Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ZE CO 62 OBWOD BRZUCHA??? ja mialam 100 chyba w 6 miesiacu 🙂
moj jest normalnie anoreksja kiedys to choc byla etiopia od piwa brzuch mial troche wiekszy a teraz bida z nyndzom

ja wazylam 57 58kg(wzrost 172cm) jak patrzena zdjecia to az lezka sie kreci 😎 a teraz waze 72!! i celulitu nie mam ale mam rozstepy ☺️ na dupie 😞 a bebech zaraz zmierze (az sie boje wyniku)

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale fajnie, że nie jestem jedyna, do której się przyplątało to gówno - cellulit... cieszę się że ani jednego rozstępu nie mam.... ale nie mów hop póki nie przeskoczysz, w końcu kilka dni zostało 🙃

bo już myślałam że tylko ja mam ten problem, A tu na forum okazało się, że to zmora większości z nas..

• Mamusia
hehe juz sie zastanawialam jak teraz 62 jak modelka to ile bylo przed ciaza hahahaah

ja mam 107!! w brzuchu a celulitem sie nie martwcie ja mialam kiedys i sie pozbylam tylko potrezba bardzo duzo ruchu i zadne g... kosmetyki mi nie byly potrzebne no i podstawa po 18 zero jedzenia!!

• Mamusia
to super! 🙂 ja też nie narzekam 🙂 pożeram namiętnie czekoladę i wszystko co jest słodkie i zawsze mam stałą wagę 🙂
ale na fotce widać że brzusio masz nisko, mój cały czas wysoko siedzi.... już mógłby opaść 🤢 no bo ileż można chodzić z tym brzuchem 🙃 to czekanie na godz zero jest dobijające 😉

• Mamusia
bo to faktycznie zalezy od przemiany materii ale ciekawe jak bedzie uwas skoro to faktycznie to woda(i tylko przez ciaze) mozliwe ze zejdzie po porodzie i nie bedzie sladu ja sie boje o brzuch co bedzie z ta naciagnieta skora...widzialam jaka ma moja qmpela no i nie jest za ciekawie a przytyla tylko 11 kg

• Mamusia
ciezarnabebe napisał(a):
bo to faktycznie zalezy od przemiany materii ale ciekawe jak bedzie uwas skoro to faktycznie to woda(i tylko przez ciaze) mozliwe ze zejdzie po porodzie i nie bedzie sladu ja sie boje o brzuch co bedzie z ta naciagnieta skora...widzialam jaka ma moja qmpela no i nie jest za ciekawie a przytyla tylko 11 kg

Iga kup sobie ten pas albo majtki poporodowe, one bardzo ładnie pomagają się obkurczyć skórze 🙂

ja takie gacie kupiłam i zamierzam się w nich ściskać, moja mama stosowała, mówiła mi, że rewelacja 🙂

• Mamusia
no ja saunę też uwielbiam 🙂 całą zimę byłam wściekła że nie mogę chodzić.....

jest jeszcze coś takiego jak infrasauna, czyli ze światłem podczerwonym, też fajna sprawa, chociaż mniej znana.....

Ja też sie boje o skórę na brzuchu, nei wyobrażam sobie wyjechać nad morze i siedzieć na plaży w kostiumie jednoczęściowym!