Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
e3milka napisał(a):
o matko, a w moim Białymstoku już jodyny w aptekach brakuje, nawet w faktach o tym mówili. Niestety nic nie poradzimy na chmurę jeśli nawet przyjdzie. :/

ja jestem troszke przerazona-ludzka glupota CEPY SAME SOBOBIE NA ZAGLADE BUDUJA ELEKTROWNIE ATOMOWE-JAKBY NIE MOZNA BYLO JAK KIEDYS NP WIATRAKOW... tez sie zastanawialam nad zakupem jodynki ale nie wiem czy jest sens-czy to bedzie w stanie jakkolwiek pomoc...

MONIA29 termin sie przesunal bo dzidzia sporo urosla (oni mi licza termin z wielkosci dziecka bo mialam miesiaczki raz na kilka lat) i nie wiadomo kiedy zaszlam w ciaze

• Mamusia
Dzień dobry Dziewczyny 😁

To fajnie, że wyniki ok 🙂
Ja będę robiła te badania w przyszłym tygodniu... Naprawdę ta glukoza jest taka niedobra w smaku?

Zbieram się do pracy, ale takie słoneczko świeci, że mi się nie chce do pracy, tylko na piknik 😁

• Mamusia
nika1306 napisał(a):
witam brzuchaczki 🙂 pogoda dopisuje 🙃

HEJ! wlasnie u mnie pogoda cos kreci-niby ma nie padac ale wyglada niepewnie 🙃

a ty nika nie boisz sie niby nadciagajacej chmury? chociaz moze i lepiej jak dzidzius jest w brzuszku niz taki nowonarodzony-dumam i dumam i juz sama nie wiem

• Mamusia
jak lekko to chyba fajnie 😁
ze mnie fryzjerka sie zawsze smieje ze moglabym byc jakims gangsterem bo zawsze z blondu na czarne z czarnych na blond i z dlugich na krotkie bo tez lubie krotkie wlosy tylko juz nie lubie ich czesto ukladac 🤢 a niestety moje trzeba 🤨

• Mamusia
to cos jak ja , raz długie raz krótkie ,raz jasne raz ciemne, a teraz przynajmniej nie bede musiala biegac z prostownica,, no moze tylko grzywke pod prostowac 🙂 a nie chce miec długich włosów przy dziecku ☺️

jak na badanich dowiedziałas sie czegos ciekawego a Zośiek ile waży ??? 🙃

• Mamusia
JA KOCHAM KROTKIE TYLKO MI WYPADAJA 😞 wiec przy malej chyba wole miec troszke dluzsze -tak zeby mozna bylo zrobic kitke...

na badaniach lekarz jak zwykle szybko szybko-wiec chyba ok
mala glowka w dol popijala sobie wody plodowe 🙂 mogi dlugie 🙂 a waga 1300 z groszami chyba 1380
nastepna wizyte mam za4 tygodnie wiec raczej ok musze zrobic morfologie i wlasnie ten test glukozy... aha i jeszcze cytologie mi bedzie robil-nie wiem po co musze poczytac 🙂 a ty kiedy masz nastepna wizyte??

aha zagladal mi w pitke i widzialam na ekranie ze jeszcze sa jakies biale gluty wiec z basenu dupka 😠

• Mamusia
Hej 😘
Widzę temat włosowy Wam się kręci :P Ja się nawet nie zaczynam wypowiadać, bo z moimi włosami to się dzikie rzeczy działy, a teraz póki co sobie rosną i mnie wkurzają 😁
U mnie pogoda taka jakaś szarawa 🤨 aż mi się nie podoba normalnie a ja siedzę i próbuję się obudzić przy kawusi smacznej 🙃

• Mamusia
no u mnie z tymi wizytami to hmmm bo mam ich sporo , na poczatek 9 kwetnia potem 15 kwietnia i 17kwietnia , to twoja mała waży prawie tyle co moj mały , a wczoraj rozmawiałam z dziewczyna co rodziła w tym samym szpitalu co ja bede to mowiła ze super opieka i ze nie mam sie czego obawiac

