Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ojj pospalam troszke brzuszki jednak sprzatanie w takim stanie to juz nie to samo co kiedys 🙂 pochwale wam sie moja kareta przyszla 🙂 rozlozylismy ja z mezem i jest cudna, co chwile jezdze po pokoju 🙂 zdjecie wam wstawie ale nie jest jakiejs super jakosci, cos mi sie ostatnio aparat spsul.poleze jeszcze troszke i przytule sie do malzonka 🙂 buziaki
[URL=http://img195.imageshack.us/i/img1751337x600.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/7613/img1751337x600.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Moniczka ja sie najadłam winogron słociutkich rodzynkowych , heheh i mnie pomogło na zaparcia..spróbuj 😘

tak tylko ze ja prawdopodobnie mam ta cukrzyce ciazowa i chyba nie bardzo moge winogronka 🤨 ale pewnosci nie mam...
co do tego spania to i tak mam problemy w nocy,budze sie na siusiu i juz po wszystkiemu...mecze sie nie mogac zasnac,a jakbym pospala w dzien to bym pewnie i nie zasnela w ogole...mam nadzieje ze to wroci do normy po porodzie...

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Moniczka ja sie najadłam winogron słociutkich rodzynkowych , heheh i mnie pomogło na zaparcia..spróbuj 😘

tak tylko ze ja prawdopodobnie mam ta cukrzyce ciazowa i chyba nie bardzo moge winogronka 🤨 ale pewnosci nie mam...

no pewnie nie mozesz... ehhhh 🤨 bo słodkie...

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

no pewnie nie mozesz... ehhhh 🤨 bo słodkie...

w piatek mam wizyte,dowiem sie jak mi wyszla glukoza i czy dalej trza mierzyc cukier,i jechac do poradni,itd...ale sie nastawilam juz ze mam ta cukrzyce...eh...do tego ten nadgarstek boli jak cholera...jakies krostki[taka kaszka podskorna] mi sie wysypaly na plecach i na klacie,i cyckach...wszystko lapie 😞
ok to do jutra slodkich i kolorowych... 😘

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
NO widzisz jak leci to wszystko na raz... moze zmien żel do mycia.. ja zauważyłam ze jak zawsze mogłam stosowac to teraz jak nie kaszka, albo czerwona skóra.. wrazliwe poporostu jestesmy.
Moniczka a Ty płec juz znasz???

nie jeszcze.. 🙂 chcemy niespodzianke,ale nie wiem czy wytrwamy w postanowieniu...bo coraz bardziej jestesmy ciekawi.. 🙂 ale moze damy rade,mimo ze korci... 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
🙂 ja bym nie wytrzmała nie znajac płci.. hehe ale jaka niespodzianka bedzie fajna dla Was 😁 😘

no tak,zobaczymy jak wyjdzie 🙂przynajmniej przy pierwszym niespodzianke...przy drugim o ile bedzie to napewno se odpuszcze niespodzianki hehehe

• Mamusia
hej 🙂rozmawialam z wami ok 10 dni temu. Na poczatku marca mialam robic test i ma zamiar zrobic go jutro. Mam do was pytanie, wszedzie kobietki pisza, ze bolaly je piersi a mnie nic, az dziwne,bo zazwyczaj bolaly, pobolewa mnie tylko podbrzusze jak przed okresem i rano mam nudnosci. Zauwazylam tez ostatnio, ze mam takie uczucie-ssacego glodu.Kupilam test - pre test,myslicie, ze jest dobry?przypominam ze ostatnia miesiaczke mialam 2 lutego, a kochalam sie z mezem 13 i 16 lutego(dzien owulacji).Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
SŁoneczko a ile dni spoznia ci sie okres??? mnie piersi nie bolały, czułam sie jak przed okresem, ja test zrobiłam dzien przed spodziewana miesiączka, tak z ciekawosci, czy Turcja zadziałała,, nie stralismy sie.. i wyszły 2 kreski, a czułam sie jakbym okres miała dostac.. nudnosci i zmeczenie przyszły pozniej..

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
hej 🙂rozmawialam z wami ok 10 dni temu. Na poczatku marca mialam robic test i ma zamiar zrobic go jutro. Mam do was pytanie, wszedzie kobietki pisza, ze bolaly je piersi a mnie nic, az dziwne,bo zazwyczaj bolaly, pobolewa mnie tylko podbrzusze jak przed okresem i rano mam nudnosci. Zauwazylam tez ostatnio, ze mam takie uczucie-ssacego glodu.Kupilam test - pre test,myslicie, ze jest dobry?przypominam ze ostatnia miesiaczke mialam 2 lutego, a kochalam sie z mezem 13 i 16 lutego(dzien owulacji).Pozdrawiam 🙂

hej ja cie pamietam... 🙂
mnie bolaly piersi non stop,nie mialam mdlosci...
powodzenia jutro..ja juz uciekam pa

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
SŁoneczko a ile dni spoznia ci sie okres??? mnie piersi nie bolały, czułam sie jak przed okresem, ja test zrobiłam dzien przed spodziewana miesiączka, tak z ciekawosci, czy Turcja zadziałała,, nie stralismy sie.. i wyszły 2 kreski, a czułam sie jakbym okres miała dostac.. nudnosci i zmeczenie przyszły pozniej..

okres mi sie nie sposznia, ale w tym miesiacu z mezem zadzialalismy pierwszy raz 🙂 i jtro powinnam dostac okres i chce zrobic test 🙂jak myslisz wynik juz bedzie wiarygodny?

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

okres mi sie nie sposznia, ale w tym miesiacu z mezem zadzialalismy pierwszy raz 🙂 i jtro powinnam dostac okres i chce zrobic test 🙂jak myslisz wynik juz bedzie wiarygodny?

mysle ze jak wyjda 2 kreski to bedzie wiarygodny.. trzymam kciuki,, daj znac.. 😘 😘