- Mamusia
Nie 🙂 Czytałam horoskop chiński. Według daty urodzenia jestem świnią 😮 zajebiście. Nic tylko siąść i wyć. Wyglądam jak świnia i to mi wystarczy 😮
nie martw sie ja smokiem 😁
Ale smoczyce są fajne - jak ta ze Shreka 🙂
Nie 🙂 Czytałam horoskop chiński. Według daty urodzenia jestem świnią 😮 zajebiście. Nic tylko siąść i wyć. Wyglądam jak świnia i to mi wystarczy 😮
ewelinka1007 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
Zmykam do wyrka bo mnie krzyże nawalają.
Dobrej nocki dziewczęta 🙂
ufff, nadrobilam jakies 80 stron 😁 zaluje, ze mnie z wami nie bylo, ale i tak usmialam sie jak czytalam was 🙂 widze, ze humorki dzisiaj dopisuja 😁
matyldusia napisał(a):alexia_79 napisał(a):matyldusia napisał(a):Tyska_1 napisał(a):alexia_79 napisał(a):TAAK JEST !! 😁Tyska_1 napisał(a):alexia_79 napisał(a):Tiaaa... sama se musialam pojscTyska_1 napisał(a):a sie zabralam jednak za jablkoo 😉
mężuś Ci przywiózł? 😜
to dziad jeden nooo - kijem go 😜
kijem to chyba on ją , albo pałą albo kijkiem ☺️
ona jego to jakąś dechą sztachetą
Ty już nie wnikaj czym on ją tam szturcha 😁 idź psu oczy przemyj bo Cie widział nie będzie 😜
a to to akurat byłoby z korzyścią dla niego
jak to mówią "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"
( chyba coś pokręciłam)
a Wiola gdzie???dalej złotych myśli szuka???
asiaa2028 napisał(a):ufff, nadrobilam jakies 80 stron 😁 zaluje, ze mnie z wami nie bylo, ale i tak usmialam sie jak czytalam was 🙂 widze, ze humorki dzisiaj dopisuja 😁
no przed południem dziewczyny przerabiały nerwa ale teraz juz tylko hihy 😁
a w którym roku sie ulęgłaś?
ewelinka1007 napisał(a):a w którym roku sie ulęgłaś?
że ja??????????????
mnie matula wydała na świat w pięknym roku wyżu demograficznego
a dokładnie 17.03.1986
i bez komentarza wiem wiem młoda jestem
Rekomendowane odpowiedzi
ewelinka1007
zdaj relacje czy pływały czy toneły 😁 🤪
Tyska_1
kamikusia
a lew kim jest ?? szczurem?? 😁