Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiagwiazdka napisał(a):
oki Kochane ide pod prysznic i na lozeczko!
noc pokaze co dalej! 😉
buziaki w Brzuszki i buziaki rowniez dla rozpakowanych juz!
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

a ja Ci życzę żeby dzisiejsza noc była owocna i żebyś była już ze swoim maluszkiem... 🙂
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Czesc Kochane. Miałam bardzo dużo stron do nadrobienia - ale dobrze że czytałam uważnie, bo dużo się działo.

Jestem w szoku jak dużo z ans jest już Mamusiami. Serdecznie Gratuluję

Ja zniosłam podróż i wesele bardzo dobrze. Wytańczyłam się bardzo dużo, aż sama nie wierzę

ale miałam też focha jak jeden pijany baran mówi do mnie " a ty masz miec syna?" a ja że nie, że ma być dziewczynka". i tu się miła rozmowa skonczyła bo palant powiedział "córki zabierają urodę. i w sumie tak - bo byłaś ładniejsza". wiem ze to głupi pijany cham ale było mi przykro

martyna_czaro napisał(a):
A ja się Wam pochwalę, że w czwartek (jak będzie ładna pogoda, a ma być! 😉) będę robić zdjątka ciążowe z brzuszkiem 🙂 w plenerze na zielonej trawce 🙂

osz kurcze.. 🙂 ale fajowo... 🙂 ja tez miałam robić sobie zdjęcia ciążowe ale dałam sobie spokój po ostatniej wizycie w szpitalu...

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
A ja się Wam pochwalę, że w czwartek (jak będzie ładna pogoda, a ma być! 😉) będę robić zdjątka ciążowe z brzuszkiem 🙂 w plenerze na zielonej trawce 🙂

ja tez mam umowiona sesje na piatek, ale Kto wie czy dotrwam do piatku!

hehe 🙂 to może jeszcze się wstrzymaj 😮 🤢 🤢 😁 😁 😁 żartuję oczywiście! Życzę Ci, żebyś już Maleństwo jutro tuliła 😉 po szybciutkim i bezbolesnym porodzie :P 🙂 🙂 🙂
Dobrej nocki Kochana :*

Jamargaretka napisał(a):
Czesc Kochane. Miałam bardzo dużo stron do nadrobienia - ale dobrze że czytałam uważnie, bo dużo się działo.

Jestem w szoku jak dużo z ans jest już Mamusiami. Serdecznie Gratuluję

Ja zniosłam podróż i wesele bardzo dobrze. Wytańczyłam się bardzo dużo, aż sama nie wierzę

ale miałam też focha jak jeden pijany baran mówi do mnie " a ty masz miec syna?" a ja że nie, że ma być dziewczynka". i tu się miła rozmowa skonczyła bo palant powiedział "córki zabierają urodę. i w sumie tak - bo byłaś ładniejsza". wiem ze to głupi pijany cham ale było mi przykro

niunia nie ma co się przejmować takimi chamem...najważniejsze, że wesele się udało i że się wybawiłaś.. 🙂 a teraz wypoczywaj.. 🙂 😘

manki napisał(a):
A mnie ciagle boli i kluje i Maluszek sie rozpycha...jak mmyslicie czy moze Nospa pomoze na te bole i kucia???

Nospa jest rozkurczowa więc nie wiem czy na takie kłucia pomoże... 🤔

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
manki napisał(a):
A mnie ciagle boli i kluje i Maluszek sie rozpycha...jak mmyslicie czy moze Nospa pomoze na te bole i kucia???

Nospa jest rozurczowa więc nie wiem czy na takie kłucia pomoże... 🤔

no tak...wiec lepiej nie bede brac...

• Mamusia
Jamargaretka no... nie spotkałyśmy się 😜 :P

Kasiagwiazdka
pisz Kochana, pisz!!! 🙂
Manki ja biorę codziennie nospę a i tak mnie czasem boli... chociaż może Tobie pomoże...

DZIEWCZYNY, trochę głupie pytanie mam... Wam też się tak stopy pocą? Mi od jakiegoś tygodnia bardzo pocą się stopy... nawet nie śmierdzą :P tylko cały czas są wilgotne 🤨

gosiaa21 napisał(a):
ja nie bralam zadnych nosp i nic innego, rozpakujcie sie szybciej 😜

bardzo byśmy chciały ale nasze maluszki wolą jeszcze posiedzieć w brzuszku... 🙂 :P

Kasiagwiazdka
pisz Kochana, pisz!!! 🙂
Manki ja biorę codziennie nospę a i tak mnie czasem boli... chociaż może Tobie pomoże...

DZIEWCZYNY, trochę głupie pytanie mam... Wam też się tak stopy pocą? Mi od jakiegoś tygodnia bardzo pocą się stopy... nawet nie śmierdzą :P tylko cały czas są wilgotne 🤨

mnie też się pocą i wydaje mi się że to przez to że bardzo dużo piję i ta wodą się uwalnia przez pot..

• Mamusia

Kasiagwiazdka
pisz Kochana, pisz!!! 🙂

co do stóp to mi tez strasznie się pocą,prawie cały czas mam mokre...
ale wam dzis marudze...ale te kucie jest strasznie meczace i coraz bardziej bolace 😞

• Mamusia
jeszcze weszlam do was na chwile,jedyny plus karmienia sztucznego to 3-4 godzinne przerwy czyli czas dla mamusi a dokladnie ogarniecie sie,chaty i chwilka chociaz relaksu albo drzemki. widze ze tu naprawde zaczyna sie duzo dziac piszcie kochane na bierzaco jakby co,mimo ze ja juz po to ekscytuje sie razem z wami 🙂 ide ogladnac usta usta czyli skorzystac ze tatus czuwa przy maluchu 🙂 buziaki dla was i dobrej owocnej nocy. buziaki