Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
znajoma ze SR urodziła tydzień temu corcie ale najlepsze jest to ze jak dojechała do szpitala to juz była II faza porodu która trwała zaledwie 5 minut i zanim przeszła z IP na porodówke to nawet butów nie zdazyła zdjąc i już były parte i prawie na stojąco w pozycji kucznej urodziła a pózniej sama poszla na sale poporodową 🤪 to sie nazywa błyskawiczny poród 🙂 ehhh jak ja bym tak chciała

• Mamusia
monalissa napisał(a):
znajoma ze SR urodziła tydzień temu corcie ale najlepsze jest to ze jak dojechała do szpitala to juz była II faza porodu która trwała zaledwie 5 minut i zanim przeszła z IP na porodówke to nawet butów nie zdazyła zdjąc i już były parte i prawie na stojąco w pozycji kucznej urodziła a pózniej sama poszla na sale poporodową 🤪 to sie nazywa błyskawiczny poród 🙂 ehhh jak ja bym tak chciała

łał niezle 😁

• Mamusia
Jamergaretko,nasz Kevinek tez mial zoltaczke.Chodzilam z nim pod szpitalem na spacery na sloneczko.Niestety to malo pomoglo,bo rano wyniki malaly,a wieczorem wzrastaly.Ale co nam pomoglo,to terapia swietlna w specjalnym inkubatorze.Kevinek lezal tam pod specjalnymi lampami.Mial tylko pampersa i specjalne okularki na sobie.Terapia trwala cala dobe.Kevinek byl wyjmowany tylko na karmienie.Serce mi sie krajalo,jak patrzylam na to.Ale terapia pomogla! Bylam po tym taka szczesliwa! Ale i pozniej musielismy dbac o to,zeby malutki czesto na swietle przebywal.A propo slonca! Nie na sloncu! W cieniu,a w domu lozeczko kolo okna stawiac! 😘