Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
http://allegro.pl/3el-eksluzywna-posciel-120x90-piekna-20-wzorow-i1411247189.html
co myslicie o tej poscieli kromowa w ksieżyce? Bo nie wiem czy kupić taka czy zwykła
czy moze ktoras z tych http://allegro.pl/posciel-3-elementowa-do-lozeczka-90x120-i1408967068.html

obie sa ladne ale chyba bardziej byla bym za tym 2 linkiem 🙂
a np ktora?

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
http://allegro.pl/3el-eksluzywna-posciel-120x90-piekna-20-wzorow-i1411247189.html
co myslicie o tej poscieli kromowa w ksieżyce? Bo nie wiem czy kupić taka czy zwykła
czy moze ktoras z tych http://allegro.pl/posciel-3-elementowa-do-lozeczka-90x120-i1408967068.html

obie sa ladne ale chyba bardziej byla bym za tym 2 linkiem 🙂
a np ktora?

ta zielona z bockami jest sliczna i taka uniwersalna 😉

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ewelka co do poscieli to mi sie bardziej pooba ta druga 🙂
manki mnie moj bobas wczoraj tak kopa ze nie moglm rozwiazywac krzyzowek bo co chwila mi do gory skakala :P te kopniaki to cudnowna sprawa, zabraknie nam ich po urodzeniu 🙂

Gosia21 masz racje pewnie bedziie nam brakowac kopiakow,ale i tak ni moge sie doczekac Malenstwa...coraz blizej.
Dziewczyny super rzeczy kupujecie,widze ze rozszalalyscie sie na maksa z zakupami,ja poki co kupilam kilka bodziakow,spioszkow,kaftanikow,skarpetki itp.reszta czeka.w pzyszlym tyg jade do wieksego miasta wiec napewno tez cosik kupimy,z lozeczkiem czekamy i mbelkami az malego pokoik bedzie skonczony.

• Mamusia
manki napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
manki mnie moj bobas wczoraj tak kopa ze nie moglm rozwiazywac krzyzowek bo co chwila mi do gory skakala :P te kopniaki to cudnowna sprawa, zabraknie nam ich po urodzeniu 🙂

Ewelka masz racje pewnie bedziie nam bakowac kopiakow,ale i tak ni moge sie doczekac Malenstwa...coraz blizej.
Dziewczyny super rzeczy kupujecie,widze ze rozszalalyscie sie na maksa z zakupami,ja poki co kupilam kilka bodziakow,spioszkow,kaftanikow,skarpetki itp.reszta czeka.w pzyszlym tyg jade do wieksego miasta wiec napewno tez cosik kupimy,z lozeczkiem czekamy i mbelkami az malego pokoik bedzie skonczony.

musisz nowa tabelke zrobic z imionami dzieciaczkow u mnie sie raczej zmienilo na fabianek a na 2 damian

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):

a wy kupujecie takie komplety?

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
ja pochwale sie swoim lozeczkiem dla dziecka 🙂 http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3750924/Trail/searchtext%3ETRAVEL+COT.htm

Bardzo ładne 🙂 A Ty wiesz juz co bedziecie mieli?

nie i nie dowiemy sie az nam z brzuszka wyjdzie, ale czuje ze to chlopczyk i nawet na dziewczynke to by nie wypadalo bo takie nie dobre w brzuszku jest ;p

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
ja pochwale sie swoim lozeczkiem dla dziecka 🙂 http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3750924/Trail/searchtext%3ETRAVEL+COT.htm

Bardzo ładne 🙂 A Ty wiesz juz co bedziecie mieli?

nie i nie dowiemy sie az nam z brzuszka wyjdzie, ale czuje ze to chlopczyk i nawet na dziewczynke to by nie wypadalo bo takie nie dobre w brzuszku jest ;p

A dlaczego sie nie dowiecie? a tobie ktora posciel sie podoba?

• Mamusia
Hej dziewczyny zaczęłyśmy kolejny dzień....ja od rana miałam spokój od maleństwa a tyko usiadłam do laptopa i już się wierci chyba chce was pozdrowić lub też się udzielić hehe 😜 Jak tam dziś się czujecie ja od rana trochę sprzątałam a teraz już mi się nic nie chce eh

m

• Mamusia
Dzisiaj czuję sie już lepiej ale sobota niedziela to były straszne .
Było mi tak bardzo słabo że myślałam że zemdleje. 😞
Martwi mnie wynik z krwi bo mam za duzo białych krwinek a za mało czerwonych.Wizyte mam dopiero 7 lutego nie wiem czy nie zgłosić się wcześniej do lekarza.

