Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
[URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/17434272684275701156.jpg[/IMG][/URL]

co sadzicie o tym foteliku Maxi Cosi ? Bo znalazlam okazje dobra na stronie mojego miasta i sie zastanawiam, ale stan dobry i wgl.. co Ola myslisz? i dziekuje za instrukcje 😜

ale to jest który maxi cosi? cabrio fix czy city czy jeszcze inny?

nawet nie wiem.. ale znalazlam i dzwonilam do dziewczyny za 50 zl ;O a chcialam Maxi Cosi, bo ma 5 gwiazdek jako jedyny fotelik.. wiec mysle, ze bedzie dobry, a jak nie to 50 zl i tak zaden majatek 😁

tylko zwróć uwagę na jedną istotną rzecz - zapytaj ta dziewczynę czy ma w komplecie wkładkę dla noworodka bo na zdjęciu jej nie widać i na szelkach nie ma ochraniaczy: zobacz na to zdjęcie - powinna być taka wkładka osłaniająca główkę dla noworodka i ochraniacze na szelki tak jak tu

http://www.90n.pl/sklep/product/p/35/maxi,cosi,cabriofix.html#

zapytaj ją czy ma w zestawie bo jak nie ma to albo będziesz musiała dokupić (nie wiem czy można) albo będziesz korzystała dopiero później jak dziecko podrośnie ale to chyba bez sensu co? 🥴

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
linkaa napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Kurw...........Czy to mozliwe,że ktoś mi sie wpierdolił na moje gg;/;/;/

mozliwe mi sie kiedys mój były na gg włamał ;/

Ale jak to mozliwe jak mam haslo!!!

a pokazuje Ci się komunikat że jesteś zalogowana w 2 miejscach? 🙃

a gdzie to ma mi sie pokazywać?? nie poprostu ktoś mi opis zmienił,albo mam zwidy;/

mi czasem wyskakuje komunikat tzn tak jakby ktos pisał do Ciebie pokazuje się koperta a jeśli nie masz a zmienił Ci się opis to zapewne ktoś zna hasełko - proponuję zmienić 🥴

• Mamusia
No Frytus przyjrzyj się temu! Mi też kiedyś jeden drań się włamał... Raz tylko zmienił opis i po tym się wydało, ale myslałam, że nikt mnie już nie lubi bo przez dwa miesiące nie dostałam ani jednej wiadomości co było niemożliwe! A później tylko pretensje znajomych, że ich miałam w dupie.

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
[URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/17434272684275701156.jpg[/IMG][/URL]

co sadzicie o tym foteliku Maxi Cosi ? Bo znalazlam okazje dobra na stronie mojego miasta i sie zastanawiam, ale stan dobry i wgl.. co Ola myslisz? i dziekuje za instrukcje 😜

ale to jest który maxi cosi? cabrio fix czy city czy jeszcze inny?

nawet nie wiem.. ale znalazlam i dzwonilam do dziewczyny za 50 zl ;O a chcialam Maxi Cosi, bo ma 5 gwiazdek jako jedyny fotelik.. wiec mysle, ze bedzie dobry, a jak nie to 50 zl i tak zaden majatek 😁

tylko zwróć uwagę na jedną istotną rzecz - zapytaj ta dziewczynę czy ma w komplecie wkładkę dla noworodka bo na zdjęciu jej nie widać i na szelkach nie ma ochraniaczy: zobacz na to zdjęcie - powinna być taka wkładka osłaniająca główkę dla noworodka i ochraniacze na szelki tak jak tu

http://www.90n.pl/sklep/product/p/35/maxi,cosi,cabriofix.html#

zapytaj ją czy ma w zestawie bo jak nie ma to albo będziesz musiała dokupić (nie wiem czy można) albo będziesz korzystała dopiero później jak dziecko podrośnie ale to chyba bez sensu co? 🥴

noo, to prawda, jak pozniej ma dopiero w nim jezdzic to bez sensu kupowac, bo to i tak jest tylko dla 0-9 m-cy.. napisalam do niej i czekam az mi odpowie czy jest ta wkladka i ochraniacze na szelki. Dzieki Olu, dlatego wolalam Was sie poradzic 😁

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
wzielam ten fotelik, moim zdaniem oplaca sie i to bardzo, bo nie jest zniszczony, a i firma dobra.. ale zobacze jak moje dziecko bedzie w nim siedzialo itp 🙂

nie bierz tego do siebie, to tylko moje subiektywne odczucie ale ja bym go nie kupiła, to stary model, jeszcze bez gąbek po bokach, jak dla mnie mało bezpieczny, a przecież o to własnie w fotelikach chodzi, rozumiem że nie każdego stać na nowy ale może trzeba było się jeszcze ciut wstrzymać? może byłoby coś lepszego? hmmm - sorry za szczerość ale taka już jestem, mam nadzieję że nie uraziłam Cię w żaden sposób 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
a powiedzcie mi jak sie wogole te foteliki montuje do samochodu oprocz fotelika potrzebna jetst jeszcze chyba ta podstawka pod ???? i chyba to oddzielnie trzeba kupic ??

można ale nie trzeba, bo np taka podstawka do maxi cosi cabrio fix kosztuje więcej niz fotelik jakieś 600 zł 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a powiedzcie mi jak sie wogole te foteliki montuje do samochodu oprocz fotelika potrzebna jetst jeszcze chyba ta podstawka pod ???? i chyba to oddzielnie trzeba kupic ??

można ale nie trzeba, bo np taka podstawka do maxi cosi cabrio fix kosztuje więcej niz fotelik jakieś 600 zł 🙂

😲 😲 😲 😲 to rzeczywiscie chyba raczej sie nie skusze 🙂 to jak sie mocuje w pasy samochodowe ??

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):

😲 😲 😲 😲 to rzeczywiscie chyba raczej sie nie skusze 🙂 to jak sie mocuje w pasy samochodowe ??

tak, pasami się mocuje

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kurde no co z tą aisak 🤨

wlasnie ciekawe co sie dzieje 😞

może opija bo cipkę ma 😁

hehe mam nadzieje ze tak jest 🙂

na pewno wszystko ok 🙂 a to ona z tą nogą miała iść do szpitala? 🤔