Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Joma, hussi - dziękuję 😘

Ewelka, chyba każda z nas tak ma, mi brzuszek się już powiększył bardziej niż na zdjęciu z profilu i czasem mam problem ze skarpetkami 😜 O bólach pleców i powracających co jakiś czas mdłościach (sic!) nie wspomnę 😉

Miłego dnia Majóweczki!

PS. Jejkuuu, jak mi się nie chce iść do pracy! 😠

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewczynki. Dopiero wrócilismy do domku. Ja spedzilam sylwka w 30 osob, natanczylam sie, ze ho ho ho. Ale nic mnie nie boli. No i ta sukienka byla dla mnie i slicznie w niej wygladalam. Przynajmniej wszyscy tak mowili 🙂 Jestem strasznie zadowolona z sylwestra 🙂 Pozdrawiam was mocno :*

Marinka weszlam na wage i mam 10 do przodu-masakra...czuje sie jakby spuchnieta,nogi mi puchnac zy cio 😞sama nie wiem 😞jutro mam wizyte to doktorek z pewnoscia obejzy..oby nie bylo powtorki z poprzedniej ciazy i lezenie w szpitalu 😞 to zdrowo sie odzywiasz kochana..i tak trzymaj!!!

• Mamusia
witajcie,
moj mezulek cos niedomaga od wczoraj 😞 boje sie ze grypa jelitowa czy jakies inne swinstwo sie przyplatalo.. a moze to kac jeszcze trzyma? 🤢 w kazdym razie pol nocy spedzilismy na herbatkach i jakichs specyfikach na brzuszek. zal mi go strasznie 😞
a dzis wala mi od rana bo elektryke czy co robia w bloku.. a w srode beda walic u mnie w domu 😞
lece teraz szybko do sklepu to zrobie mojemu chorowitkowi rosolek. jak wroci z pracy, mam nadzieje ze pomoze.. 🤨

• Mamusia
Fijolek Mój mężuś chory od sylwka, katar, zatoki i temperatura. Dziś wyglądał fatalnie ale i tak do pracy poszedł bo niestety nikt nie może go zastąpić. Mam nadzieję, że Anielkę i mnie nie zarazi 😞

Ola ja mam 2,5 kg na +. Nogi mi puchną strasznie ale to samo było z ANieli 😞 Rano nie ale po całym dniu tragicznie.

• Mamusia
Witajcie brzuszki w Nowym Roku 😆
Sylwestra spędziłam z sąsiadami było super.W domku jeszcze potańczyłam z mężusiem kołysanego hihi bo mężuś stwierdził co za sylwester bez tańców 😆
Mi już przybyło 7 kilo bardzo długo stała waga w miejscu od 8 tygodnia 66 a w ostatnie dwa tygodnie wskoczyło na 70kg.
Aneczko ja w zależności od tego gdzie położy się malutka to mogę leżeć na plecach jak ułoży się z boku brzuszka to jest to możliwe ale jeżeli na środku to nie bo bardzo ciągnie brzuch i boli.
Kopie jak szalona 😆Chyba będzie silna dziewucha bo ciosy są bardzo mocne 😆
W piątek usg połówkowe wszystko się dowiemy 😆

• Mamusia
marinka napisał(a):
o to fijolek się cieszysz pewnie , że jutro wizyta... Ja mam dopiero pod koniec stycznia 😞 więc przede mną troszkę czekania. Ja mogę leżeć na pleckach ale czasem jak zaboli coś to na boczek. Najlepiej mi się spi na boczku 🙂

wiesz mysle ze Fasola jest juz na tyle duza ze slabo ja bedzie widac na tym usg.
Mysle ze to bedzie kontrola mnie samej i rozmowa o kontynuacji lekow. Poza tym,konczy mi sie jutro zwolnionko wiec to glowny cel wizyty 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Adko i Aneczko, ja czasem moge lezec na plecach, ale zgadzam sie z Adką ze jezeli Fasola lezy na srodku brzucha to ciagnie i nie jest fajnie.. no a przy okazji kopie i sie rozpycha..
a my dzis zaczynamy 23 tydzien.. jutro kontrola u lekarza 🙃

To jutro czekamy na relacje z wizyty 🙂 Tydzień za tygodniem leci dopiero co dowiedziałysmy sie ze zostaniemy mamosiami a za nami juz polowa 🤪