Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
beti82 napisał(a):
aaa no to jak ona powiedziała to ok bo własnie sie zastanawiałam .gratulacje odejscia wód.czyli jutro bedziesz miała dzidzi fajnie.
Doris doczytałam że miałas dreszczę i w sumei duzo wiekszą temp. niż przy zastoju piersi. lepiej sie skontaktuj z lekarzem jutro bo chyba masz to drugie 😞
KAisa a nie słyszałas o kryzysie? ja gdzies doczytałam ze w pewnych okresach tygodniach karmienia jest włąsnie kryzys i mniej pokarmu. musisz czesto przystawiac mała i zaraz moze cos jescze zanjade ale generalnie jest pare takich kryzysów.wiec sama natura

sama nie wiem - poczekam do jutra i zobacze...
Luna też pisała o gorącze ok. 40 st ... 😞
z tej bolacej piersi leci mi mleko wiec zastoju nie ma raczej ...

• Mamusia
Doris25 napisał(a):
kasiar12 napisał(a):
A ja modle sie o nawal 😞... bo mam b.malo mleka 😞

ja tez nie mialam zabardzo w szpitalu ale po cesarce pojawia sie z opoznieniem.
polozne doradzily mi zeby wypijac min. 3 litry wody i poskutkowało

Ja juz jestem ponad 5 tyg. po porodzie i mleka jest ciagle tyle ile bylo...

• Mamusia
beti82 napisał(a):
Buterfly pisała do Nequiti i nie odpowiedziała wiec ....pozostało czekanie

Dziewczyny, ja spadam. Jutro tu zajrzę - może będą już jakieś wieści od Gosi i Nequity. Oby urodziły szczęśliwie ! Może już dają czadu ! Zmierze sobie jeszcze na noc temperature 🤨

• Mamusia
Kapturki sie nie sprawdzaja (5-10 ml to max co potrafi Zuzia wyssac). Proby przystawiania do cyca sa ale mala jest leniwa i zasypia.
Herbatki mam (mama mi przyslala z PL) a w sobote przylatuje i dostane homeopatyczne... 🙂

Zuzka to taka mala agentka jest, jak probuje jej podac herbatke to wtedy nawet z butelki nie potrafi pic 🙂

• Mamusia
Ja pitole ale mnie skurcze wziely 🤢. Co 5 min mam, z tym ze u dolu brzucha bardziej a nie u gory.
Dzwonic czy nie dzwonic do tego szpitala? Kuzwa boje sie ze pojade i bede tam lezec do rana bezczynnie.
beti ja juz slodkiego to sie dzis najadlam, no i kfc po raz ostatni mi sie udalo 😁 😁 😁

• Mamusia
w skrócie robię spis co jakis czas orientacji w terenie 🙂 zostało brzuszków 6 ( no 7 z Agnieszka ale w szpitalu juz.powodzenia Aga!) a wiec: ja, Buterfly, Ivi, Mikaanka, Andzia, Monika190,no i czekamy na wiadomosc od Małgorzaty, Nequiti, MAmuski i Agnieszki.
Mikaanka się coś nie odzywa... hm... no i trzeba by zmienic listę dopisac Anie, i ja bym skresliła monixalinkę bo nie sadze by sie odezwała.

• Mamusia
hej kobitki
apel do tych nierozpakowanych: PAMIETAJCIE ZEBY PO KARMIENIU MALUSZKA ZAWSZE ODCIAGNAC RESZTE POKARMU OBOJETNE CZY LAKTATOREM CZY RECZNIE mi nikt nie powiedzial i do dzis jeszcze sie w pelni nie wykurowalam a przez 4 dni i 4 noce myslalam ze wykorkuje z 41 stopniowa goroczka i bolami calego ciala jak po wypadku samochodowych i a wszystko przez resztki nieodciagniete i zrobilo sie zapalenie