• Mamusia
nika1306 napisał(a):
no u mnie z tymi wizytami to hmmm bo mam ich sporo , na poczatek 9 kwetnia potem 15 kwietnia i 17kwietnia , to twoja mała waży prawie tyle co moj mały , a wczoraj rozmawiałam z dziewczyna co rodziła w tym samym szpitalu co ja bede to mowiła ze super opieka i ze nie mam sie czego obawiac

taki exclusive szpital aty przez chwile watpilas??? 😁
twoje wizyty to czesto! 🙂 tez myslalam ze u mnie tak bedzie ale nie...ale wazne ze sofijka jest ok!

nequitia ale ci zazdroszcze ja kawy nie moge 😞

• Mamusia
ciezarnabebe nawet zbożowej? ! ?
Tak sobie patrzę i czytam... dzisiaj idę odebrać wyniki o ile mi się będzie chciało 😜 robiłam starsznie dużo badań ostatnio ale mam stracha... i dlatego znając mnie będę odwlekała zapoznanie się z wynikami 🤨 usg mam 5 kwietnia a wizytę dopiero 13 kwietnia, więc jeszcze trochę czasu jest... a 16 kwietnia jadę w swoje rodzinne strony i zostaje aż do maja jakoś... przynajmniej takie mam plany... 🙂
Kurdę coś bym zjadła i nie wiem co 🤔 nie lubię takiej sytuacji 😁

• Mamusia
exclusive fajnie to ujełas , nio dziecko w brzuszku rosnie zdrowe to czyms musze sie martwic 😁 ja tez kawke pije bo inaczej sie nie obudze , czemu nie możesz pic kawki ??

jakie łózeczka wybrałyscie dla waszych maluszków ??

• Mamusia
o jaaaaaaa!! naleśniki z serem, albo z nutellą!!!! tak, tak, tak 🤪 🤪 🤪 hihi już wiem co będzie na deser dzisiaj 😁 ja to mam taką ciągotkę do słodyczy, że aż mnie to przeraża, staram się ich nie jeść.... ale jak deser to deser 😁

• Mamusia
KAWKI NIE MOGE BO i tu ciezka sprawa dlonie mi sie trzesa od kilku lat (jak alkoholikowi) robili mi wszystkie badania i nie wiedza co mi jest ale kawy ani nawet coli nie moge zyby sie nie pobudzac jedynie melisy i tego typu...

lozeczko mam drewniane 🙂 sliczne 🙂 z rzezbionymi gwiazdkami i ksiezycem-od ciotki dostalam

NEQUITIA-ja tez tak mialam z czekaniem na wyniki ale watpie zeby cos bylo nie tak (wtedy miala bys jakies objawy) a 16 mam slub hihi KURCZE ALE FAJNIE

• Mamusia
ogolnie jest sliczne błekitne z misiami , jakis daszek moskitera ma 3 poziomy potem moze byc jako kojec , ale wszyscy chyba kupuja drewniane i tak sie zastanawiam ..

aaa i nie jade do Polski na świ ęta , lekarz powiedział zeby nie ryzykowac 🤢

• Mamusia
ciezarnabebe napisał(a):
KAWKI NIE MOGE BO i tu ciezka sprawa dlonie mi sie trzesa od kilku lat (jak alkoholikowi) robili mi wszystkie badania i nie wiedza co mi jest ale kawy ani nawet coli nie moge zyby sie nie pobudzac jedynie melisy i tego typu...

lozeczko mam drewniane 🙂 sliczne 🙂 z rzezbionymi gwiazdkami i ksiezycem-od ciotki dostalam

NEQUITIA-ja tez tak mialam z czekaniem na wyniki ale watpie zeby cos bylo nie tak (wtedy miala bys jakies objawy) a 16 mam slub hihi KURCZE ALE FAJNIE

oooooooooo no to przygotowania do Ślubu pełna para, ale fajnie , 🤪

Kochane znów chciałam Was o głosy na Mateusza prosić 🙂
jeszcze 7 dni:P)
mamy szansę! 🙂

http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

dziękujemy!!! 😘