Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
justiks23 napisał(a):
marinka napisał(a):
Ha ha ciekawe czy jednak nie zmienisz po porodzie 🙂 🙂

jedno jest pewne ze na 2 bedzie mial Damian hihi

A dziewczynki też mają 2 imie??
Bo u nas nie ma ani Anielka ani dzidzi też nie, mój Piotr nie chce

jaka przykra sytuacje mialas o to pytalam a co do dziewczy to tak wszystkie maja po 2 🙂

• Mamusia
Oj justiks, wiadomo , że nie pracuje i mąż mnie utrzymuje teraz , zajmuję się Anielką moją , domem wszystkim. Spotkałam się z moja koleżanką, z którą się nie widziałam ho ho ho czasu. No i zaprosiłam ją do domu. A ona mieszka z mężem i z dzidzią z rodzicami swoimi. To jak weszła to od razu zaczęła o tym , że nie urządzone mamy to mieszkanie itd. (mieszkanie wynajmujemy więc specjalnie nie chce komuś urządzać . Tak jak mamy mi wystarcza) Później zaczęła gadać , że pewnie gorsza się czuje od innych kobiet w ciąży, bo nie pracuje( fakt, że nie czuję się gorsza, ale takim gadaniem zasmuciła mnie) Upiekłam ciasto a ta do mnie tak właśnie zachowuje się KURA DOMOWA... I parę innych rzeczy. Mam wrażenie, że mówiła to i z zazdrości i jeszcze nie wiem z czym... Ona poszła a ja mimo wszystko usiadłam i się popłakałam... 😮 😮

• Mamusia
marinka napisał(a):
Oj justiks, wiadomo , że nie pracuje i mąż mnie utrzymuje teraz , zajmuję się Anielką moją , domem wszystkim. Spotkałam się z moja koleżanką, z którą się nie widziałam ho ho ho czasu. No i zaprosiłam ją do domu. A ona mieszka z mężem i z dzidzią z rodzicami swoimi. To jak weszła to od razu zaczęła o tym , że nie urządzone mamy to mieszkanie itd. (mieszkanie wynajmujemy więc specjalnie nie chce komuś urządzać . Tak jak mamy mi wystarcza) Później zaczęła gadać , że pewnie gorsza się czuje od innych kobiet w ciąży, bo nie pracuje( fakt, że nie czuję się gorsza, ale takim gadaniem zasmuciła mnie) Upiekłam ciasto a ta do mnie tak właśnie zachowuje się KURA DOMOWA... I parę innych rzeczy. Mam wrażenie, że mówiła to i z zazdrości i jeszcze nie wiem z czym... Ona poszła a ja mimo wszystko usiadłam i się popłakałam... 😮 😮

Marinka przestan sie przejmowac jakas wariatka sama siedzi z rodzicami a tobie zazdrosci ze sobie jakos dajecie rade 😘 nie stresowac mi sie prosze ciekawe co by na mnie powiedziala hihih 🤪
Zreszta ja nie widze nic zlego w byciu jak to ona nazwala kura domowa heheh masz kontakt z dzieckiem narazie z Anielka juz niedlugo z synusiem 😉 sprzatasz gotujesz niewiem o co jej chodzi jakas zolza chyba 😮

• Mamusia
Hej dziewczyneczki 🙂 ja też nie śpię, Anielka dziś w nocy wstawała co godzine więc jestem niewyspana a muszę się nią zajmować. Ojoj a ja żyję już jutrzejszym dniem 🙂 ile gr będzie moje dzidzi czy wszystko dobrze! Chce mieć USG w domu!!! 😁 😆 🙂 😜

• Mamusia
Cześć 🙂

ja tez już nie mogę spać(plecki mnie bolą) choć mój ukochany jeszcze chrapie 😜
A ja wcinam pączki z wiśnią od mojej mamy 🤪 pocztą mi przesłała 29 szt 😎KOCHANA JEST!
Powiem wam też że wczoraj byłam w szpitalu w którym będę rodzić juz na 100% poznałam swoją położną ,i okazało się że to najfajniejsza babka jaka znam z tej branży 😁 rewelacja!!!
Oprowadziła nas (mnie z mężem) opowiedziała co gdzie pokoleji trzeba załatwić gdzie muszę być sama ☺️ a gdzie z mężem ...Jestem baaaaardzo zadowolona!

• Mamusia
marinka napisał(a):
Hej dziewczyneczki 🙂 ja też nie śpię, Anielka dziś w nocy wstawała co godzine więc jestem niewyspana a muszę się nią zajmować. Ojoj a ja żyję już jutrzejszym dniem 🙂 ile gr będzie moje dzidzi czy wszystko dobrze! Chce mieć USG w domu!!! 😁 😆 🙂 😜

A to usg w 27 tyg to jest jakieś obowiązkowe czy dodatkowe ??
Bo ja ostatnie miałam w 23 tyg i na razie pani dr o nastepnym nic nie wspomina 😮....

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
marinka napisał(a):

A to usg w 27 tyg to jest jakieś obowiązkowe czy dodatkowe ??
Bo ja ostatnie miałam w 23 tyg i na razie pani dr o nastepnym nic nie wspomina 😮....

Nie Kochana to USG bo mam wizytę jutro w szpitalu u mojego lekarza a USG żeby sprawdzić czy wszystko ok . A głównie po to żeby zobaczyć czy szyjka mi się nie skraca bardziej. Teraz będę miała raczej co wizytę USG...

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Cześć 🙂

ja tez już nie mogę spać(plecki mnie bolą) choć mój ukochany jeszcze chrapie 😜
A ja wcinam pączki z wiśnią od mojej mamy 🤪 pocztą mi przesłała 29 szt 😎KOCHANA JEST!
Powiem wam też że wczoraj byłam w szpitalu w którym będę rodzić juz na 100% poznałam swoją położną ,i okazało się że to najfajniejsza babka jaka znam z tej branży 😁 rewelacja!!!
Oprowadziła nas (mnie z mężem) opowiedziała co gdzie pokoleji trzeba załatwić gdzie muszę być sama ☺️ a gdzie z mężem ...Jestem baaaaardzo zadowolona!

O to cieszę się , że już wszystko wiesz!!! Kurczę i położną będziesz miała, fajnie Ci a dużo płacić będziesz za nią??