Joma mam już Cię w znajomych na fb 😉 Widzę, że tez lubisz panów Poluzjantów 😉 :P
Uwieeeeeelbiam! 🙂 Miałam okazję ich poznać rok temu na koncercie u nas w mieście 😉 Niezapomniany koncert! 🙂
No a ja widzę, że dogadałabyś się z moim Mężem, bo też muzykuje w podobnym zespole 😉
Podobnym tzn jakim? :>
Ja miałam przyjemność być na ich dwóch koncertach a z Kubą śpiewałam 🙂😉 Bo jeszcze jak istniał nasz chór gospel, to organizowaliśmy co roku NOC GOSPEL i na jeden taki festiwal zaprosiliśmy Kubę Badacha i Patrycję Golę 🙂 śpiewali z nami kilka utworów 😉 super czad był 😉
Moja mamcia też piecze taki domowy chlebek, ale z takimi "paprochami" typu otręby, płatki, ziarna itd, tylko przyznam, że mnie w ciąży odrzuciło od tego chlebka, bo kojarzy mi się z nudnościami I trymestru 🙃
Ja miałam przyjemność być na ich dwóch koncertach a z Kubą śpiewałam 🙂😉 Bo jeszcze jak istniał nasz chór gospel, to organizowaliśmy co roku NOC GOSPEL i na jeden taki festiwal zaprosiliśmy Kubę Badacha i Patrycję Golę 🙂 śpiewali z nami kilka utworów 😉 super czad był 😉
O jaaaaa czaaaaaad 🙂 Zaśpiewać z Kubą to jest coś!
Ja właśnie słucham Waszego dema - który to Twój głosik?
W sensie w którym numerze Cię słychać? 😉
PS. Za kilka dni będzie nowe demo zespołu mojego Męża - zapraszam 😉
Na stronie jest Walking on sunshine 😉 to moje 😉 a na video juz sie nie załapałam bo mam przerwe teraz :P
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
martyna_czaro
Podobnym tzn jakim? :>
Ja miałam przyjemność być na ich dwóch koncertach a z Kubą śpiewałam 🙂 😉
Bo jeszcze jak istniał nasz chór gospel, to organizowaliśmy co roku NOC GOSPEL i na jeden taki festiwal zaprosiliśmy Kubę Badacha i Patrycję Golę 🙂 śpiewali z nami kilka utworów 😉 super czad był 😉
martyna_czaro
joma
Antenka 🙂
joma
martyna_czaro
Na stronie jest Walking on sunshine 😉 to moje 😉 a na video juz sie nie załapałam bo mam przerwe teraz :P
marinka
ha ha ha ha ha ha ha ha ha , dobre!
joma
Marinka mamy urodziny w ten sam dzień 🙃