Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
aj tam juz sama nie wiem ... załózmy ze czekam do maja.. najgorzej sie boje jak mnie w nocy czapnie.. 😲

Ja wczoraj podłożyłam pod prześcieradło podkład higieniczny, tak jakby co, żeby nie zalać prześcieradła gdyby wody odeszły w nocy 😁 Niby trochę czasu jeszcze mi zostało, ale... 😜

o ja nie pomyslałam 🤪 hehe jak wody odejda to skurczy nie trzeba bedzie liczyc heheh tylko kierunek szpital 😁

Aneczka1983 napisał(a):
Antenka i Martyna koniecznie dajcie znac 😆

ja mam wizytę o 17tej więc koło 19tej powinnam być.. 🙂 napewno dam znać co i jak.. 🙂a teraz uciekam
miłego dnia Niunie.. 😘

• Mamusia
Hej dziewuszki
Mam chwile czasu i tak próbuje uzupełnić naszą tabelkę o informacje o maleństwach tych na świecie ale brakuje mi info a dokopać się nie mogę. Może któraś z was ma gdzieś w swojej tabeli zapisane,ja mam tylko pełne dane husi a brakuje mi:
daty porodu Oli1978,wagi i wzrostu Venessy gosi21 a u reszty dziewczyny to nic nie mam, czy któraś z was pomoże uzupełnić braki ?

• Mamusia
Wróciłam od lekarza,zjadłam,wypiłam kawkę i niemam n A nic siły i znów ten ból i kłucie w kroczu,a Mały dzis tak sie strasznie wierci...w nocy też nie proznowal.Dowiedzialam sie ze mam Zawalone gardlo,przepisala leki na gardlo,na kaszel nic nie dala ide z receptami do apteki a pani mi mowi ze nie wolno brac takich lekow w ciazy 😠 😮i dala cos innego...i wez tu idz czlowieku do lekarza...eh...
pisalam dzis znow do Moniczki ale poki co ciiiszaaa...ciekawe jak Marinka i ktg Fijolka...

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Hej dziewuszki
Mam chwile czasu i tak próbuje uzupełnić naszą tabelkę o informacje o maleństwach tych na świecie ale brakuje mi info a dokopać się nie mogę. Może któraś z was ma gdzieś w swojej tabeli zapisane,ja mam tylko pełne dane husi a brakuje mi:
daty porodu Oli1978,wagi i wzrostu Venessy gosi21 a u reszty dziewczyny to nic nie mam, czy któraś z was pomoże uzupełnić braki ?

Z tego co dobrze kojarze to Vanessa od gosi21 3240 i 56cm. miała przy porodzie... 😉

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Kasia21 napisał(a):
Cześć Martynko... 🙂 tak sobie myślałam że może wstukam sobie Twój numerek do telefonu w razie czego 😜 no chyba że masz cosik przeciwko 😉

Kasiu wpisuj bez problemu :* :* Będę czuwać 😉

numerek zapisany 🙂 w razie czego będę alarmować 😁 😁 ale myślę że szybko to nie nastąpi 😜

• Mamusia
Jolajcik gosiaa urodziła 24.04
gosiaa21 napisał(a):
hej dziewuszki to moja coreczka
wazyla 3240gr i mierzy 56cm, rodzilam naturalnie porodu nie opisze bo nie chce Was straszyc i zniechecac bo 15godzin mojej meczarni nie bylo przyjemne 😞 nie mam zbytni czasu nadrabiac, ale gratuluje mamusiom co urodzily juz 🙂