Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

tyminka napisał(a):
ziemniaki obierałam i kończyłam robić rosól. słuchajcie ja mam skierowanie na glukoze 75 i po 2 godz pobieranie krwi jak to wygląda?

a mnie pobrano krew, wypiłam glukozę , za 50 minut pan laborant wyniósł mi pojemnik na mocz i powiedział że potrzebuje kropelkę a mnie się siku nie chciało ale kropelkę wysączyłam weszłam pobrał drugi raz krew i wsio
oczywiście lekarz jak zobaczył to się wściekł bo on chciał po swojemu tylko że tak też nikt nie chciał mi zrobić 🤢

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem, widzę że ładnie mnie tu obsmarowałyście 😜
😁 pewnie, że mam inne koleżanki i żeby to tylko na jednym forum, wiecie - musiałam rundę po wszystkich forach zrobić, poodbierać oklaski i dopiero znalazłam czas dla was...
a tak na poważnie to rozmawiałam z kuzynka na skype, dostanę całą wyprawkę na lato, ale zajebiaszcze komplety na lato, sukienki z kapeluszami, żeby mi tylko lata starczyło bo chyba tych kompletów to z 15 szt tam było, że nie wspomnę o body których też około 20 szt.. mówią że od przybytku głowa nie boli tylko gdzie ja to upcham? 😮

• Mamusia
Tu masz aukcję na której ja kupiłam, tylko że tu jest razem z fotelikiem do samochodu Maxi Cosi, nie wiem czy Ty też tak chcesz, jak nie to wózek ze spacerówką kosztuje jakieś 1100 zł w necie

http://allegro.onet.pl/bebetto-magnum-3w1-maxi-cosi-cabriofix-adac-i1398120653.html

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
ja juz wrocilam. Ola mam prosbe.. wyslesz mi linka do tego wozka co kupiliscie ? Plis 🙂

ale chodzi Ci konkretnie o tą aukcję czy w ogóle o wózek?

o ten wozek, bo w aukcje weszlam i strona nie zostala odnaleziona, wiec nie wiem 😮

bo pewnie nie weszłaś bezpośrednio w mojego linka tylko w tego co ktoś cytował 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tu masz aukcję na której ja kupiłam, tylko że tu jest razem z fotelikiem do samochodu Maxi Cosi, nie wiem czy Ty też tak chcesz, jak nie to wózek ze spacerówką kosztuje jakieś 1100 zł w necie

http://allegro.onet.pl/bebetto-magnum-3w1-maxi-cosi-cabriofix-adac-i1398120653.html

ok dziekuje bardzo 🙂 fotelik tez mnie interesuje wlasnie 😁

• Mamusia
OO Olunia wrocila 😉 Matylda to az prawie plakala za Toba 😜 A ja sobie siedze, czytam pierdoly na necie, nudze sie niemilosiernie. Nie wiem czy cos zrobic sobie na obiadek czy nie.. cos ja dzisiaj niezdecydowana 🙂 Ale tak mysle o jakims ryzu tylko z sosikiem. Pomysle jeszcze pomysle. A mnie wcisneli w ta glukoze w 30 tygodniu ! 😞 Juz myslalam ze zapomnieli 😜 Ale polozna nie zapomniala 😉 Kazala mi przyniesc cytryne.. nie wiem po co na co. I wogole czy to faktycznie takie strasznie niedobre. Wypowiedzcie sie te ktore to przezyly 😜 !

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
OO Olunia wrocila 😉 Matylda to az prawie plakala za Toba 😜 A ja sobie siedze, czytam pierdoly na necie, nudze sie niemilosiernie. Nie wiem czy cos zrobic sobie na obiadek czy nie.. cos ja dzisiaj niezdecydowana 🙂 Ale tak mysle o jakims ryzu tylko z sosikiem. Pomysle jeszcze pomysle. A mnie wcisneli w ta glukoze w 30 tygodniu ! 😞 Juz myslalam ze zapomnieli 😜 Ale polozna nie zapomniala 😉 Kazala mi przyniesc cytryne.. nie wiem po co na co. I wogole czy to faktycznie takie strasznie niedobre. Wypowiedzcie sie te ktore to przezyly 😜 !

A wróciłam wróciłam i wcinam jabłuszko 🙂 Ja dzis obiadku nie robie bo mam rosołek a na kolacyjkę mężowi ugotuję makaron muszelki, do środka twaróg, masełko i cukier i ja też się najem bo lubię to danie 😉 Co do glukozy to ja z nią nie miałam problemu ale wiele dziewczyn wciska cytrynę bo to jest bardzo słodkie... 🙂

• Mamusia
anus321 napisał(a):
50 g jest znosne, przynajmniej dla mni bylo, roznie dziewczyny maja, ale juz 75 g to nawet ja mialam roblem z wypiciem. Ale to juz kazdy inaczej reaguje 🙂
Ja mam miec 75 g, ale czemu mowisz problem?? Co jest z tym nie tak?? Nie da sie przy zatkanym nosie jakos lyknac?? Jak to w sumie smakuje

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

A wróciłam wróciłam i wcinam jabłuszko 🙂 Ja dzis obiadku nie robie bo mam rosołek a na kolacyjkę mężowi ugotuję makaron muszelki, do środka twaróg, masełko i cukier i ja też się najem bo lubię to danie 😉 Co do glukozy to ja z nią nie miałam problemu ale wiele dziewczyn wciska cytrynę bo to jest bardzo słodkie... 🙂
Skoro to tylko jest bardzzo slodkie to raczej problemu ni ma 😉 Jak dla mnie, gorzej jakby nie wiem czym to smakowalo, ale jesli ma byc tylko kurewsko slodkie to jakos przelkne 😜

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Jest mozliwosc ze sie po tym pozygam 🤨?? 🤢

zawsze jest taka możliwość 🙂 dlatego weź sobie cytrynkę - wtedy dasz radę
No tak mi kazala wiec tak zrobie, a powiedzcie mi jeszcze moje kochane ile to kosztuje w aptece i ile ogolnie to badanie, pytanie oczywiscie do tych co robia prywatnie

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
anus321 napisał(a):
50 g jest znosne, przynajmniej dla mni bylo, roznie dziewczyny maja, ale juz 75 g to nawet ja mialam roblem z wypiciem. Ale to juz kazdy inaczej reaguje 🙂
Ja mam miec 75 g, ale czemu mowisz problem?? Co jest z tym nie tak?? Nie da sie przy zatkanym nosie jakos lyknac?? Jak to w sumie smakuje

Straaaaaaaaaaaaasznie slodki, taki ma dziwny posmak, który potem jeszcze czulam. Poprostu smaczne nie jest, a jak cos nie smakuje to wiadomo ciezko przelknac , ale jak trzeba to trzeba 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
anus321 napisał(a):

Nie dasz rady przy zatkanym nosie bo za dużo tego jest, taki kubeczek plastikowy prawie cały, weź cytrynę - posłuchaj położnej bo jednym łykiem tego nie dasz rady wypić 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

No tak mi kazala wiec tak zrobie, a powiedzcie mi jeszcze moje kochane ile to kosztuje w aptece i ile ogolnie to badanie, pytanie oczywiscie do tych co robia prywatnie

kosztuje ok 4 zł 😁

http://www.ceneo.pl/8588293

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

kosztuje ok 4 zł 😁
Glukoza czy badanie 🙂?