Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

madalena20 dzisiaj już zmykaj odpoczywać i spać...wrażeń miałaś co niemiara 😉
Z poczuciem spełnionej misji możesz odetchnąć 😁
Dziękujemy Ci za stronkę, stale będziemy ją doskonalić przy pomocy Twoich zdolności,
ale to pomalutku...bo się nam Bidulko zamęczysz!

Buziaki Kochane 😘
Śpijcie spokojnie 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

madalena20 napisał(a):
Dziewczyny jeśli z mojej strony zaistniały jakieś rozbieżności na stronie www co do Was to piszcie !!!! Przepraszam Was ale mogłam coś przeoczyć albo źle wpisać. Mylic się rzecz ludzka. Wybaczcie mi a ja obiecuje że się poprawie!!! 🙂
Hmmm.... Gdzie są te Bartoszyce ? 🙂 🙂 🙂

Paninka napisał(a):
madalena jestes wielka i przestan przepraszac bo Ty my jestesmy ogromnie wdzieczne i naleza Ci sie ogromne podziekowania!!! 😘 😘 😘 😘 😘

nie wiem czy doczytalas mojego posta ale bardzo ladnie prosze o zmiane obwodu u mnie.... dzisiaj wyszlo 111cm 😁

Mój 89 cm. 😜 🙂

• Mamusia
to ja tez klade sie!!! jutro pewnie dopiero wieczorem uda mi sie do Was zajrzec, ale mam nadzieje ze tradycyjnie w weekendy wszystkie mamusie beda odpoczywac w plenerze ( szczegolnie ze pogoda zapowiada sie fantastycznie) i nie bede musiala kilku godzin spedzic na nadrabianiu zaleglosci 🤪 🤪 🤪 🤪buziaczki dla wszystkich, madalena dla Ciebie jeszcze raz wielkie dzieki a dla wszystkich buziaczki 😘 😘 😘

marta-lion napisał(a):
madalena20 napisał(a):
To taka mała mieścina hehehe niedaleko Olsztyna blisko granicy Rosyjskiej 🙂
No i rosyjska granica cię uratowała 🙂 🙂 🙂

DOBRANOC BRZUSIE 🙂

🙂

• Mamusia
Magdalena- ja tu zaglądam nieświadoma niczego, a tu TAAAAKA niespodzianka 🙂))
Stronka rewelacyjna- nie wiem jak Ci się odwdzięczymy

[URL=http://img695.imageshack.us/i/bukiett.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/6503/bukiett.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

DZIĘKUJĘ ZA SUPER NIESPODZIANKĘ

• Mamusia
No to się tu działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wchodziłam w ciągu dnia i widziałam że mały "tuch" był na forum. Teraz wracam do domku , włączam kompa a tu N I E S P O D Z I A N K A - magdalena ujawniła stronkę!! Ale nocne marki muszę poczekać na akceptację i dopuszczenie do stronki do jutra;( No nic spokojnie poczekam z opisów dziewczyn zapowiada się że jest super! Wpadłam na pomysł, żeby zrobić może zakładkę z naszymi przepisami na rogaliki, serniki, naleśniki i inne takie. Często szukamy potem tych naszych przepisów a na forum trudno znaleźć!!!

Pati fantastycznie że się odezwałaś! Jeszcze fantastyczniej że będzie kolejna kobietka a już superfantastycznie że wszystko jest OK!!!!!!!!!!
Crezzzyyy ja też mam USG za tydzień 😉 Będziemy się wspierać!
Paninka krówki i toffi to chyba jedna z niewielu słodyczy jakie mi podchodzą, ale smaka mi narobiłaś tym mleczkiem. Dobrze że już za tydzień będą mazurki kajmakowe w mym domku 😉 mmmmmniam 😉
jolajola Uśmiałam się i wzruszyłam historią twojej kumpeli! Ale super!
Eleeza nie ma co zamartwiać się na zapas wiekością dzidziusia! Wszystko będzie dobrze a waga teraz może być odniesieniem do wagi przy porodzie. Pomyśł - szczęściaro - że łatwiej będzie Tobie urodzić kruszykę koło 2,5 -3 kilo niż innym 5 kilowego "przedszkolaka"
Aniołek82 i inne zamartwiające się pierworódki Co do siary to u mnie pojawiła sie po porodzie. Wcześniej nie miałam plamień i akcji tego typu, Co do pępka to u mnie też sie nigdy nie zmieniał poza lekkim naciągnięciem się na brzuszku skóry 😉

to cichuteńko mówię dobranoc i życzę słodkich snów choć Wy pewnie już drugi boczek zaliczacie 😉

• Mamusia
Karolciakam ja oczywiscie jeszcze drugiego boczku nie zaliczam. 🙂 Tez sie spóźniłam na niespodzianke i musze czekac do jutra 😞 Ale trudno, wytrzymamy. 🙂 Pewnie bedziemy miały niespodziankę na dzień dobry, bo za nim wstaniemy to madzia juz nas dołączy do grona sierpnióweczek. 🙂 Choc nie powiem że ciekawość ogromna.
Do jutra mamusie, pa pa 🙂

Dziewczyny już Was dołączyłam do grona użytkowniczek stronki hihihi 🙂 Ja zmykam do pracy do zobaczenia po 12.00 Jak uda mi się to w pracy będę Was podglądać na forum. Piszcie o nowych pomysłach o stronie. Wszystkie uważnie przeczytam i zobaczę co da się zrobić!!!

• Mamusia
Dzień dobry mamusie
Ja tu nieświadoma niczego doczytuję co było wieczorem na forum, a tu taka niespodzianka 🤪 🤪 🤪
Madalena20 cudowna ta strona, co prawda nie mam dostępu jeszcze do większości rzeczy ale po przeczytaniu strony głównej się rozpłakałam tak się wzruszyłam 🙂
Paninka ja łączę się z Tobą, bo dziś też cały dzień w pracy jestem, szkolenie będę prowadzić, choć jak tak patrze na tą pogodę to sobie myślę że może część szkolenia dałoby się przenieść przed budynek na ławeczki 🙂
Wszyscy chyba jeszcze słodko śpią 😎

Dzień dobry Brzusie 😁

U nas piękne słoneczko wróciło 🙂
Ja pełna energii...a Mąż jeszcze śpi 🙂

Eleeza ile waży teraz Twoja Mała Ślicznotka?
Myślę, że to jeszcze za wcześnie żeby martwić się o wagę 😉
Możesz jedynie czasem sobie troszkę poszaleć, mniej książkowo z jedzonkiem,
nawet jak nie jest to w 100% zdrowe 😉
A morza to nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę....ojjjj
Głowa do góry 😘