Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
monalissa napisał(a):
ojeju juz po 12 i nikogo nie było 😮 ja tez na chwile troche poklaskać 😜

a ja myslalam, ze juz pare stronek bede miec do nadrobienia 😜
a tu faktycznie pustki!
my z mezem pospalismy dzis do 12 ej 🤪
teraz pojechal po buleczki do piekarni bo mama i dzidzia glodni :P
Hussi, tez chyba wybierzemy sie na basen, mam ochote wielka troszke sie odprezyc, a jeszcze jak czytam u Ciebie to juz w ogole ochotki narobilas 🙂 mam tylko nadzieje, ze zadnej infekcji nie zalape, bo ja do tego to pierwsza 😮
ja tez jestem zdania, ze najlepiej wozek zakupic na miejscu w sklepie, wlasnie ze wzgledu na serwis i gwarancje 🙂
nigdy nie zamawialam takich rzeczy przez neta, wiec nie wiem jak to jest z gwarancja, byc moze sie myle.
poki co lece jesc 😜
milej niedzieli Wam zycze!!!! 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
fijolek napisał(a):
tez bym cos zjadla, ale ostatnio mam wrazenie, ze przesadzam.. 🤔

hejka widze ze dzis wszystkie maja dzien odpoczynku 🙂 ja ostatnio tez mam rozne smaki.i coraz czesciej jem ale co tam wkoncu mozemy sobie pozwolic 🙂

no ja wlasnie nie chce sobie folgowac bo potem bedzie ciezko latem. 🤨
chcialabym nie przytyc wiecej jak 12-15kg i na razie idzie mi super. +7kg po 24tc.

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
no ktos najwidoczniej sie zalogował i wszytskim pozabierał ... ech.. dziwni są niektórzy...

z drugiej strony, co nam daja te oklaski. To tylko dobra zabawa i tyle. Fajnie jest moc pogadulic sobie, wyzalic sie i wymienic poglady. chyba po to sa fora internetowe.. czyz nie? 🙂

Hej fijolek, tak czytam i czytam zaległe strony - dużo o wózkach i oklaskach i przy tej wypowiedzi aż kliknęłam "daj oklask" 😁 🙃

• Mamusia
Hej ciężaróweczki, ja też tylko na chwile, namawiam męża żeby do kina jechać bo coś nie mam ochoty dziś siedzieć w domu ;p
A co do apetytu to ja np nie narzekam tylko pewnie po ciąży bede jak będzie co zrzucić hehe fijolek gratuluję ze tylko tyle masz do przodu ja już 15 eh a gdzie do końca masakra ale co tam raz można sobie pozwolić ;p

• Mamusia
Aneczka jesli chodzi o szpital to np u nas jest taka zasada ze ciuszków dla maleństwa sie nie zabiera bo w szpitalu dawaja tylko musisz miec dla malego na wyjscie, czyli zestaw czapeczka kaftanik spioszki, skarpetki i bluzeczka....no i kupione juz mam hiusteczki nawilzane i pieluszki tetrowe, a takto dla malego do szpitala to tyle, teraz musze dla siebie, a tego jest o wiele wiecej hehe

• Mamusia
witajcie Kochane!
ja tez pochwale sie zaraz, co zakupilam dla Naszego maluszka 🙂)
bede to robic pierwszy raz jesli chodzi o wklejanie zdjec wiec mam nadzieje, ze sie uda 🙂

a powiedzcie, czy Wy bedziecie te nowe ciuszki przed zalozeniem prac?? bo slyszalam, ze dla malenstwa najlepiej przed zalozeniem raz przeprac 🤨
nie mam pojecia! 😮

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Kasia ja bede prac i prasowa bo z tych chemikalii sklepowych chyba wypada wyprac, bynajmniej tak mi kazdy radzi a niestety teraz uciekam bo gosci wlasnie mamy eh buziaki dla was do pozniej

dzieki za podpowiedz Beatko!
czyli ja tez to zrobie 🙂 tak jak pisze Aneczka w proszku dla niemowlat 🙂

• Mamusia
Anonimosia, dzieki wielkie! 😘
Beata, rewelacyjne body 🙂 ciekawe czy dla dziewczynek tez cos jest podobnego.. 🙂
Kasia gwiazdka , z tego co mi wiadomo, wszystko nawet nowka sztuka z metka niestety trzeba wyprac a potem przeprasowac bo jesli pierzesz w 30-40stopniach to niestety ale nie wytepisz bakterii 😞 ja wszystko mam u mamy (dzis podrzuce kolejna serie) i wiem ze mama wszystko pierze i prasuje.
A co do ubranek, to wczoraj w szkole polozna mowila wlasnie ze dla dzieciatka to malo co z ubrania. Najwaznijesze to pampersy (5-6sztuk), chusteczki nawilazjace, kremik ochronny do pupaska (i podobno niekonieczie sudocrem).
no i fakt, dla mamusi wiecej.
A! i jesli ktoras z nas bedzie miala dowod osobisty ze starym nazwiskiem, to koniecznie trzeba zabrac akt malzenstwa mowiacy o tym jakie nazwisko sie nosi i jakie bedzie nosic dzidek.
😉

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Anonimosia, dzieki wielkie! 😘
Beata, rewelacyjne body 🙂 ciekawe czy dla dziewczynek tez cos jest podobnego.. 🙂
Kasia gwiazdka , z tego co mi wiadomo, wszystko nawet nowka sztuka z metka niestety trzeba wyprac a potem przeprasowac bo jesli pierzesz w 30-40stopniach to niestety ale nie wytepisz bakterii 😞 ja wszystko mam u mamy (dzis podrzuce kolejna serie) i wiem ze mama wszystko pierze i prasuje.
A co do ubranek, to wczoraj w szkole polozna mowila wlasnie ze dla dzieciatka to malo co z ubrania. Najwaznijesze to pampersy (5-6sztuk), chusteczki nawilazjace, kremik ochronny do pupaska (i podobno niekonieczie sudocrem).
no i fakt, dla mamusi wiecej.
A! i jesli ktoras z nas bedzie miala dowod osobisty ze starym nazwiskiem, to koniecznie trzeba zabrac akt malzenstwa mowiacy o tym jakie nazwisko sie nosi i jakie bedzie nosic dzidek.
😉

ciuszkow nie kupuje bardzo duzo! wzielam pare na 56 i 62, bo tez kazdy mi mowi, ze dzidzia bardzo szybko wyrasta! a napewno wszyscy znajomi obsypia nas tez prezentami w formie ciuszkow dla bejbika 🙂 wiec nie szaleje z tym! dostalam tez paczke od znajomej po jej dzidzi, wiec mysle ze wystarczy, a ze nasze malenstwa rodza sie na lato wiec najwiecej beda potrzebne cienkie ciuszki! 🙂