Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie Brzuchy 😉
ja dopiero sie zebralam z lozka. Slabo spalam w nocy, cos zoladek mi dokuczal. No i trzeba bylo odespac.
Dzis dzien relaksu w zasadzie. Jade sobie do kosmetyczki, bo potem to obawiam sie ze nie bedzie mi sie juz za bardzo chcialo 😮
Łazienka skonczona; wczoraj wstawili drzwi do kabiny - jest genialnie. Wanienka Fasolki idealnie sie zmiesci! ☺️

• Mamusia
Ja witam rowniez 🙂 Jestem juz od siodmej na nogach.Maz w pracy,sniadanko zjedzone i pranie wstawione,jutro moze bedziemy przemeblowanie robic w naszym malym mieszkanku.W kazdym razie nasz syneczek bedzie na poczatku w kolysce smacznie spal,a po przeprowadzce na jesien w lozeczku.
Adeczko,podobno dzieciatka moga sie nawet 2 tygodnie przed porodem jeszcze przewrocic.Nasze jest glowka do dolu i kopie niesamowicie i na dole i pod piersiami.Mamy nadzieje,ze zostanie w tej pozycji do porodu 😉

• Mamusia
A ja dziewczynki pije sobie kawusie...kurze wytarte....jeszcze w drugim pokoju trzeba ogarnac ciuszki pochowac i prezenty dla malego 🙂 i za obiadek sie brac...dzis kluski slaskie z gulaszem 😜
A pogoda do bani...pochmurno wieje...i tak jesiennie jakos...brrr

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Witajcie, śniadanko pyszniutkie zjedzone 🙂 🙂 a w nocy nie wiem co mała wyprawiała w brzuchu ale sie tak wyginała ze szok , do tego tak mocno boje sie takich ruchów... 😲
Dzis spokojny dzien - przynajmniej sie postaram nic nie robic,, 🙂

Aneczka mnie Dzidzia któregoś dnia tak się rozciągała, że dostałam na brzuchu kilka małych siniaczków

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Witajcie, śniadanko pyszniutkie zjedzone 🙂 🙂 a w nocy nie wiem co mała wyprawiała w brzuchu ale sie tak wyginała ze szok , do tego tak mocno boje sie takich ruchów... 😲
Dzis spokojny dzien - przynajmniej sie postaram nic nie robic,, 🙂

Aneczka mnie Dzidzia któregoś dnia tak się rozciągała, że dostałam na brzuchu kilka małych siniaczków

😮 o losie

• Mamusia
Witam ,

ja też od rana na nogach tzn. 6.30 😜
wczoraj miałam nie za miłą przygodę a mianowicie rano jak tylko sie podniosłam miałam totalny kołowrotek w głowie zawroty nie do wytrzymania i wymioty... 🤢
A że w żołądku puchy, to żółcią wymiotowałam tak około 4 prób i półtorej godz zawrotów a potem 5 godz snu i przeszło samo 🤔 🤨 🤔
Byłam u lekarza i nic nie stwierdził po za lekką anemią ale to raczej nie mogło mieć wpływu na ranną przygodę....
Dziś się już dobrze czuje, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko dla małego 🙂
http://allegro.pl/show_item.php?item=1515677912
Wybraliśmy opcję z misiem i materac Gryka Kokos Pianka 🙂

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Witam ,
Dziś się już dobrze czuje, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko dla małego 🙂
http://allegro.pl/show_item.php?item=1515677912
Wybraliśmy opcję z misiem i materac Gryka Kokos Pianka 🙂

ja jestem zakochana w tych lozeczkach.. ale do naszego pokoju nie bedzie pasowac. 😞

• Mamusia
Mój Mąż też bardzo chciał to łózeczko z żyrafką ale ja się uparłam na białe - bo mamy błękitny pokój (hehehe - kolor niebieskie migdały) i wszystkie mebelki są białe więc to brązowe łóżeczko by średnio wyglądało - ale maż bardzo chciał tą żyrafkę 🙂 fajny wybór

Kochane!
spadliśmy bardzo na dół.. ehh ta konkurencja 🙂

baaardzo prosimy o głos na Matiszka 🙂
trzeba nadrobić stratę 🙂 http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

dziękujemy 🙂

• Mamusia
Dzień dobry!!!: 🙂
Ja jakoś codziennie do 10.30 śpię i nie mogę się wcześniej zerwać.
Ale taka głodna juz jestem, że muszę pędzić do lodówki 😉

Super to łóżeczko 🙂 My ostatnio dostaliśmy od kogoś, kto miał już w spadku 2 i jedno chciał oddać. W dobrym stanie jest, więc zawsze to troszkę pieniędzy w portfelu nam zostanie 😉

MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH :*
NIEDŁUGO WRACAM (jak się najem 😉 )

I z racji tego, że taka brzydka pogoda dzisiaj to wrzucam słoneczko dla wszystkich 😉

• Mamusia
Dziękuję 🙂
My mamy kremowe ściany i meble w tym samym kolorze a dodatkowo wykończenia mamy w czekoladzie więc będzie pasować idealnie ale nam bardziej do gustu przypadł miś 😜
Tylko się zastanawiamy czy jak łóżeczko do nas przyjedzie czy od razu je montować czy zaczekać jeszcze troszkę ☺️??

• Mamusia
Aaa,bylismy przedwczoraj na kursie przygotowujacym do porodu.Bylo fajnie.Szczegolnie partnerzy byli bardzo wsluchani 🙂
Moje kochanie przed ostatni wizyta przemogl sie 🤪 i zabawial sie we fryzjera...piekna fryzurke mojej kotce zrobil 😉 Tja,nie taki diabel straszny,jak go maluja 😉

justina1975 napisał(a):
Aaa,bylismy przedwczoraj na kursie przygotowujacym do porodu.Bylo fajnie.Szczegolnie partnerzy byli bardzo wsluchani 🙂
Moje kochanie przed ostatni wizyta przemogl sie 🤪 i zabawial sie we fryzjera...piekna fryzurke mojej kotce zrobil 😉 Tja,nie taki diabel straszny,jak go maluja 😉
hahaha to zdolny chlopak 😁