Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
fijolek napisał(a):
Anonimosia napisał(a):
Dziewczyny, odnośnie wózków - polecam bardzo dobre a dodatkowo w bardzo dobrej cenie wózki:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12179096
Dwójka naszych znajomych ma takie, jedni kupili 3 lata temu i bardzo sobie chwalili, druga para kupiła dla synka, który urodził się w sierpniu tego roku i jak do tej pory też chwalą. My też na pewno kupimy w tej firmie 🙂

mnie sie podoba, ale jedna rzecz ktora go dyskwalifikuje: waga 😞 nie mamy windy.

Fijolek, tez nie mamy, a mieszkamy na 4. pietrze, a z tego co sprawdzalam wiekszosc wozkow niestety tyle wazy 😞 Niby na dole jest wozkownia, ale cala zawalona rowerami, sankami itp., wiec chyba bede sobie go znosic na raty - najpierw stelaz, potem gondola z dzieckiem.

ja szukam wozkow max do 13-14kg. Najlzejszy jaki znalazlam wazyl 7,5kg!! ale sie mnie nie podobal 🙃

dzien dobry...pospalam dzisiaj 🙂rowniez zycze wszystkim duzo zdrowka,sily,i wszystkiego czego pragniecie 🙂zeby ten Nowy Rok byl wspanialym Rokiem...moje kochane dziewczynki 😉

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Anonimosia, wszystkie wozki aluminiowe beda lzejsze o 2-3kg.
Ten jest metalowy. Pamietaj ze jeszcze Maluch Ci dojdzie i laczna waga w przypadku tego wozka szybko przekroczy 20kg..

Masz rację! Jeżeli będziecie nosić wózki to waga jest ważna. My mieszkamy na 3 piętrze ale mój mąż znosi rano a po pracy wnosi znów na górę

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Aktywny dzien 🙂 pewnie ma go prawie kazda z nas dlatego tak cicho 🙂 ja najpierw posprzatalam w domu potem bylam na zakupach ehh te gigantyczne kolejki.... Adka Aneczka znalazlam was na nk 🙂

Hussi przyjęłam Cie na nk 😆

• Mamusia
Już historią są te święta,
wiele chwil z nich zapamiętam,
bo rodzinne one były,
serce moje ucieszyły.
A więc Święta mamy z głowy
wkrótce będzie Roczek Nowy,
niechaj będzie dla nas zdrowy,
dzielić szczęściem wciąż gotowy.

😘 😘 😘 😘

• Mamusia
joma napisał(a):
Witajcie 🙂

Ale mój Niuniu wczoraj cały dzień szalał 🤪
Cuuuudowne uczucie 🙂
W pewnym momencie to tak mnie kopnął, że aż podskoczyłam do góry 😁

Brzuszki życzę Wam w Nowym Roku przede wszystkim zdrówka! 😘

Joma mój maluszek też wczoraj szalał niesamowicie!!! aż byłam zdziwiona, bo to pierwszy raz było taaaak intensywnie! 🙃

• Mamusia
Ja dzisiaj w nocy się obudziłam z bólu ,moja perełka tak ucisnęła pęcherz że myślałam że mam jakiś skurcz a ona usadwiła sie na czubku brzuszka aż miałam taką bryłe na brzuchu musiałam podkulić nogi do góry.Wystraszyłam się co się dzieje ale po załatwieniu się ból minął a maleństwo przeniosło się na bok brzuszka.

Właśnie buszuje po brzuszku chyba wie że o niej piszę 😆
Jeszcze tydzień i ją zobaczę 😆

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
witajcie Brzuszki !!
jak tam przygotowania do Sylwestra?? wybieracie się gdzieś?? my idziemy, ale ja się tak fatalnie czuje, więc nie wiem co z tego Sylwestra będzie! 😮
jak narazie chodze owinięta szalem i grzeje sobie to ucho!

