Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Juz pozmywane iiii juz nie mam co robic... mial przyjsc stolarz nasz z drzwiami i cos go nie widac... musze do meza dzwonic by do niego zadzwonil. Pogralabym sobie w cos, a nawet nie mam w co..

ja gram w Farmeramę on-line 🙂

jak są te zloty na bemowie np. mens day i albo bmw sauber itp.

A Ty co ? W BIEDRONCE byłaś? 😁

a to dobre
łeee kurka siwaaa 🤪 🤪 hahahaa

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Juz pozmywane iiii juz nie mam co robic... mial przyjsc stolarz nasz z drzwiami i cos go nie widac... musze do meza dzwonic by do niego zadzwonil. Pogralabym sobie w cos, a nawet nie mam w co..

Kochana ja w to rowniez gram juz od roku i dodatkowo w wolnych farmerow. Caly czas mam wlaczone 🙂 Ale ja nie o takiej grze mowie.. takiej jakiejs normalnej. Tyle mam czasu i nie moge sobie nadrobic w graniu bo nie mam w co, a jak mam to mam za slabego kompa. Musze cos wymyslic by wytrzepac kase na kompiuter nowy 🙂

ja już ze 3 razy przeszłam Theme Hospital, znasz? Stara gra jak świat i na bank pójdzie u Ciebie 🙂
Nie znaju 🙂

Tyska_1 napisał(a):
tyminka napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

to ile ty już jestes ze swoim skoro bo mówisz ze miałaś 16 lat jak cię wziął? 🙂
W tym roku bedzie 8 lat jak jestesmy ogolnie razem a po slubie dwa lata

hehe to prawie tak jak my, Daniel jest ode mnie 3 lata starszy, ja na przełomie 15, 16 lat a slub wzieliśmy w 2008

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://papilot.mykmyk.pl/img/660/0/20496201.jpg&imgrefurl=http://www.papilot.pl/ciaza/10539/4/Wybory-Miss-Ciezarnych.html&usg=__LPwI-tI_VsM78Lb76vO5uBDiv3w=&h=350&w=640&sz=72&hl=pl&start=217&zoom=1&tbnid=eHP4wSz66KxF5M:&tbnh=138&tbnw=197&ei=pending&prev=/images%3Fq%3Ddu%25C5%25BCe%2Bbrzuchy%2Bu%2Bkobiet%2Bw%2Bci%25C4%2585%25C5%25BCy%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D610%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns0%2C5472&itbs=1&iact=rc&dur=165&oei=zPJPTajQDIGj4Qbq8qioCQ&esq=12&page=12&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:217&tx=70&ty=92&biw=1280&bih=610

haha

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

Kochana ja w to rowniez gram juz od roku i dodatkowo w wolnych farmerow. Caly czas mam wlaczone 🙂 Ale ja nie o takiej grze mowie.. takiej jakiejs normalnej. Tyle mam czasu i nie moge sobie nadrobic w graniu bo nie mam w co, a jak mam to mam za slabego kompa. Musze cos wymyslic by wytrzepac kase na kompiuter nowy 🙂

ja już ze 3 razy przeszłam Theme Hospital, znasz? Stara gra jak świat i na bank pójdzie u Ciebie 🙂
Nie znaju 🙂

to tu masz free download

http://www.stare-gry.com/49-theme-hospital

🙂

• Mamusia
Co bym mogla zjesc? A propo jedzenia to wlasnie dzisiaj znowu sie mierzylam i wazylam. Obwod 97 a waga od tygodnia zeszlego spadla o 300 gram. Poki co przytylam 5,3 kg. Troche mi ulzylo bo ostatnio przez dwa tygodnia przebiralam kilogram.. kilogram na tydzien, to jakby tak dalej szlo to bylaby masakra 🙂 To co moge zjesc??

• Mamusia
Co bym mogla zjesc? A propo jedzenia to wlasnie dzisiaj znowu sie mierzylam i wazylam. Obwod 97 a waga od tygodnia zeszlego spadla o 300 gram. Poki co przytylam 5,3 kg. Troche mi ulzylo bo ostatnio przez dwa tygodnia przebiralam kilogram.. kilogram na tydzien, to jakby tak dalej szlo to bylaby masakra 🙂 To co moge zjesc??

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):

nie wiem co lubisz 🙂 zetrzyj ziemniaki i zrób kluski kładzione, ja sobie to tego polewam tłuszczem z cebulką i śmietana do tego.. mniam 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

nie wiem co lubisz 🙂 zetrzyj ziemniaki i zrób kluski kładzione, ja sobie to tego polewam tłuszczem z cebulką i śmietana do tego.. mniam 🙂
🤢 Chyba nie 🙂 cos z makaronami, cos zapiekanego.. hmm cos z ziemniakami.. no nie wiem nie wiem