Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
karolcia12345i napisał(a):
http://www.coolbaby.pl/pajac-rozpinany-slonik-56-cat-16-id-2083.aspx
Coś w tym stylu tylko ze na tamtej aukcji był niebieski i różowy i takie wyraziste kolorki miały 😞 36 zł o ile dobrze zauwazylam

Karolcia może wybierz z boku sobie rozmiar 62 i potem pajacyki i powinaś na którejś stronce znaleść to co dajesz link to rozm 56 i może w tym rozmiarze tego modelu nie ma,....

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczyny 🙂

dwa dni mnie nie było i 93 strony do nadrobienia 🙂
czy mogłaby mi podać któraś maila na którego wysłać zdjęcie brzuchala? chciałabym się załapać na jutrzejszą niespodziankę 😜
zabieram się za czytanie mam 🙂

Z Next to fajnie by było kogoś w Anglii mieć, bo jak są promocje to z 1 funta mozna taki ciuszek kupić, ale to z tego co pamietam jak mąż mi opowiadał to w styczniu najwieksze są promocje. My kiedys pojechalismy w pazdzierniku na tydzien i wszystko bylo w normalnej cenie 😞
No to prawda. Ja jak jeżdżę do teściów to potem muszę za nadbagaż płacić w samolocie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Z Next to fajnie by było kogoś w Anglii mieć, bo jak są promocje to z 1 funta mozna taki ciuszek kupić, ale to z tego co pamietam jak mąż mi opowiadał to w styczniu najwieksze są promocje. My kiedys pojechalismy w pazdzierniku na tydzien i wszystko bylo w normalnej cenie 😞

Święta racja, ale ubranka obłędne 🙂 I świetne jakościowo 🙂 Mi udało się zgromadzić bardzo pokaźną kolekcję z tej firmy, ale zaczęłam dawno temu i czekałam na okazję 🙂

A ja wcale nawet na ubranka nie patrzyłam zanim nie zaszłam w ciążę i dopóki nie minęło mi 4 miesiące, jakoś tak miałam awersje, wręcz nie chciałam nadziei sobie robić, a poza tym miałam mocno absorbującą pracę....Ale za to teraz uch uwielbiam stronki z dziecięcymi ciuszkami, całymi dniami na nich przebywam 🙂

Pati Ja obszukalam wszystkie rozmiary juz 🙂 🙂 🙂 Nie ma , ale było napisane ze dostepny różowy, to pewnie zabrakoloim niebieskiego i zmienili aukcje i poki co nie ma tego pajacyka, bede obserwować moze znowu wystawią 🙂 🙂
Eleeza Ale fajnie, szkoda ze ja tak sobie nie myslalam i nie kompletowalam, teraz bym miala wszystko nowe dla synka, a tak bedzie mial ciuszki po kims. Ale jak skonczy roczek i wyrosnie z tych ciuszkow to dostanie nowe wszystko ,siłą rzeczy bo wszystkie kolezanki maja dziewczynki i ja jedyna syna bede miala.

• Mamusia
Pati Ja obszukalam wszystkie rozmiary juz 🙂 🙂 🙂 Nie ma , ale było napisane ze dostepny różowy, to pewnie zabrakoloim niebieskiego i zmienili aukcje i poki co nie ma tego pajacyka, bede obserwować moze znowu wystawią 🙂 🙂
Eleeza Ale fajnie, szkoda ze ja tak sobie nie myslalam i nie kompletowalam, teraz bym miala wszystko nowe dla synka, a tak bedzie mial ciuszki po kims. Ale jak skonczy roczek i wyrosnie z tych ciuszkow to dostanie nowe wszystko ,siłą rzeczy bo wszystkie kolezanki maja dziewczynki i ja jedyna syna bede miala.

Na mnie wszyscy patrzyli jak na psychola jak zaczęłam kompletować ubranka 😁 A najlepsze jest to ,że mam praktycznie same dla dziewczynki...miałam "czuja", ale wszyscy się śmiali i mówili "zobaczysz, że będzie chłopak" 😉

Anya napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Anya, ale to jest email do Magdy [email protected]
Jak wyślesz ona zaktualizuje 🙂 🙂 🙂

A tutaj link do niespodzianki http://sierpnioweczki2011.npx.pl/news.php.
Ujawnienie było wczoraj o 20:00.

a nie mioało być w niedzielę?
No miało, ale jakoś Madzia wymysliła wczoraj. Ale wyślij jej brzuszek ona go wstawi.

My też bysmy pewnie mieli teraz nadbagaż, ale niemamy do kogo leciec bo jak mąż wyjechal stamtąd to się nie odzywają do nas. Jego najlepszy przyjaciel to nawet na wesele nasze nie przyjechal a na pewno mógł, więc jak kiedyś polecimy to rekreacyjnie i sobie wynajmiemy nocleg gdzieś, ale to moze jak Wiktorek będzie większy. No albo na jeden dzień Londyn(zakupy) i wykupić wycieczkę bo pamietam że i tak by nas wyszło taniej np. na Majorkę frunąć do Londynu i z Londynu na Majorkę niż z Polski na Majorkę tylko że przewodnik angielski. 🙂 🙂

Magda coś się nie odzywa dzisiaj, chyba zemdlała z wrażenia czy nam się spodoba stronka hehehehe 😁 😁 Na szczęście wszystkim się podoba , więc Magda odezwij się bo nie ma się czego bać 😁 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Magda coś się nie odzywa dzisiaj, chyba zemdlała z wrażenia czy nam się spodoba stronka hehehehe 😁 😁 Na szczęście wszystkim się podoba , więc Magda odezwij się bo nie ma się czego bać 😁 🙂 🙂 🙂 🙂

Jak nie wszystkim się spodoba to zrobi nową 😁 😁 😁 😁 żarcik 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hihihi p[rzypomnialo mi sie dzisiaj jak mojej malej siostrze (8 lat) dalam przez detektor podsluchac maluszka ( ona strasznie sie cieszy ze bedzie ciocia) i jak jej zalozylam sluchawki to chwile nasluchiwala potem skrzywila sie z rozczarowaniem i stwierdzila ze tam tylko szumi (akurat to serduszko bylo) to jej sie pytam czy myslala ze mala cos powie a ona na to ze przeciez wie ze dzidziusie w brzuszku nie mowia ale myslala ze chociaz zaplakac by mogla 😮 😮 😮

Paninka napisał(a):
hihihi p[rzypomnialo mi sie dzisiaj jak mojej malej siostrze (8 lat) dalam przez detektor podsluchac maluszka ( ona strasznie sie cieszy ze bedzie ciocia) i jak jej zalozylam sluchawki to chwile nasluchiwala potem skrzywila sie z rozczarowaniem i stwierdzila ze tam tylko szumi (akurat to serduszko bylo) to jej sie pytam czy myslala ze mala cos powie a ona na to ze przeciez wie ze dzidziusie w brzuszku nie mowia ale myslala ze chociaz zaplakac by mogla 😮 😮 😮
Hehe nie martw się Eleeza też na to liczyła 🤪 🤪 🤪 Bo ciągle tu schizuje, że mała za mała.

• Mamusia
Paninka napisał(a):

To się siostrzenica nie popisała przed ciotką 😁 😁 😁

• Mamusia
Paninka napisał(a):

Ha HA ha dobre 🤪

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Paninka napisał(a):
Hehe nie martw się Eleeza też na to liczyła 🤪 🤪 🤪 Bo ciągle tu schizuje, że mała za mała.

Oj tam oj tam...mówiłam już,że temat moich schizek uważam za oficjalnie zamknięty 😁 😁