Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
EwAA dlatego mówię "związek partnerski" dla takiego np. odróżnienia "partnera od tańca" czy "partnera od biznesu". 😉 Hm... 🤔 można też narzeczony, narzeczeństwo, jeśli jest się już w takim stadium. 😉
Może i partner faktycznie brzmi sucho, ale jak sama zauważyłeś - konkubent, to tak strasznie meliniarsko... 😜

monic87 myślisz, że "czar pryśnie" kiedy będziecie po ślubie? Nie powiem, ja mam takie czasem właśnie obawy... że po ewentualnym ślubie wszystko się spiep**y.
Jednak teraz mimo, że mamy dziecko, żyjemy jak każda para, to jednak mam ciągle to uczucie - nie ma ślubu, a więc każdy się wciąż stara... jak w narzeczeństwie. A po ślubie - "obręcz" już jest więc można odpuścić... Ale to tylko jakaś moja lękowa wizja. 😉

Ach EwAA no tak, ta presja tłumu... u nas też "nieśmiało" się pojawiła, jednak nie było szans. Dla mnie też dziecko nie jest do niczego przymusem.

• Mamusia
Witam ponownie...
Ja coś znów doła załapałam i leże...eh...synuś się wierci to troszq humorek poprawia...
Dziś mieli hydraulicy przyjść i majster ale póki co niema ani tych ani tych ani tamtego 😞
Kasiagwiazdka j tez teraz mam straszną ochotę na nalęsniki,ale jeszcze wiekszego lenia 😞A co do Dzidzi to też myślę jak to będzie i co najwazniejsze się żeby zdrowy był itp.z reszta same wiecie jak to jest.
Gosiu,Martynko super foteczki,do twarzy Wam z brzuszkami 🙂Ale już nie długo....ale pozniej bedzie Nam do twarzt z Naszymi dzidziusiami 🙂
Aneczko dobrze masz z tym Twoim mężem,mój to nwet wodę potrfi przypalić heh

• Mamusia
wrocilam od mamy,a tam taka niespodzianka, moja kolezanka mama blizniakow przejrzala swoje ciuszki i odlozyla mi uwaga 4 reklamowki no wybierac jest w czym a i niektore rzeczy to jak nowe wygladaja, chociaz tym juz sie nie musze martwic 🙂 jestem po obiadku u mamusi do tego wciaz boli mnie to krocze choc duzo mniej wiec ide sie polozyc. stawiam kropke i ide. buziaki

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
wrocilam od mamy,a tam taka niespodzianka, moja kolezanka mama blizniakow przejrzala swoje ciuszki i odlozyla mi uwaga 4 reklamowki no wybierac jest w czym a i niektore rzeczy to jak nowe wygladaja, chociaz tym juz sie nie musze martwic 🙂 jestem po obiadku u mamusi do tego wciaz boli mnie to krocze choc duzo mniej wiec ide sie polozyc. stawiam kropke i ide. buziaki

jeju Hussi! to Ty juz nic nie kupuj! tyle bedziesz miec ciuszkow- jak dla Blizniakow! 🙂 😜

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
🙂 🙂 jej czyzbym narobiła wam smaka, sosik sobie zrobcie majonez +ketchup 😁

Boziu Aneczka! juz sie nie moge doczekac! maz ma po drodze z pracy przywiezc buleczki!!! ketchup i majonez, mmmmmmmmm!!!!

Zazdroszczę Wam ja nie mogę ketchupu w ogóle bo od razu mam taką zgagę 🤢 🤔 🤢
Może znacie jakieś metody na zgagę ja stosuje mleko( w hektolitrach :dry 🙂 i efekt taki sobie???

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):

Boziu Aneczka! juz sie nie moge doczekac! maz ma po drodze z pracy przywiezc buleczki!!! ketchup i majonez, mmmmmmmmm!!!!

i bedzie wyrzerka 🙂 🙂

• Mamusia
hej laleczki....widze ze pyszny wieczor sie zapowiada.... 😁 szkoda ze ja nie moge ani bulek ani parowek ani majoneza...eh....ale bym zjadla....pozostaje mi sie tylko oblizac... 🤨
ide se jablko chociaz wciagne... 🤨
i znow sama na noc...wlasnie misku moj wyszedl do pracy...dzis jeszcze troszke popakowalismy i juz kompletnie sie po pokoju ruszac nie mozna....

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

i bedzie wyrzerka 🙂 🙂

ojjj bedzie 🙂