Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
tak wiem ... w sklepie mielismy okazje go obejrzeec.. i ten xQ ma z tego co pamietam mniejsze kółka z przodu.. zeby mutsy miał głebsza spacerówke to bym sie nie zastanawiała.. ale ostatnio mutsy mnie przesladuje ,, gdzie nie spojrze tem mutsy 🙂 🙂

he he ja mam tak z x landerem 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny pisałam wcześniej ,że my mamy x lander xq i jestesmy z niego zadowoleni. i szcerze mimo , że ma mniejsze kółka z przodu to dawał rade ze wszystkimi nierownosciami. Teraz mąż się napalil, ze kupujemy wiec patrzymy. Ale ja to jeszcze poczekam bo córa bedzie miala 2 lata rowno wiec tak duzo nie bedzie z niego korzystac

• Mamusia
Hussi, przyznam Ci się, że nie rozumiem tej Twojej "koleżanki" i jej podejścia. Absolutnie nie trzeba było się nią przejmować. Mnie by chyba na chwilę zamurowało, a potem bym spytała czy nie żartuje. A potem jeszcze jakiś uszczypliwy komentarz na temat jej egoistycznego i materialnego podejścia do własnych rodziców... Głowa do góry 🙂

Odnośnie programu o łóżeczkach - co właściwie powiedzieli na temat kręgosłupa, co Was tak zaskoczyło? Bo że program ubogi w treść, to się nie dziwię, ale o tym kręgosłupie to bym się dowiedziała... 😉

Aneczka, odnośnie bodziaków - super kolorki i wzory 🙂 Tylko kup też kilka z długim rękawem - ogólnie dzieciom marzną rączki, i jak mi koleżanka powiedziała - zasada z ubrankiem dla niemowlaków jest taka: zawsze o jedną warstwę więcej niż my nosimy 😉 I widzę, że wszystkie są bez zatrzasków koło główki - mnie to trochę odstrasza, bo obawiałabym się (przynajmniej na początku) przeciskać główkę dziecka przez taki wąski otwór, owszem, rozszerzany, bo są te niby zakładki, ale mimo wszystko jakoś mnie to odstrasza...

Fijolek, cieszę się, że tabelka się przydaje 🙂 Ja też skusiłam się dziś na kolejne zakupy i będę update'ować tabelkę o kaftanik, śpioszki i body (długi rękaw, zatrzask na górze, zakładany tym razem na zasadzie pajacyka - wiązany na kokardkę, no i na dole normalne zatrzaski - nie spotkałam się wcześniej z czymś takim, ale bardzo łatwe w obsłudze 😁 ).

Widziałam dziś w sklepie poduszkę do karmienia i dla mamy, taką większą. Co myślicie o tym wynalazku? Przyda się?

• Mamusia
Ale dzis sie fatalnie czuje, w zasadzie od wczoraj w nocy. Moze wytrzymam do pojutrza i wtedy razem z moim lekarzem cos razem zaradzimy, a poki co goraca herbatka (choc mam ochote na mleko ktorego oczywiscie nie ma 😞) i spac. Do jutra brzuchatki.buziaki

hej ..ciazka nocka..wstalam z lekkiem krwawieniem...doslownie leciutkim...dzisiaj mam wizyte..bardzo sie boje 😞wczoraj sie troche przeforsowalam za szybko szlam bo sie bardzo spieszylam,czulam jak pot leci mi po plecach...moze to byl powod 😞boje sie 😞

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
hej ..ciazka nocka..wstalam z lekkiem krwawieniem...doslownie leciutkim...dzisiaj mam wizyte..bardzo sie boje 😞wczoraj sie troche przeforsowalam za szybko szlam bo sie bardzo spieszylam,czulam jak pot leci mi po plecach...moze to byl powod 😞boje sie 😞

Hej sczescie ze masz dzisiaj wizyte.Badz dobrej mysli 🙂daj znac jak wrocisz od lekarza czekam.

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Fijolek tu sa wieksze 🙂 na 68 cm
http://allegro.pl/justar74-early-days-body-7-pak-3-6-m-nowa-kolekcj-i1390444752.html

o! bardzo dziekuje! 🙂
dzisiaj jade do mamy bo zrobila rekonesans w tym co juz mamy i bedziemy wiedzialy co trzeba dokupic. Moze cosik zaszaleje..? 🙂