Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ktg to nawet codziennie bez laski powinni jej robic.
No i wez tutaj zaufaj komus. Ja tylko czekam jakie cyrki tutaj beda. Narazie jeszcze tydzien wiec spoko, ale jak zaczna mnie przetrzymywac, to bede robic awantury, a co mi tam.
Klamac trzeba i sciemniac, bo inaczej sie nie da.

• Mamusia
Butterfly napisał(a):
No tak, uprzejmi oni tak do końca nigdy chyba nie są 🙂 Ciekawe co tam u Beti... poszła do szpitala i cisza... napiszę chyba do niej... Gosia, a Ty czujesz normalnie ruchy, czy już mniej?

Wiesz co Ania, czuje małego, ale o wiele mniej.... on nie ma miejsca, wydaje mi się czasem że on się przeciąga tak....

• Mamusia
hehe powodzenia, ja sie jednak nie odwaze. Najgorsze jest to ze nadal mam problem z wyproznianiem sie.
Nie daj sie jutro, juz niech Ci wywolaja, bo dziecku tez jest ciasno zapewne.
W szpitalu pewnie na latwizne ida i tak odsylaja, myslisz ze ktos sie naprawde przejmuje? ja na takie rzeczy juz nawet nie licze.

• Mamusia
Na pewno bede, a co innego mam robic jak przeciez spac nie moge 😮
Tobie tez juz zazdroszcze.... nie lewatywy, ale ze jutro juz idziesz.
Z Nequitia przegieli totalnie, mam nadzieje ze widok dzidzi jej wszystko wynagrodzi.
Oczywiscie nawet nie dopuszczam mysli ze z bobaskiem bedzie cos nie tak, bo na pewno bedzie ok 🙂.

• Mamusia
jestem 🙂 udało się, nie musiałam Marcina nawet budzić.... autentycznie ta butelka strasznie twarda, ale powiększyłam otwór taki w środku, tam jest jakby uszczelka czy coś.... no i poszło...powiem Ci że spodziewałam się gorszej reakcji, a tu całkiem ok, nie jest to takie złe

• Mamusia
jestem 🙂 udało się, nie musiałam Marcina nawet budzić.... autentycznie ta butelka strasznie twarda, ale powiększyłam otwór taki w środku, tam jest jakby uszczelka czy coś.... no i poszło...powiem Ci że spodziewałam się gorszej reakcji, a tu całkiem ok, nie jest to takie złe

• Mamusia
wiesz co tam jest napisane na tej lewatywie, żeby jej tak nie używać w ciąży, jedynie przed albo zaraz po porodzie.....
jest taki syrop dla dzieci Duphalac sie nazywa i jest świetny, można spokojnie używać w ciąży, ja jechałam na nim z 2 miesiące non stop, jedyna wada to taka ze strasznie słodki...

• Mamusia
dziewczyny u mnie cisza, wczoraj zaczął pobolewać mnie mocniej brzuch i krocze, i poczułam pierwsze skurcze,ale jak zasnęłam to przeszły, czopu i wód brak, koleżanki się ze mnie śmieja że ja mam 3terminy porodu, z miesiączki 21.06, z om 28.06 czyli jutro a z usg jeszcze 5lipiec, dziwne nie i bądz tu mądrym, miłego dnia wam życze 🙂