Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Haha Paninka to mnie rozśmieszyła twoja opowieść 🙂

Ja dzisiaj miałam pracowity dzień no i taka śliczna pogoda, że szkoda było siedzieć w domu.

Co do ubranek ja mam niedaleko do Niemiec i tak w sklepie KIK można kupić za 1euro/ 2euro śliczne ciuszki i dla siebie i dla dzidzi. Są też oczywiście większe ceny ale jak się trafi można za grosze dużo kupić.

Idę się teraz ogarnę i coś zjem bo już głodna jestem.

Anya śliczny brzusio

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diviana napisał(a):
A Magda z rana pisała ze do pracy idzie więc pewnie zmęczona bidulka bardzo albo jeszcze do domku nie dotarła, chyba że jak Paninka z lodówką się rozstać nie może 🙂

wypraszam sobie 😉 😉 😉 naparacowalam sie dzisiaj, 8godz w pracy 2 w autobusie a do tego jeszcze na zakupy pojechalam i wczesniej nawet nie mialam czasu pomyslec o jedzonku a teraz zjadlam 3 kanapki z salata szyneczka i ogorem malosolnym, teraz czekam na tosty z dzemem truskawkowym 😜 😜 😜 😜

Mapa - jak masz smaka na pomidorówkę, to zapraszam, jeszcze trochę zostało, wszystkiego już nie dałam rady zjeść 🙂

Diviana - ja tez raczej nic nie mam dla maleńkiej i nie mam tez chętnych, którzy mieliby ochotę jakieś ciuszki oddać, więc czekają mnie duże zakupy i nadzieja na to, ze ciocie, babcie itp. coś podrzucą z ciuszków 🙂))

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
A Magda z rana pisała ze do pracy idzie więc pewnie zmęczona bidulka bardzo albo jeszcze do domku nie dotarła, chyba że jak Paninka z lodówką się rozstać nie może 🙂

wypraszam sobie 😉 😉 😉 naparacowalam sie dzisiaj, 8godz w pracy 2 w autobusie a do tego jeszcze na zakupy pojechalam i wczesniej nawet nie mialam czasu pomyslec o jedzonku a teraz zjadlam 3 kanapki z salata szyneczka i ogorem malosolnym, teraz czekam na tosty z dzemem truskawkowym 😜 😜 😜 😜

Wiem wiem, ja dziś też 8 godz w pracy i obawiam sie że połowę ciastek ze szkolenia wyżarłam właśnie ja 😎

Ale mam doła....... tak tęsknie za m, że już nie wiem co z sobą robić.......jednak nie dla mnie rozłąki na dłuższy czas........ normalnie szlag mnie trafia w tym pustym i cichym domu...... 😞

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Paninka- podziel się ze mną tym swoim cudownym apetytem 🙂

Eleeza ja Ci mogę trochę swego oddać, starczyłoby na trzy ciążóweczki ha ha

ja swojego tez troche moge oddac... czasem sama siebie zaskakuje ile potrafimy zjesc... i jakie to sa mieszanki!! 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Diviana napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Paninka- podziel się ze mną tym swoim cudownym apetytem 🙂

Eleeza ja Ci mogę trochę swego oddać, starczyłoby na trzy ciążóweczki ha ha

Prześlij mi telepatycznie 🙂 Chętnie przyjmę 🙂

Skoncentruj się przesyłam 🙂

• Mamusia
Foga napisał(a):
Ale mam doła....... tak tęsknie za m, że już nie wiem co z sobą robić.......jednak nie dla mnie rozłąki na dłuższy czas........ normalnie szlag mnie trafia w tym pustym i cichym domu...... 😞

Foga- pamiętaj, że nie jesteś sama- masz pod serduszkiem Malucha 🙂 A za ciszą w domu jeszcze nie raz zatęsknisz 😁
Uszy do góry, czas szybko zleci i m szybko wróci 🙂

Eleza, niestety księgowa się nie pomyliła, bo ja pytałam. Po prostu pracując w szkole miałam dodatkowo 6 nadgodzin a teraz jak jestem na zwolnieniu to ona twierdzi, że faktycznie nie wypracowuję tych 6 nadgodzin, więc nie mam za nie płacone.......... Tylko ja głupia myślałam, że to się wylicza średnią z ostatnich 12 miesięcy, wraz z nadgodzinami, w końcu to nie szkoła będzie mi płacić a zus, który przez tyle lat odciągał mi te zakichane składki, więc niby czemu teraz ja mam na nich oszczędzać???

• Mamusia
Foga napisał(a):

Niestety zawsze tak jest jak się bardzo kocha, ale pomyśl że jak wróci to nie będziecie się mogli sobą nacieszyć, będziecie jak młode narzeczeństwo 🙂
A każdego ranka będzie jeden dzień mniej do odliczania kiedy znów będzie mógł Cię przytulić.

• Mamusia
Foga napisał(a):
Eleza, niestety księgowa się nie pomyliła, bo ja pytałam. Po prostu pracując w szkole miałam dodatkowo 6 nadgodzin a teraz jak jestem na zwolnieniu to ona twierdzi, że faktycznie nie wypracowuję tych 6 nadgodzin, więc nie mam za nie płacone.......... Tylko ja głupia myślałam, że to się wylicza średnią z ostatnich 12 miesięcy, wraz z nadgodzinami, w końcu to nie szkoła będzie mi płacić a zus, który przez tyle lat odciągał mi te zakichane składki, więc niby czemu teraz ja mam na nich oszczędzać???

Ehhh...nie ma sprawiedliwości na tym świecie 😞 Ciekawe ile ja dostanę, bo ciągle czekam.

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Diviana- przesyłka dotarła....cholera ciastek bym zjadła...tych ze szkolenia...takie dobre były 😁 😁 😁

Takie kruche były i jeszcze wafelki i mieszanka wedlowska 🙂 Jak mój apetyt na Ciebie przejdzie to mała będzie jak kluseczka 🙂

Mniam 😜 teraz mam ochotę zagryźć to wszystko zingerem z KFC 😁

Smacznego Eleza 🙂
A ja uciekam do wanny z cieplutką wodą, bo coś się w domu zimno zrobiło. A kolacji już raczej nie ruszę bo tą nieszczęsną pomidorówkę czuję, jak mi do gardła podchodzi..............dziś już tylko woda 🙂

Mąż właśnie wrócił ze sklepu,kupił cebulkowe paluszki, sucharki i mleczko w tubce 🙂 Wszystko co było na mojej zakupowej liście hihi 🙂
Kurde w 1ciąży to ja takich zachcianek nie miałam a teraz.... 😮 😮

• Mamusia
nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień na jutro zostawiam sobie piątek 😜

co do zakupów to ja w piątek byłam w Głuchowie (chyba 😜) jakie tam są śliczne rzeczy kupiłam kilka dla niuńka (pochwaliłabym się ale nie wiem jak się wkleja zdjęcia tzn. wiem że na jakąś stronkę trzeba wejść ale nie wiem na jaką 😮 ) a ceny kosmicznie niskie tak mi się zdaje 🙃 naprawde warto tam pojechać 🙂

co do jedzenia to dziś na obiad pizze zamówiłyśmy z koleżanką a wczoraj na obiad KFC masakra muszę zmienić dietę 😜