Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja już odpadam dzień pełen wrażeń i jeszcze teraz lodów pojadłam i znów mnie muli 🤔Idę się kąpać i może mi przejdzie to położe się spać.
DOBRANOC MAMUSIE [/size
Magda dziękuję serdecznie pomysł rewelka wykonanie lux 🙂 a bobaski nasze będą miały nie lada pamiąteczkę 🙂

Marta-lion i mapa tak jak pisałyście zmieniłam ustawienia stronki i tylko zalogowani użytkownicy mają dostęp do wszystkich danych i zdjęć na niej . A podkreślam że ja jestem adminem strony i ja mam wpływ na to kto się loguje i w każdej chwili mogę usuwać użytkowników dla tego myślę że teraz nie macie się co martwic.

madalena20 napisał(a):
Marta-lion i mapa tak jak pisałyście zmieniłam ustawienia stronki i tylko zalogowani użytkownicy mają dostęp do wszystkich danych i zdjęć na niej . A podkreślam że ja jestem adminem strony i ja mam wpływ na to kto się loguje i w każdej chwili mogę usuwać użytkowników dla tego myślę że teraz nie macie się co martwic.

Super 😁 Już nawet oklaski Moja Droga Ci za to przyznane 😘

madalena20 napisał(a):
Mimo wszystko dziękuję za uwzględnienie naszych sugestii. HIHI tylko teraz aktywuj mi konto 🙂 🙂 🙂

madalena20 napisał(a):
No to teraz tak szczerze Marta jak na spowiedzi hihihi powiedz jaką dostałam ocenę 🙂
Powiem ci tak. Wiem ile trwa i czasu kosztuje stworzenie stronki. Nawet jak korzysta sie z gotowych serwisów.
I musze przyznac napracowałaś się 🙂 I efekt jest piorunujący 🙂 🙂 🙂 Wiem, ze utrzymanie tej stronki to jeszcze większa praca więc tym bardziej wyrazy uznania 🙂

PS. Popraw mi moja droga jeszcze date porodu. Hehe poprawiałaś jak ja pisałam 🙂

Dziewczyny jeśli z mojej strony zaistniały jakieś rozbieżności na stronie www co do Was to piszcie !!!! Przepraszam Was ale mogłam coś przeoczyć albo źle wpisać. Mylic się rzecz ludzka. Wybaczcie mi a ja obiecuje że się poprawie!!! 🙂