Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sama 🙂i 20 minut mialam naciecie krocza i oksytoksyne podana na przyspieszenie noi....troche mi brzuch lekarz pogniutl zeby go wypchnac...zle nie bylo...modle sie zeby tera zbylo tak samo...w mojej rodzinie Panie rodza od wagi 4 kg kączywszy na 5 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
sama 🙂i 20 minut mialam naciecie krocza i oksytoksyne podana na przyspieszenie noi....troche mi brzuch lekarz pogniutl zeby go wypchnac...zle nie bylo...modle sie zeby tera zbylo tak samo...w mojej rodzinie Panie rodza od wagi 4 kg kączywszy na 5 🙂

o jacie brak słów oklask dla Ciebie

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
tera zjestem w 4 mc i jest mi ciezko 😞mam nadwage i wogole utylam przed ciaza moze dlategoo 😞teraz to juz nie nazekac a doczekac szczesliwie rozwiazania i brac sie za diete 🙂

ja też szczypiorek nie jestem w pasie już mam 111-112 cm przybrałam już ok 24 cm szok a gdzie tu jeszcze koniec kilogramami się nie martwię na razie tylko jakieś 5-6 jakoś to będzie ważne że dzidzia rośnie wszystko ok tzn. nie licząc nadciśnienia powiem to tak to już dużo od genów chyba zależy są tu takie co waga w góre w pasie mało i odwrotnie a póżniej to różnie gubią nabierane i co ciekawe jeszcze to co przed ciążą miały więc uszy do góry ważne że mąż wspiera kocha i pomaga jak tylko może a wiadomo jak z roboty wróci to nie zawsze mu się chce żonce dogadzać 😉

ja mialam tez na 21 maja ale przelozyl ma na 15 ..maja..zaraz wroci moj maz musze obiadek podac...i cos z ryzem przypalonym zrobic 🙂haha trzeci garnek w tym miesiacu spalony na maxa 🙂jestem zdolna 🙂

• Mamusia
Ja przytyłam 3 kilogramy od początku, w pasie mam 90cm na wysokości pępka i tak na prawdę to jestem w 14 tygodniu od dzisiaj tylko każdy "licznik" mówi co innego. Ciesze się, że ten najgorszy, najbardziej niebezpieczny okres za mną i , że szczęśliwie pozostawiam I trymestr za sobą a przed nami cudowny ( mam nadzieję) II trymestr. Pozdrawiam wszystkie brzuszki 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
fajnie masz ze pracujesz ja mam zwolnienie i jestem z tego powodu zla,czas by lecial,kontakt z ludzmi 😞a tak siedze caly dzien sama z psem i dwoma kotami 😞

ja tez jestem na L4 i to już drugi miesiąc. Nie mam tak, że się nudzę. Nie latam na ścierce jak to moja koleżanka mówi, ale mąż twierdzi że w domu jakoś milej 🙂
mam czas dla siebie. Na sen, książkę, coś ugotuje, zobaczę w TV i posiedzę przy kompie. I tak czas zlatuje do 18 jak mężulek wraca. Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do pracy.. 🙂