Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
p0xia napisał(a):
Witam Brzucholki 🙂

Mam pytanie do was .. moja niunia strasznie wierci sie w brzuszku i to czesto ... nie wiem czy to zle czy to dobrze .. na poczatku kedy zaczynalam odczowac jej ruchy to bylo to prrzewaznie jak polezalam dluzsza chwilke a od kilku dni szaleje .. 😞 USG dopiero na poaczatku czerwca, wizyta u lekarza za 2 tyg.. nie wiem co robic, troszke sie denerwuje ..

Nie ma czym się martwić, tylko się cieszyć 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

p0xia napisał(a):

czy ty tez tak masz ?? ... w końcu ile można sie bawić ?

Oj można można moja jak zacznie to pół dnia potrafi harcować i potem jeszcze pod wieczór

• Mamusia
p0xia napisał(a):

czy ty tez tak masz ?? ... w końcu ile można sie bawić ?

Ja to się zastanawiam kiedy to małe śpi 😜
Naprawdę nie masz się czym martwić. Ja jestem właśnie bardziej spokojna jak czuje Tymka, bo wiem, że wszystko jest ok 🙂

Ja Wam dziewczyny zazdroszcze ze tak czesto czujecie swoje malenstwa. Tylko sie cieszyc! ja mojego szkraba czuje raz dziennie, czasami czesciej. Ale czesto własnie tak mam ze sie martwie bo go nie czuje. Wtedy wołam meza, macam brzuch gdzie sie ulozył i kazuje mu ucho przystawiac i sie pytam czy serducho słyszy. Zawsze mowi ze słyszy i sie uspokajam. Lekarz mi powiedział ze nie ma co panikowac ale dobrze mu mowic 😉
Także poxia ciesz sie bo chciałabym byc na Twoim miejscu! 🙂

karolciakam super, że jesteś już w domku 🙂
Całkiem uzdrowiona?

Paninka witam po wakacjach 🙂
Jak było?

pOxia to bardzo zdrowy objaw 🙂
Mój Skarbeczek od jakiegoś tygodnia też jest bardzo aktywny
i nawet gdzieś czytałam, że mniej więcej pomiędzy 24 a 28 tc
ta aktywność jest intensywniejsza 😉

Dziewczyny ponawiam prośbę to Tych które jeszcze nie przesłały zdjęcia buźki czy też brzuszka 🙂 Nie bądźcie takie nieśmiałe. Na stronkę nikt nie proszony nie ma dostępu więc nie macie czego się obawiać. Czekam. 🙂

• Mamusia
na wakacjach super...nic nie odpoczelam ale zwiedzilam wiele pieknych miejsc...łancut, ujazd, przemysl, przadki, sanok, krosiczyn.cale bieszczady i kawalek slowacji. zamki i palace cudne, niestety wiekszosc to tylko ruiny ale i tak warte zobaczenia...przejechalismy 1575 km, troche meczace ale auto wygodne i sama z tylu bylam wiec jak sie na kanapie kladlam to tylko lekko podkurczone nogi mialam...i znalazlam sposob na mdlosci... cukierki kopiko bardzo mi pomagaly... 😁

Paninka no to objechałaś moje rodzinne tereny 😁
W Prządkach mieliśmy plener ślubny 🙂

A wynik km niezły-mój gin by się za głowę złapał ze swoimi zalecanymi 20 km 🙃

madalena20 napisał(a):
mapa sorki to twój paluszek jest w galerii zdjęć na naszej stronce 🙂 hehehe jakoś mi się ubzdurało, że to Paninki był 🙂

Magduś nic nie szkodzi 😉
A swoją droga prześlę Ci zdjęcie mojego Brzucholka z wczoraj,
choć mam wrażenie, że wygląda na mniejszy niż tydzień temu 😉
W cm bez zmian 🙂

• Mamusia
Hej laseczki, w końcu prąd odzyskałam 🤪 🤪 🤪
karolciakam super, że juz w domku jesteście 🙂 Tylko jeszcze zeby Pati napisała takie dobre wieści i bedzie gitara 😁 😁 😁 😁
Paninka witamy z powrotem.
Madzia dzisiaj postaram się przesłac ci jakies zdjęcia. 😉
A jesli chodzi o wage to my juz 10kg na plusie 😁 😁 😁 😁 Ja tam nie narzekam, wręcz coraz bardziej sie objadam. 😜 Krzysiu się smieje. że po porodzie bedziemy spalać, bo jemu tez by się przydało 🙃 Choc ja tam kocham jego brzuszek 😜

• Mamusia
niestety na razie nie dam rady przeczytac wszystkiego....moze jutro jak rano usiade to nadrobie ☺️ ☺️ ☺️
mapa to zazdroszcze, krajobrazy piekne, miejsca cudowne tylko pozazdroscic....łąńcut jeszcze wiele razy bede chciala odwiedzic bo niezapomniane wspomnienia, szkoda tylko ze zdjec w srodku nie mozna robic 😉
a o co chodzi z tymi swierszczami od Fogi?

mapa po prostu założyłaś inne spodnie które dają takie wrażenie mniejszego brzuszka bo nie jest taki zaokrąglony 🙂 Ale i tak jest uroczy 🙂

Madziu expressowa jesteś-dziękuję 😁 😘
Klaskam Ci 😁
Robię sobie teraz fotkę co tydzień-będę mieć potem ciąże klatka po klatce 🙃

Paninka Foga ostatnio miała nalot chrabąszczy za oknem na balkonie. I śmiała się, że poszuka dużego słoika żeby kilka złapać dla Twojego M 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Paninka Foga ostatnio miała nalot chrabąszczy za oknem na balkonie. I śmiała się, że poszuka dużego słoika żeby kilka złapać dla Twojego M 🙂

haha pewnie, on musi kupowac w zoologicznym robaki dla wedkarzy albo specjalna karmowke (ale nie wszedzie mozna to dostac ) 😁 😁 😁 😁

podaj mi prosze maila to wysle jakies zdjecie...ale skutecznie unikam aparatow od zawsze...wiec z wyjazdu mam jedno ktorego nie wstydze sie pokazac 😉 😉 😉 ale z moim tata 😁

Paninka Twoja córeczka będzie miała piękne imię sama się nad nim zastanawiałam. Tak miała na imię moja świętej pamięci babcia 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Paninka Twoja córeczka będzie miała piękne imię sama się nad nim zastanawiałam. Tak miała na imię moja świętej pamięci babcia 🙂

mi tez sie bardzo podoba, pewne problemy mam z przekonaniem rodziny m. ale wkoncu to nam ma sie podobac... 😁