Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
OKAA NA PRÓBE WORCIŁ... WCZORAJ MNIE WKURWIŁ BO MOWIE MU ZEBY PILNOWAŁ MLEKO JAK ZACZNIE KIPIEC TO MA WYLACZYC...STAC I PATRZEC TRZA...A TEN STAŁ PATRZYŁ I MU WYJEBAŁO NA KUCHENKE! KURWA DRAMAT! ZAŁAMUJE MNIE TA NIE ZARADNOSC JEGO...MOWIE MU PRZYNIES MI CZERWONY KUBEK..TEN POSZEDŁ I KRZYCZY - A GDZIE JEST A STAŁ PRZED NIM.. JA PIERDOLEEE.

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

okaaa napisał(a):
Hej dziewuszki
ostatnio nie mam za wiele czasu i mało tu zaglądam..
Buziaczka jak tam u ciebie?mam nadzieje że lepiej..
Aniusiuniunia i Malutka mam nadzieje że się u was wypogodzi..
Słodkie zdjęcia dzieciaczków..
a ja wam wrzucę filmik mojego malucha..
http://www.youtube.com/watch?v=VdU7S2Q_icM

haha okaa jakbym Klaudię słyszała 😁 😁 😁 ona też się tak czasem chichra 😁 😁 😁

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
a jak ręką porusza w pojeminiku? nie zepsuje sie odlwe? ona teraz wszystko łapie i nie wiem czy spokojnie ręke utrzyma 🥴

W pewnym momencie już ręką nie porusza, bo to zastyga na takie gęste, powolutku musisz poruszać w kilku kierunkach i wolnym ruchem wyciągnąć rączkę. Spokojnie, to prosta sprawa :-) Zostaje wtedy dziura, którą po jakimś czasie zalewasz gipsem, odczekasz jakieś 3 godzinki i oskubujesz tą gumę i zostaje sam gips, odlany rączki:-) FINITO...

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):
Czesc moje drogie my dzis wrocilyśmy ze szpitala.... moj pediatra to konowal ale to jutro z nim zalatwie!!

a dlaczego Ty w szpitalu byłaś?? Nie wiem czy pisałaś a ja przeoczyłam, czy nie pisałaś...
Buziaczki dla Zuzki a i dla Ciebie też a co mi tam 😁

Kornelia87 napisał(a):
Czesc moje drogie my dzis wrocilyśmy ze szpitala.... moj pediatra to konowal ale to jutro z nim zalatwie!!

a ja tu dzień i noc o Was myśle i się zastanawiałam co się stało,że nie pisałaś...
Mam nadzieję,żę nic poważnego...jak będziesz miała troszkę czasu to napisz,buziaki 😘 😘 😘

Klaudia skończyła dzisiaj brać antybiotyki,jutro kontrola u lekarza,ale szczerze,to żadnej poprawy nie widzę 😞
do tego doszedł oddech świszczący jak przy astmie i mam nadzieję,że to przez te chore oskrzela a nie przez coś innego 😞

• Mamusia
Sabcia napisał(a):
buziaczkaa napisał(a):
a jak ręką porusza w pojeminiku? nie zepsuje sie odlwe? ona teraz wszystko łapie i nie wiem czy spokojnie ręke utrzyma 🥴

W pewnym momencie już ręką nie porusza, bo to zastyga na takie gęste, powolutku musisz poruszać w kilku kierunkach i wolnym ruchem wyciągnąć rączkę. Spokojnie, to prosta sprawa :-) Zostaje wtedy dziura, którą po jakimś czasie zalewasz gipsem, odczekasz jakieś 3 godzinki i oskubujesz tą gumę i zostaje sam gips, odlany rączki:-) FINITO...

ok to kupuje i odlewik robimy 😆 hehe ciekawe.

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):

Kornelia na gg napisałam... kurdele belek ja tez nic nie wiedzialam ze w szpitalu..pytalas ostatnio o swojego chlopa czy wolne moze sobie wziasc. hmm dawaj cynki co i jak!!!

• Mamusia
Kornelka i Zuzia czekamu na wiesci... martwimy sie z Majunią moją bo my wiemy nalepiej ze szpital jest w chuj chujowy!!! (przepraszam za moje przekleństwa )

Malutka i Klaudnia do was to samo!!! trzymajcie sie!!!! a Ty Malutka nie daj jej tam samej zostać!! siedź z nią 48h/24...
mi nie pozwalali 😞(

• Mamusia
aniusiuniuniawins napisał(a):
Kornelka i Zuzia czekamu na wiesci... martwimy sie z Majunią moją bo my wiemy nalepiej ze szpital jest w chuj chujowy!!! (przepraszam za moje przekleństwa )

Malutka i Klaudnia do was to samo!!! trzymajcie sie!!!! a Ty Malutka nie daj jej tam samej zostać!! siedź z nią 48h/24...
mi nie pozwalali 😞(

Dziewczyny, dużo zdrówka dla pociech!!!! Wiem jak to jest, sama była z Frankiem w szpitalu bo miał zapalenie płuc.
Dziwię się, że tobie nie pozwalali z małą być w szpitalu 😲 😮 Ja normalnie spałam w szpitalu, dostałam leżankę i heja, ale musiałam za nią zapłacić oczywiście 😠 Ale dla mojego bobla zrobię wszystko i nie zostawiłabym go samego!!!!

• Mamusia
lusia: byłam matką NIE KARMIĄCĄ i nie mogłam z nią spać. a ona lezała na takim specjalistycznym oddziale PATOLOGIA NOWORODKA leza tam dzieci do miesiąca od urodzenia... majeczka w dzień pójścia do szpitala skończyła 1mies.... byłam z nią od 7 do 22 z przerwą od 12 do 14 bo wtedy wyganiali... ale spałam z jej czapką śpioszkami... wariowałam bez niej 😞

• Mamusia
wczoraj zakupiliśmy sobie polsat... nio i 2gi dekoder dla mojej wyjebanej w kosmos teściowej... nawet DZIEKUJE nie było... no i my na górze z racji tego ze mieszkamy z niuniem w jednym pokoju mamy taki stary tv z tzw "dupą" a ona na dole plazme 42cale i dzisiaj rano jedziemy do mojej mamy a ta wychodzi z dołu i mówi ze Majuni tv chciała by dac!! ja móie ze Maja tv nie ogląda jeszcze....

a wczoraj kupiłam dla psów (bo mamy 2- a mianowice owczarka niemieckiego długowłosego ze schroniska i boksera ale nie ze schroniska) no i kupiłam porcje rosołowe zeby ugotowała im na nich zupe a te porcje takie obszarpane, specjalnie dla piesów takie... no i dzisiaj patrze a ta porcja u niej pływa w garnku (poszłam na dół sprawdzić bo mi sosy wyniosła z góry pod nasza nieobecność i papier do DUPY...) a dla psów nie iwem co dała resztki chyba jakieś...

ale mi śmiać sie chciałlo 🙂)

a no i kurna Kamil dostał super robote 🙂) od poniedziałku 🙂) wiec może chude czasy sie skończą......?!