Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mogłąś suchą karmę zostawić, ciekawe czy tez by wzięła.....
Kurwa, moja jak kiedys mielismy z moim POWAZNY zgrzyt i wyprowadził sie ode mnie, to moja tesciowa jak przyjechali po rzeczy to mi nawet zabrałą ręczniczek kuchenny który od niej dostałam (dodam, że był w trakcie użytkowania) i z okien zdrapała haczyki na zazdroski. Do tej pory mam ślady 😠

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My dziś po szczepieniu. 🙂
Rano okres jeszcze dostałam 😠 A wczoraj już jak osa chodziłam nadąsana, czułam, że się to zbliża, choć i tak spóźniony 😠
Amelka waży 7.400
Powiedziałam, że zaczęłam wprowadzać pokarmy ze słoiczków, to powiedziały mi, że dobrze zrobiłam Ze jak na słoiczku jest napisane, że od 4 miesiąca można to spokojnie mogę dać to dziecku. Powiedziały mi, że już niedługo będzie trzeba wprowadzać zupki jarzynowe i obiadki z mięskiem Więc dobra ze mnie mamusia. 😁

• Mamusia
Sabcia napisał(a):
Rano okres jeszcze dostałam 😠 A wczoraj już jak osa chodziłam nadąsana, czułam, że się to zbliża, choć i tak spóźniony 😠
Amelka waży 7.400
Powiedziałam, że zaczęłam wprowadzać pokarmy ze słoiczków, to powiedziały mi, że dobrze zrobiłam Ze jak na słoiczku jest napisane, że od 4 miesiąca można to spokojnie mogę dać to dziecku. Powiedziały mi, że już niedługo będzie trzeba wprowadzać zupki jarzynowe i obiadki z mięskiem Więc dobra ze mnie mamusia. 😁

JO CZEKAM NA OKRES...BOSHE JAK JA NIE NAWIDZE TEGO...TRZA SE DRUGIE ZROBIC I SPOKOJ BEDZIE 🙂 😉

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
Sabcia napisał(a):
Amelka waży 7.400

JO CZEKAM NA OKRES...BOSHE JAK JA NIE NAWIDZE TEGO...TRZA SE DRUGIE ZROBIC I SPOKOJ BEDZIE 🙂 😉

Oooo ten czas gdzie nie było myślenia o okresie to cudowny czas 🙂 🙂 🙂 🙂

buziaczkaa napisał(a):
Sabcia napisał(a):
Amelka waży 7.400

no jaki spokój bedziesz tak samo czekała żeby było albo nie było "trzeciego" 😁

• Mamusia
hejo 😁

drugie dziecko?! hmmm z innym konkubentem chyba...
perspektywa mojego puszczenia sie coraz bliższa 😁 bo szaleć zaczynam... a dzisiaj jeszcze krwawa MARRY przyjechała rano to już w ogóle...nioch nioch nioch ☺️ 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 ☺️

moje dziecko od 3 dni w nocy chce się ze mną bawić... budzi mnie... gada po swojemu... a ja taaaka do zabawy nie teges... dzisiaj w nosy sama z plecków przerzuciła sie na brzuszek... no w szoku byłam...

• Mamusia
aniusiuniuniawins napisał(a):
hejo 😁

drugie dziecko?! hmmm z innym konkubentem chyba...
perspektywa mojego puszczenia sie coraz bliższa 😁 bo szaleć zaczynam... a dzisiaj jeszcze krwawa MARRY przyjechała rano to już w ogóle...nioch nioch nioch ☺️ 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 ☺️

moje dziecko od 3 dni w nocy chce się ze mną bawić... budzi mnie... gada po swojemu... a ja taaaka do zabawy nie teges... dzisiaj w nosy sama z plecków przerzuciła sie na brzuszek... no w szoku byłam...

ha ha ha do mnie tez z rana przyjechała krawa mery 🙂 bleee bleee bleee feeee.... tampony do dzieła!!!!!!!!! hehehehe.
DZIS UGOTOWALAM ZUPE POMIDORÓWKE... KURDE DAWNO NIC NIE GOTOWAŁAM HAHAHA 😁

• Mamusia
haha merolem czerwonym jakaś luksusowa taka 😁

ojjj jak mnie wczoraj wkurwiła moja wyjebana w kosmos teściowa.... pojebana... najebała sie przylazła na gore i mnie woła na dół bo koleżanki do niej przyszły i jedna jakas radną jest i zebym ją poznała bo to kontakty jakies czy coś... powiedziałam ze ja mam kontakty zajebiste i nowych nie potrzebuje wyszła z pokoju Majuni bo ta spała i drze swojego paskudnego ryja na przedpokoju... no i w szoku byłam Kamil stanął w obronie i kazał jej spierdalać bo Maja śpi.. a ta drze pałe swoją obrzydliwą... i coś tam pod mosem bełkotała i poszła do tych swoich "kontaktów..."

ja sie wytłumaczyć chce... nie zaglądałam bo po1. mam jakiś dołek mały...
po2. zaczęłam mysleć o licencjacie i tak jakos wolny czas to lic...
po3. od 3 dni pogoda u mnie super i caaaaały dzień do 17 na dworku... a wieczorami padam jak, jak, nie wiem czo....
kończe z tłumaczeniem bo kto to robi to winny najbardziej ale moge być...

narzekanie na złamasa chwilowo mnie znudziło wiec zaprzestane tego czynu..
o wyjebanej w kosmos mojej teściowej anegdotkę tylko rzuciłam...tak zebyście o niej nie zapomniały :P:P

aaa i słuchajcie jakiś przyrost u siebie zauważyłam... biust wypada z D już... chyba musze faktycznie poświęcic dla siebie wiecej czasu na ćwiczenia

caaaaaałuje wszytskie słodziaki dzieciaki i mamusie też a co mi tam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

• Mamusia
Sabcia jakie wy mega podobne jestescie do siebie szok 😁 w sensie Ty i córuniek Twój 😁 😁 taaakie ładne kobietki 😁 :*
ja sie wczoraj pochwaliłam piekną pogodą a dziś... śnieg!!!!!!!! masssakraaaaaaaaaaaaa
w nocy pokłóciłam się ze złamasem.... chuj mu w ucho!! nie odezwe sie pierwsza już tak na maxa tak mega rozpatruje wyprowadzke... i obiecałam sobie dziś w nocy ze jak sie bede wyprowadzać rozpierdziele kafelki w kuchni panele i kafelki w łazience!! bo moje i jakaś obca ździra z moich kafelek i paneli korzystać nie będzie!!!!!!!a on zostanie bez ani jednej szklanki, kubka, talerza, garnka, odkurzacza, sztućca stołu krzesel deski do prasowania aajjj wiele by wymieniać!!!!! będzie miał puste meble i swój spokój jak on to nazywa...
aaa bo on bez pracy nadal... a ja nadal go utrzymuje............

ojjj jak fajnie ze WY tu jestescie!!!!!!

a |BUZIACZKA co? faktycznie 2gie robi?! bo jej nie widać...

anka - faktycznie zlamas z tego twojego goscia 😠 co on dumy i ambicji nie ma 😎zeby kobieta go utrzymywala 😠... niech za przeproszeniem wy...la do mamusi niech utrzymuje synalka 😎 albo to kuzwa zagon go do roboty w domu niech sie wykaże praniem prasowaniem sprzataniem gotowanem itd.. ...
kuzwa co z tymi facetami jacys nie dorobieni - kuzwa stan wojenny sprzyjał produkcji ale chyba ta ciemnica co byla to im mozgi zlasowala juz na samym poczatku 😎 😎