Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
dokładnie na 7 maja teraz też 🙂 🙂 Anielka powstała w słowackich górach a nasz syn teraz powstał w czeskich górach i jedno i drugie w namiocie 🙂 🙂 🙂 🙂

Mąż ma cela 😜 😜 😜 ☺️ ☺️

Heheh 🙂 🙂 no to nieźle... będzie co dzieciom opowiadać 😉 :P

• Mamusia
marinka wysłałam zaproszenie na FB do Ciebie. A co do tego masełka ooooo jak ja bym zjadła takiego masełka z takim chrupiącym chlebkiem prosto z piekarni, no ale teraz to już ciężko i o taki chleb i o takie masło. Nawet jak samemu chce się zrobić to gdzie znaleźć takie swojskie mleko, z którego zbierze się taką śmietanę z której wychodzi najlepsze masło. Echhh dzieciństwo mi się przypomniało

• Mamusia
marinka Dziękuję

ja chleb próbował piec, żytni na własnoręcznie robionym zakwasie ale coś mi nie wyszło dwa razy i się poddałam. Jednak są taki dni, że mam ochotę nastawić zakwas jeszcze raz i spróbować od nowa. Może latem się skuszę na próbę nr 3.

• Mamusia
jolajcik nie poddawać się, ja miałam sporo prób żeby w końcu mieć to coś w rękach i piec ten chleb 🙂 Teraz robię bez zastanowienia i naprawdę od dłużeszego czasu super wychodzi, mój najbardziej lubi pszenny ale z bazylią 🙂 A Anielka z oliwkami bo uwielbia oliwki 🙂

• Mamusia
Dobra dziewuszki ja uciekam powoli. Ten weekend spędzę u rodziców bo mój luby wyjechał a ja nie chcę być sama w domu. Nie wiem czy uda mi się do poniedziałku do was zajrzeć w związku z tym życzę udanego weekendu

to o nas 😉

http://www.youtube.com/watch?v=QBIHV7PCSrA

• Mamusia
Marinka mam nadzieje ze to nie by kszmar jak ja ci sie przysnilam ehhe...ale zobacz co to jest ze nie snia nam sie ludzie ktorych nie znamy tak naprawde 🙂 🙂

ja troche polezalam a teraz siedze....i w sumie sie nudze..mezulek dalej robi drzemke...eh chyba mi tez sie zaraz oczka zamkna ;p

• Mamusia
Marinka, Jolajcik mój tata od jakiś dwóch lat wziął się za robienie chleba i wychodzi mu to poprostu rewelacyjnie! Czasem, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i przyszła do mnie przyjaciółka, a tata upiekł chleb, to potrafiłyśmy cały wciągnąć 😉 I robi na drożdżach i kupuje "mąkę do chleba".
Wzięłam od niego przepis, nawet przyglądałam się jak on robi i.... dupa.... mi nie wyszło i tez się poddałam... :P a czasami mi się marzy taki chlebuś ze słonecznikiem domowej roboty... mmm

Joma mam już Cię w znajomych na fb 😉 Widzę, że tez lubisz panów Poluzjantów 😉 :P

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):

Joma mam już Cię w znajomych na fb 😉 Widzę, że tez lubisz panów Poluzjantów 😉 :P

Uwieeeeeelbiam! 🙂
Miałam okazję ich poznać rok temu na koncercie u nas w mieście 😉
Niezapomniany koncert! 🙂

No a ja widzę, że dogadałabyś się z moim Mężem, bo też muzykuje w podobnym zespole 😉

• Mamusia
joma napisał(a):

Uwieeeeeelbiam! 🙂
Miałam okazję ich poznać rok temu na koncercie u nas w mieście 😉
Niezapomniany koncert! 🙂

No a ja widzę, że dogadałabyś się z moim Mężem, bo też muzykuje w podobnym zespole 😉

Podobnym tzn jakim? :>

Ja miałam przyjemność być na ich dwóch koncertach a z Kubą śpiewałam 🙂 😉
Bo jeszcze jak istniał nasz chór gospel, to organizowaliśmy co roku NOC GOSPEL i na jeden taki festiwal zaprosiliśmy Kubę Badacha i Patrycję Golę 🙂 śpiewali z nami kilka utworów 😉 super czad był 😉

• Mamusia

Bo jeszcze jak istniał nasz chór gospel, to organizowaliśmy co roku NOC GOSPEL i na jeden taki festiwal zaprosiliśmy Kubę Badacha i Patrycję Golę 🙂 śpiewali z nami kilka utworów 😉 super czad był 😉

O jaaaaa czaaaaaad 🙂 Zaśpiewać z Kubą to jest coś!

Ja właśnie słucham Waszego dema - który to Twój głosik?
W sensie w którym numerze Cię słychać? 😉

PS. Za kilka dni będzie nowe demo zespołu mojego Męża - zapraszam 😉

• Mamusia
joma napisał(a):

O jaaaaa czaaaaaad 🙂 Zaśpiewać z Kubą to jest coś!

Ja właśnie słucham Waszego dema - który to Twój głosik?
W sensie w którym numerze Cię słychać? 😉

PS. Za kilka dni będzie nowe demo zespołu mojego Męża - zapraszam 😉

Na stronie jest Walking on sunshine 😉 to moje 😉 a na video juz sie nie załapałam bo mam przerwe teraz :P