Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fijolek napisał(a):
beata2186 napisał(a):
To tylko znów ja 😜 niedawno wstalam zrobilismy sobie z mezem drzemke popoludniowa hehe
a teraz wciagnelam buleczke z budyniem mniam....
Fijolek kucharko dawaj przepisa na te pysznosci.... 😜
Dziewczyny mowie wam ona nas wyszkoli....bedziemy stac w kuchni popoludniami i prychcic ciasteczka placki rogaliki itp hehe.... 😜 😜 ....Moze stworzymy ksiazke kucharska z przepisów Fijolka la ciezarnych 🙂 🙂
Kochana czekam na przepis...jutro chyba bym te ciasteczka zrobila serio juz mi slinka przez ciebie cieknie... 🙂

Moniczko fotka pierwsza klasa....jak to sie mowie..."niezla foczka z ciebie" w dobrym tego slowa znaczeniu oczywiscie 🙂 🙂

hehe to mile, ale mysle ze najbardziej kulinarnie na chwile obecna dziala Marinka..
moje ciasteczka sa z przepisu na pudelku, serio. 🙂

A to dobrze wiedziec zaraz znjade przepis i dodam do zakladek 🙂 przya sie na zas hehe
ja w tym tygodniu z mama mam jeszcze zaplanowanie pieczenie paczkow na tlysty czartek....juz sie doczekac nie moge takie na serku z dzemem mniam 😆

• Mamusia
Beatko kochana dzieki za komplementa,ale do foczki czy super laski to mi brakuje oj duuuuuuzo... 🤨 przed ciaza wazylam ponad 80kg,a teraz to juz prawie stowa...fota robiona przed ciaza i moze nie widac tych kilosow... 🙂 po porodzie biore sie za siebie 🙂 ale dzieki 😘 🙃 😘

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
Beatko kochana dzieki za komplementa,ale do foczki czy super laski to mi brakuje oj duuuuuuzo... 🤨 przed ciaza wazylam ponad 80kg,a teraz to juz prawie stowa...fota robiona przed ciaza i moze nie widac tych kilosow... 🙂 po porodzie biore sie za siebie 🙂 ale dzieki 😘 🙃 😘

chyba kazda z nas w ciazy jest do przodu....ale nie przesadzaj nie jest zle z toba 🙂 ja mam 0 kg prawei do przodu przez cala ciaze...i dopiero ze mnie hipopotamek;p ale racja po ciazy biezemy sie za siebie 😆

• Mamusia
marinka napisał(a):
O a wiecie cio , że ja już się przygotowuję na tłusty czwartek?? Już mam kajmak na pączki i marmoladę różaną 🙂 I faworki jak co roku 🙂 🙂 Oj narobię się 🙂

Ale jaka satysfakcja potem z jedzenia 🙂 🙂 a tak moze glupio zapytam ale nie mam pojecia o co chodzi co to jest kajmak??
faworki ostatnio za mna chodzily ale chyba nie dam rady z mam zrobic tego i tego mi to juz brak sily mama tez pierwszego wieku nie jest wiec zobaczymy jak to bedzie...ale paczki juz za mna chodza hehe 😜 😜

• Mamusia
fijolek napisał(a):
beata2186 napisał(a):

ja w tym tygodniu z mama mam jeszcze zaplanowanie pieczenie paczkow na tlysty czartek....juz sie doczekac nie moge takie na serku z dzemem mniam 😆

ja chyba wole kupic tym razem.. jakos nie mam natchnienia na smazenie pączków..

Fijolek to T wpadaj do mnie na pączki w czwartek 🙂 🙂 Ja na pewno będę smażyć

• Mamusia
marinka napisał(a):
fijolek napisał(a):
beata2186 napisał(a):

ja chyba wole kupic tym razem.. jakos nie mam natchnienia na smazenie pączków..

Fijolek to T wpadaj do mnie na pączki w czwartek 🙂 🙂 Ja na pewno będę smażyć

🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
O a wiecie cio , że ja już się przygotowuję na tłusty czwartek?? Już mam kajmak na pączki i marmoladę różaną 🙂 I faworki jak co roku 🙂 🙂 Oj narobię się 🙂

a ja chyba dam sobie spokoj z pieczeniem pączków. Tydzień temu jak byłam w domu to upiekłam prawie 60 pączków a od mamy dostalam całe pudełko faworków. Mąż co roku na Tłusty Czwartek ma dużo pączków w pracy więc zamówiłam niech mi dwa przyniesie 🙂 bo wiecie jak upiekę, a on się naje w pracy to wtedy te moje albo nie znajdą chętnych albo sama zjem więc bezpieczniej będzie jak nie upiekę 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Moniczka , kurcze to ja już muszę mieć kapuchę, bo niestety w maju to nie zjem 😞

kochana ale do maja to kuuuupa czasu jeszcze 🙂 wsensie 2 m-ce,moze pojawia sie troszke wieksze glowki bo takie male za 8 zeta 🤨
a czemu w maju bys nie zjadla??

• Mamusia
marinka napisał(a):
Bo moja Anielka jedynie jak zjadłam kapuchę to kupy nie mogła zrobić. Więc wolę się najeść na zapas w razie czego moja dzidzi 2 też tak będzie reagować... 🤢 🤢

rozumiem...ja tez uwielbiam mloda kapustke...i do tego mlode ziemniaczki..mniam mniam...w ogole kapuste lubie w kazdej postaci.. 🙂

• Mamusia
Ja robiłam pączki tylko dwa razy w życiu - i zdecydowanie wolę kupne 😁
Ale trwa odliczanie do czwartku! 🙂

A ja nasmażyłam naleśników i czekam na Męża aż wróci do domu. Dziś z serkiem i brzoskwiniami 🙂

I zaczęłam robić porządki w szafkach, ale nie udało mi się posprzątać w całości nawet jednej, jakoś niewygodnie tak na podłodze.. 🤢

• Mamusia
manki napisał(a):
Wpadłam się pozegnac bo dzis wyjeżdżam...wracam do domciu.Jutro i po jutrze pewnie nie bede miała czasu bo bedziemy kupowac panele,plytki itp.
Trzymajcie sie mamuski...buziaki w brzuszki 😘 😘 😘 😘

😘 😘 😘
ale odezwij sie blizej weekendu,albo w wolnej chwili 🙂pozdrawiam i sciskam,i buziaczek dla malego w brzuszku 😘