Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mapa napisał(a):
madalena20 ja na pewno chciałabym ukryć dane,
czyli żeby te galerie i spisy były widoczne tylko po zalogowaniu, czyli tylko dla nas 😉
Zgadzam się. Stąd było moje pytanie o to czy każdy kto zna link moze podglądnąć to co my od razu.

Jest super!!!!!!!!!!!! ja troszkę opóźniona, bo M akurat zadzwonił przed 20stą, no ale........... to jest siła wyższa i......... tęsknota 😉 Stronka rewelacja............. pamiątka na całe życie. Tylko podobnie jak dziewczyny, wolę żebyśmy tylko My miały dostęp do naszych danych i zdjęć..........wiadomo, część z nas jest z małych miejscowości a po co ludzie maja później głupoty klepać i tyłki nam obrabiać............Osobiście gdybyśmy tylko My były użytkowniczkami, to nawet dodałabym fotkę nie tylko brzuszka ale także całej siebie, cobyście wiedziały z kim macie do czynienia 🙂)) Może kiedyś gdzieś się będziemy widzieć i nawet nie będziemy wiedziały, ze to MY........ a tak fotki pozwolą nam się bardziej poznać 🙂
Co o tym myślicie?? I Ty nasza SUPER MODERATORKO ????
Jesteś kochana Madalenka 🙂

Dziewczyny ale ja jestem jedynym Adminem na tej stronie i nikt inny nie ma wpływu na tą stronę.
Ale nie znalazłam jeszcze opcji żeby stronka była tylko dostępna dla zarejestrowanych użytkowników ale obiecuję, że posiedzę nad tym i zobaczę co da się zrobić.