Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, prawdopodobnie jestem Majóweczką 2011. Prawdopodobnie, bo wg testu, a do lekarza idę dopiero 23 września. Wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia więc poród pewnie ok. 20 maja. 😁

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Majóweczki. Wszystko wskazuje że i ja dołączę do waszego grona. Jeszcze czekam na potwierdzenie HCG - ma być po 13:00 🥴. Ostatnia @ 14 sierpien. U gina byłam rano, powiedział że nie wyklucza i że nawet całkiem prawdopodobne... i nawet fotkę zrobił bardzo małej fasoleczki... takiej tyciej, że ja nie wiem jak on ją tam zobaczył... ale im dłużej na nią patrzę tym jakby większa 😉. Jestem taka szczęśliwa... staraliśmy się ponad rok 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny to serdeczne gratulacje kochane 🙂
No ja zagladam tutaj dosc czesto im wiecje nas tym lepiej 🙂ja jestem kwietniowka - tyle ze watek zalozyla moja kolezanka z roku 2008 jak zesmy wczesniej w ciazy tutaj siedzialy i sie do was przykolegowalam 😁 he he 🙂

jak sie czujecie dziewczyny? Ja mialam ze 4-5 razy mdlosci .
a tak to tylko spac. i zmeczona czesto.
Chodz jak sie dowiedzialam o ciazy juz w 3 tyg. mi potwierdzil.
to jakbym sie unosila do nieba taka byla pelna energi 😉

• Mamusia
Hejka Cortez. Jak fajnie że jest tu ktoś doświadczony. Mnie marzy się też większa rodzinka conajmniej 2+2.
Co do objawów u mnie ciągłe na siusiu... po prostu poznam wszystkie toalety wszechświata... no i wielkie piersi... ogromniaste i bolące... czasem tez coś gdzieś zakłuje, coś gdzieś zaboli... raz tak jakby z tylu a innym razem to przy jednym to przy drugim jajniku... dużo czytam, więc przeczytalam gdzieś że jak się wszystko rozciąga to ma prawo boleć... byle nie skurcze... a was też tak kuje?
No i trochę mnie martwi ten brak mdłości... podobno taki częsty objaw a u mnie nic... z jednej strony fajnie... ale mam nadzieje ze nic złego się z tym nie wiąże