• Mamusia
adka101 napisał(a):
Martwi mnie wynik z krwi bo mam za duzo białych krwinek a za mało czerwonych.Wizyte mam dopiero 7 lutego nie wiem czy nie zgłosić się wcześniej do lekarza.

U to niedobrze ja na początku tak miałam i od razu dzwoniłam do lekarza bo mi kazano i powiedział ze przez parę dni mam pić sok z buraków potem ponowne wyniki i kontrola co jakiś czas do tej pory już mam spokój może zadzwoń do lekarza na wszelki wypadek bo może dlatego też w weekend się źle czułaś.

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
adka101 napisał(a):

U to niedobrze ja na początku tak miałam i od razu dzwoniłam do lekarza bo mi kazano i powiedział ze przez parę dni mam pić sok z buraków potem ponowne wyniki i kontrola co jakiś czas do tej pory już mam spokój może zadzwoń do lekarza na wszelki wypadek bo może dlatego też w weekend się źle czułaś.

Dzieki kochana i chyba tak zrobie!

• Mamusia
fijolek napisał(a):
witajcie, ja dzis pospalam wyjatkwo. Nadrobilam 7 stron czytania 🙂
Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂

ja raczej nie daję Brzusia do dotykania. Dotykam tylko ja i mój mąż. na początku jak on przykładał rękę to dzidziuś przestawał kopać - mnie się wydaje że to po prostu inna temperatura ciała - a teraz to już Brzusio nie zważa że to nie moja ręka i kopie mocno 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej dziewczyny zaczęłyśmy kolejny dzień....ja od rana miałam spokój od maleństwa a tyko usiadłam do laptopa i już się wierci chyba chce was pozdrowić lub też się udzielić hehe 😜 Jak tam dziś się czujecie ja od rana trochę sprzątałam a teraz już mi się nic nie chce eh

m

a my jestesmy w tym samym wieku 🙂 a ty pracowałas przed ciążą

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Czy ktoras mamusia kupuje zestaw mebelek ????????

ja na razie nie kupuję bo dzidziuś będzie spał z nami w sypialni więc na razie nie będziemy wydawać pieniążków na urządzanie specjalnego pokoiku - ale oglądaliśmy takie zestawy w sklepach - są po prostu super 🙂

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
beata2186 napisał(a):

m

a my jestesmy w tym samym wieku 🙂 a ty pracowałas przed ciążą

A faktycznie nawet uwagi nie zwrócilam, pracowałam i dopiero 2 miesiące temu poszłam na zwolnienie i teraz zajmuję się nadal dodatkową związana z funduszami i korporacją prawną, i niestety od tych nie mogę sobie zrobić wolnego, dlatego boję się czasem o małego jak mam jakiś stres....

• Mamusia
justyna_88 napisał(a):
w ogóle słyszałyście o przytulankach-usypiankach firmy sterntaler http://allegro.pl/sterntaler-owieczka-stella-z-bijacym-sercem-i1419015867.html ? Wyposażona jest w moduł imitujący bicie serca, włącza się automatycznie gdy maluch zaczyna płakać i wyłącza gdy się uspokaja.
Moja koleżanka ma, bardzo sobie chwali. Zastanawiam się nad zakupem 😉

śliczna ta owieczka. ja tylko widziałam reklamę w jakiejś gazecie ale były sporo droższe od tej z allegro - ale wyglądały tak samo

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
justyna_88 napisał(a):
w ogóle słyszałyście o przytulankach-usypiankach firmy sterntaler http://allegro.pl/sterntaler-owieczka-stella-z-bijacym-sercem-i1419015867.html ? Wyposażona jest w moduł imitujący bicie serca, włącza się automatycznie gdy maluch zaczyna płakać i wyłącza gdy się uspokaja.
Moja koleżanka ma, bardzo sobie chwali. Zastanawiam się nad zakupem 😉

śliczna ta owieczka. ja tylko widziałam reklamę w jakiejś gazecie ale były sporo droższe od tej z allegro - ale wyglądały tak samo

A jak sądzicie faktycznie jest taka rewelacyjna, bo mi się troche wydaje że co z tego że dzidziuś będzie słyszał bicie serca a nie będzie nikogo czuł kto go przytuli, i wydaje mi się że i ta się nie uspokoi, ale to est moje zdanie nie spotkałam się nigdy z czymś takim i poprostu mi się tak wydaje a wam?