Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moniczka1979 napisał(a):
a se pospalam ze hohoho....hehehe
dobra nie ma to tamto...trza dupe do gory podniesci obiad wstawic....
ojoj.....chyba mam lenia.... 🤪
ja wlasnie wcinam 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
ja wlasnie wcinam 🙂

dobra dobra widzialam jakiego mi smaka specjalnie robisz na kotleta,co o nim dopiero wspominalam....wredna ty 😉 hehehe
smacznego olcia 😜

moniczka1979 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
ja wlasnie wcinam 🙂

dobra dobra widzialam jakiego mi smaka specjalnie robisz na kotleta,co o nim dopiero wspominalam....wredna ty 😉 hehehe
smacznego olcia 😜
zadna rewelacja ten kotlet 😞 Monika nadgarstki coraz bardziej sie odzywaja..masakra

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
ja wlasnie wcinam 🙂

smacznego olcia 😜
zadna rewelacja ten kotlet 😞 Monika nadgarstki coraz bardziej sie odzywaja..masakra

co do nadgarstkow to od paru dni tez mnie bola i kostki w palcach...

gosiaa21 napisał(a):
wlasnie wyczytalam na forum kwietnioweczek, ze jedna dziewczyna z 38tyg dostala dzis skurczy, ale nie wiadomo czy to te porodowe 😮 jak one zaczna sie sypac to my zaraz po nich 🤪
nom 🙂pisalam niedawno ze moja przyjaciolka ma na 3 maja i juz lezy pod kroplowkami bo ma miekka szyjke i chca z dwa tyg ja potrzymac i bedzie rodzila...ale lekarka ja uspokaja ze nawet jak tera zurodzi bedzie wszystko oki z jej maluszkiem......

• Mamusia
no i po obiadku...ale sie najadlam....
olcia co ja bym dala za tego twojego kotleta,chetnie bym sie z toba wymienila na ta moja piers gotowana...
a co do nadgarstkow....to mnie przed chwila jak robilam obiad tak zarwalo...az lzy poszly...normalnie jakby kosc na kosc weszla....jezuniu jaki bol...i tylko prawy mnie tak napieprza...
marinka ja juz probowalam pod ciepla i pod zimna woda trzymac i dupa blada.... 😞 na mnie to nie dziala....nie boli tylko jak leze,reke poloze i nie ruszam nia wcale....

• Mamusia
My już z maleństwem po obiedzie.
Wiecie dziewuszki z ledwością skończyłam prasowanie, strasznie rozbolał mnie brzuch 😞 mały się tak dziwnie i mocno wyprężał że ja się zwijałam 😞. Teraz odpoczywam, chyba się zaraz wysmaruję oliwką, zazwyczaj mi to pomaga...
Mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, ale chyba na razie muszę sobie odpuścić bo czuję się kiepsko... 😞

• Mamusia
hej kochane ja wrocilam ale na chwile ide zaraz polezec troszke...nic mi sie dzis nie chce...
ale jeden pozytyw z calego dnia ....zamowilismy wlasnie wozek na wtorek najdalej przyjdzie...rodzice placa wiec troche kosztow z glowy zwlaszcza ze ostatnio ciezko z kasa ;/ 🤨
Ale dla maluszka furka zamowiona....prawie ta co planowalismy zmienilismy kolor i kolka...ale zostal raf-pol 🙂 🙂 yle ze nie magnym a smart hehe 🙂 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
hej kochane ja wrocilam ale na chwile ide zaraz polezec troszke...nic mi sie dzis nie chce...
ale jeden pozytyw z calego dnia ....zamowilismy wlasnie wozek na wtorek najdalej przyjdzie...rodzice placa wiec troche kosztow z glowy zwlaszcza ze ostatnio ciezko z kasa ;/ 🤨
Ale dla maluszka furka zamowiona....prawie ta co planowalismy zmienilismy kolor i kolka...ale zostal raf-pol 🙂 🙂 yle ze nie magnym a smart hehe 🙂 🙂

Becia a jaki kolorek zamówiliście? Zerknę sobie w necie 😉 😉

Mi też się nic nie chce, ale własnie wysprzątałam kuchnię i wracam do tych pieluch 😁 hehe... 🙂

• Mamusia
Witajcie! pozalatwialam co mialam zalatwic a teraz ide sie polozyc, co prawda mam jeszcze chate do posprzatania ale nie w tej chwili bo znow mnie boli krocze i musze chwile polezec. sama juz nie wiem co mam o tym bolu myslec, wizyte mam dopiero 12 kwietnia i pytanie czy do tej pory wytrzymam czy nie...ehhh wiecie co ja to juz bym chciala z jednej strony sie rozpakowac, bo coraz ciezej a roboty jakby wogole nie ubywa... no nic ide odpoczac, ale potem do was zajrze.buzka

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
Dziewczyny a z jakimi kółkami brałyście wózek? bo u mnie są do wyboru - mogą być całe piankowe, lub z przodu piankowe a z tyłu pompowane - i nie wiem która opcja bedzie lepsza

W moim i przednie i tylnie są pompowane :

Ale nie wiem jaka opcja jest lepsza....