Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heeeeeeeeej dziewczynki 🙂 czytam czytam to co napisalyscie dzisiaj i nie moge doczytac 🙂

Pochwale sie ze wczoraj przywiezlismy wozek od siostry dla naszego babla 🙂 Jednak pomylilo mi sie , bo myslalam ze on jest czarny, a on jest brazowo- pomaranczowy. Ładny i bardzo duzo ma funkcji. Ma obszerna gondole z regulowanym zaglowkiem 🙂 Gondola klimatyzowana jest 🙂z funkcja kolyski z melodyjka 🙂 bardzo lekki w prowadzeniu, kola pompowane, jeden minus to taka ze torba na zakupy mala 🙂

mniej wiecej wyglada on tak: http://www.skapiec.pl/img/337809-2607-1-jane-slalom-pro.html
Jak zrobie zdjecia wozka to Wam pokaze 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
heeeeeeeeej dziewczynki 🙂 czytam czytam to co napisalyscie dzisiaj i nie moge doczytac 🙂

Pochwale sie ze wczoraj przywiezlismy wozek od siostry dla naszego babla 🙂 Jednak pomylilo mi sie , bo myslalam ze on jest czarny, a on jest brazowo- pomaranczowy. Ładny i bardzo duzo ma funkcji. Ma obszerna gondole z regulowanym zaglowkiem 🙂 Gondola klimatyzowana jest 🙂z funkcja kolyski z melodyjka 🙂 bardzo lekki w prowadzeniu, kola pompowane, jeden minus to taka ze torba na zakupy mala 🙂

mniej wiecej wyglada on tak: http://www.skapiec.pl/img/337809-2607-1-jane-slalom-pro.html
Jak zrobie zdjecia wozka to Wam pokaze 🙂

Hej:* A ja wiecie co już zwątpiłam jaki chce wozek 😞 😞 😞 Pokazywałam Wam jaki upatrzylam sobie na allegro ale u nas w sklepach nigdzie takiego nie widze,ale są podobne ale zaden do mnie nie przemawia 😞 😞 😞 A ja bym tak chciała ten mój upatrzony pomacać,pojezdzic nim itp....ZA 3 tygodnie jade z mama do Berrlina moze tam mi cos w oko wpadnie...

łeb mnie dalej boli
jeny już ta godzina a ja nic nie zrobiłam
ten mój robotnik wdał się w polemikę z sąsiadem ale to mój sąsiad od 25 lat i tylko ja wiem że jak się z nim zacznie to trzeba tak ze dwie godziny stać 🤢 i tak se już stoją od pół godz
u mnie tylko poodkurzane i pranie w pralce
zaraz robię surówkę i piekę tą kiełbachę i smażę frytki i basta do wieczora leżakowanie a i jeszcze golenie dziś 🤨

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
aisakjaki sliczny brzuszek i bucik 🙂 nasz synek dostal wczoraj 4 pary takich slicznych buciakow wczoraj. 2 pary trampek 🙂 sandalki i takie na zime 🙂

Dziękuję 😘 mnie rozczulają takie małe buciki
a tak poza tym to nasza codzienna pozycja, bandzior na wierzchu, telewizor włączony a obok laptop 😁 😁 😁 a potem mąż krzyczy że rachunek za prąd coraz większy 🤢 😁 🤢 😁

• Mamusia
aisak napisał(a):
kamikusia napisał(a):
aisakjaki sliczny brzuszek i bucik 🙂 nasz synek dostal wczoraj 4 pary takich slicznych buciakow wczoraj. 2 pary trampek 🙂 sandalki i takie na zime 🙂

Dziękuję 😘 mnie rozczulają takie małe buciki
a tak poza tym to nasza codzienna pozycja, bandzior na wierzchu, telewizor włączony a obok laptop 😁 😁 😁 a potem mąż krzyczy że rachunek za prąd coraz większy 🤢 😁 🤢 😁

moja tez 🙂 a buciczki i skarpeteczki to sa najslodsze ze wszystkich rzeczy dla dziecka 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
aisak napisał(a):
kamikusia napisał(a):
jak wkleic zdjecie na forum ?

http://www.iv.pl/
tu jest stronka, wczytaj sobie zdjecie a potem linka wklej na forum
a co nam pokażesz !?!?!?!?!!?

pokaze Wam ten wozek 🙂 co odziedziczylam 🙂

to czekam 🙂 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):