Kochana Ty uwazaj na siebie!!a mi mąż zrobił niespodziankę, bo miał konczyc pozno dzis a konczy jednak o 2.... Ale mam radoche.

wiec zaraz szykuje obiadek dla meza. No i niestety zobaczylam swoj prezent sylwestrowy. Kurczę przez przypadek znalazlam piekna torebke a w niej sliczna turkusowa sukienke... Tak narzekalam mezowi, ze nie mam w co sie ubrac, a on mi kupil cos takiego. a pewnie da jak przyjdzie. chyba bede musiala udawac ze nie widzialam jej. hmm

• Mamusia
adka101 napisał(a):
Ja dzisiaj w nocy się obudziłam z bólu ,moja perełka tak ucisnęła pęcherz że myślałam że mam jakiś skurcz a ona usadwiła sie na czubku brzuszka aż miałam taką bryłe na brzuchu musiałam podkulić nogi do góry.Wystraszyłam się co się dzieje ale po załatwieniu się ból minął a maleństwo przeniosło się na bok brzuszka.

Właśnie buszuje po brzuszku chyba wie że o niej piszę 😆
Jeszcze tydzień i ją zobaczę 😆

o kurcze! ale ja też czasem w nocy się obudze z bólu, potrwa on z 5-10 minut i mija.
dzidzia usadowi się inaczej i pewnie dlatego czujemy ból 😜

• Mamusia
marinka napisał(a):
witajcie Brzuszki !!
jak tam przygotowania do Sylwestra?? wybieracie się gdzieś?? my idziemy, ale ja się tak fatalnie czuje, więc nie wiem co z tego Sylwestra będzie! 😮

Kochana Ty uwazaj na siebie!!a mi mąż zrobił niespodziankę, bo miał konczyc pozno dzis a konczy jednak o 2.... Ale mam radoche.

wiec zaraz szykuje obiadek dla meza. No i niestety zobaczylam swoj prezent sylwestrowy. Kurczę przez przypadek znalazlam piekna torebke a w niej sliczna turkusowa sukienke... Tak narzekalam mezowi, ze nie mam w co sie ubrac, a on mi kupil cos takiego. a pewnie da jak przyjdzie. chyba bede musiala udawac ze nie widzialam jej. hmm

uważam, uważam, właśnie nie wiem jak to będzie 🤢
myślałam, że będzie lepiej juz, bo wczoraj mnie nie bolało, a dziś znów boli 🥴
ehhh, ale juz nic nie wymyśle, najwyżej po 24ej wrócimy do domku 🤨

• Mamusia
marinka napisał(a):
witajcie Brzuszki !!

ale mąż prezencik zrobił, super!!! jeśli się podoba to ma gust 🙃

• Mamusia
ja jestem dzis w wysmienitej formie. Wyspana, rano sie wykapalam i wlosy mi sie pieeeknie ulozyly wiec nie bede sie martwic ze mam tragedie na glowie. 😮
bylismy z moim szwagrem na zakupach glownie w celu zagospodarowania wieczornego stolu. Spedzamy te noc z przyjaciolmi - razem osiem osob. 😜
juz sie nie moge doczekac.. i mezus wlasnie wrocil, wczesniej niz zapowiadal. pieknie jest! 🙂
a i zapomnialam tez wspomniec ze moja Fasola tez dala czadu w nocy.. hiihi.

• Mamusia
Anonimosia , to co mam obecnie w obserwowanych na allegro:
waga stelaza 8,4kg, gondola 5,5kg, a spacerowka juz tylko 4,5kg
http://allegro.pl/bexa-b4-fotelik-samoch-kola-pompow-11-kolorow-i1377259914.html
waga stelaza 9,30kg, gondola 4,90kg specrowka 4,15kg
http://allegro.pl/magnum-bebetto-spiwor-gratisy-mata-raty-i1385791308.html

ja poluje na x landera. nie wiem ile chcesz przeznaczyc na wozek, bo to tez istotne.
🤨

• Mamusia
Drogie Ciezarowki,
zycze Wam wszystkiego co najpiekniejsze na Nowy Rok. Niech rok 2011 w naszych sercach bedzie wyjatkowa data 🙂

[URL=http://img233.imageshack.us/i/newyeargraphics08.gif/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3356/newyeargraphics08.gif[/IMG][/URL]