Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
tak mam kupiony paracetamol na przeziębienie.A po za tym domowe mikstury cebula z cukrem...a jeszcze jedną cytryna,czosnek i miód zalane ciepłą wodą i będę miała syropek.na ból głowy tez jest dobry kompres ściereczkę zamoczyłam w occie i położyłam na czoło też dobrze wyciąga ból.

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
kasiagwiazdka napisał(a):
justiks23 napisał(a):
kasiagwiazdka napisał(a):
justiks23 napisał(a):
a teraz ma czkawke heheh dla odmiany

heheheh 😆

kasiu ty masz nk???

pozwolilam sobie wyslac ci zaproszonko 🤪

mam 🙂 - Kasia Milczarek - panienskie ( Lukaszewska ) 🙂

juz mam 🙂 🙂 milo mi 🙂

• Mamusia
Fijolku, kasiu dziekuje za zasproszenie na nk, juz przyjete 🙂
Co do wagi to mi poszlo w brzuszek i troche w biodra,reszta w miare utrzymana po staremu, ale jakos tym wszystkim sie nie przejmuje,teraz najwazniejszy jest maluszek a z waga sobie poradzimy glowa do gory.
Ja powoli tez juz sie klade,jutro ide popilnowac troszke mojej chrzesnicy. milej spokojnej nocki brzuchatki.buziaki

• Mamusia
To może my też po malu będziemy uciekać. Miałam okropny wieczór mega stres. Ale mam nadzieję że z dzidzia będzie dobrze. Troszkę popłakałam i oczka już szczypia. W dodatku już po malu zaczyna mi się zbierać-wyciekać tzw siara więc czas zakupić wkładki laktacyjne.

• Mamusia
Mamusia20 napisał(a):
To może my też po malu będziemy uciekać. Miałam okropny wieczór mega stres. Ale mam nadzieję że z dzidzia będzie dobrze. Troszkę popłakałam i oczka już szczypia. W dodatku już po malu zaczyna mi się zbierać-wyciekać tzw siara więc czas zakupić wkładki laktacyjne.

co sie stalo?? 😮

• Mamusia
Wiesz bardzo trudno mi o tym mówić. Powiem tyle że mam ojca z bardzo trudnym charakterem, który jest bardzo samolubny i przez problemy z praca nadużywa alkoholu. I sprawia całej rodzinie mega problem, a ja mam tylko przez niego wielki stres gdybym miała gdzie to byśmy z mężem się wyprowadzili ale w danym momencie jest nam ciężko. Ach wygadalam się troszkę i lżej na serduszku.

• Mamusia
Mamusia20 napisał(a):
Wiesz bardzo trudno mi o tym mówić. Powiem tyle że mam ojca z bardzo trudnym charakterem, który jest bardzo samolubny i przez problemy z praca nadużywa alkoholu. I sprawia całej rodzinie mega problem, a ja mam tylko przez niego wielki stres gdybym miała gdzie to byśmy z mężem się wyprowadzili ale w danym momencie jest nam ciężko. Ach wygadalam się troszkę i lżej na serduszku.
moj tez ma ciezki harakterek ale teraz na szczescie sa z mamuska w uk to mamy spokoj a zanim zjada to wykonczymy poddasze i sie zamkniemy wiec kochana spokojnie wiem co to znaczy mieszkac z rodzicami 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂

Moje maleństwo wieczorami tak ok 22giej zaczyna tak rozrabiać, że aż brzuch mi leciutko podskakuje 😁 Któraś z was pytała o ból bioder podczas leżenia na boku - ja tez tak mam, dlatego korzystam z takiego wałka-poduszki do spania. Od jakiś dwóch tygodni już go używam i mniej boli. Taki wałek można sobie kupić http://www.heymama.pl/index.php?p1692,kojec lub zrobić tak jak ja. Kupiłam tanią, cienką kołdrę i uszyłam poszewkę (materiał na poszewkę miałam już) więc mnie wyszło 19,90 zł. Naprawdę mi się śpi dużo lepiej. Ja za to u siebie zauważyłam, że jak w nocy przekręcę się na plecy to te później bolą, dziś w nocy to nawet ten ból mnie obudził ale zaraz po tym jak obróciłam się na boczek to mi przeszło 🙂

P.S. Nie wiem komu ale dziękuję za oklaski :*