Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziekuje Wszystkim za odpowiedzi na moje pytania 🙂 Odrazu mi lepiej 🙂 Niektóre jestescie bardzo pewne co do imion dla swoich dzieci :P Ja chciałam Lene , ale teraz jeszcze mi sie zaczelo podobac imie Roksana 🙂 I nie wiem sama juz 😞 .. :P Wczoraj pobuszowałam troszke po internecie i kupiłam posciel dla malutkiej do łożeczka i wozeczka 🙂 i sobie poduszke dla kobiet w ciazy taka dłuuuga 🙂 i dobra jest na kregosłum i jak sie spi na boku to brzuszek podtrzymuje 🙂 Podobno jeszcze nie wyprobowalam :P a wy? Robicie juz jakies zakupy ?

p0xia ja łóżeczko i ubranka mam po synku pościel niby też ale zakupię nową. Wózek dostanę od szwagierki. Ale i tak jeszcze dokupię nowe ciuszki. Postanowiłam co miesiąc zamawiać na all. Obecnie kompletuje wyprawkę do szpitala.

• Mamusia
hej mamusie
melduje się że jestem już w domku i leże sobie przed kompem czytając was.Byłam dziś w sklepach pooglądać wózki i powiem wam że ten JEDO FYN to jednak nadal mój numer jeden,chyba właśnie na niego się zdecydujemy 🙂

Daniela napisał(a):
Mapa Ty faktycznie brzusio masz malusieńki 🙂 Ile przytyłaś?? chyba niewiele

Daniela ja w 20tc byłam na zero kg 😉
Bo w I trymestrze schudłam 3 kg, do 20tc przytyłam 3 kg.
Prawie miesiąc się już nie ważyłam ale podejrzewam, że jakieś kolejne +/- 3kg.
Jak wrócę do domku to sprawdzę 🙂

aniolek82 Ty też niezła Laseczka jesteś 🙂

pOxia ja na razie nic nie kupowałam.
No poza koszulami do karmienia.
W najbliższym czasie planujemy wózek 🙂
A tą poduchę podłużną-rogala też mam ale u mnie się nie sprawdziła
wygodniej mi ze zwykłą między nogami 🙂
Może dla Dzidziusia bardziej się przyda, bo też ma taką funkcję a jak nie to sprezentuję komuś 🙂

pOxia nie masz sie czym martwic,to dobrze ze maluszek sie tak rusza.
Mój skarbeczek tez ostanio jest bardzo aktywny,nawet nie pozwala mi sie połozyć bo tak kopie 🙂
Pytałas czy kupujemy juz cos ,ja powoli tak,przed chwilka zrobiłam porzadek ciuszków,które dostałam.I jeszcze mam cos dostać.
Wczoraj kuzynka przywiozła mi książke Ciężarówką przez 9 miesięcy,zaczęłam ja przegladac i bardzo fajna 🙂
jola ja tez dałam za przewijak 47 zł,ale bez przesyłki.Kupiłam taki,żeby pasował do łózeczka.
karolcia dobrze,że juz wróciłaś 🙂
paninka fajnie,że wyjazd ci sie udał 🙂

aniolek82 napisał(a):
Jejku a ja nadal nie ma pojecia jaką furę kupic mojej Oliwce 😞 😞 😞 😞 Normalnie ma pustkę w glowie 😞

ja tez mam taki sam dylemat

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Jejku a ja nadal nie ma pojecia jaką furę kupic mojej Oliwce 😞 😞 😞 😞 Normalnie ma pustkę w glowie 😞

Nie przejmuj sie 🙂 Ja tez dalej sie zastanawiam :P i juz niby jestem przy kupnie, ale zawsze jest to ale :P ... Ja na allegro znalazlam Raf-Pol ... nawet nawet 🙂 zobacz.

aniolek82 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Paninka 😞 😞 nie doszły Twoje fotki 😞 możesz spróbować jeszcze raz?
[email protected]

Moze tak jak ja, za pierwszym razem pomyliłam adres i poszly do kogos innego 😜 😜 😜 😜 😜

😞 kurcze a tak mnie korciło, żeby zobaczyć w całej okazałości naszą Paninkę 🙂

p0ksia ja kupiłam już wózek- Jedo Fyn 4ds Freeline, Łóżeczko mam po starszej córci i zamówiłam pościel i materac nowy do łóżeczka. Kupiłam też kilka ciuszków jak się dowiedziałam że będzie dziewczynka. Obecnie szukam przewijaka i pozytywki do łóżeczka
Malstep i Mapa a Wy kupujecie nowe Jedo??

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Paninka 😞 😞 nie doszły Twoje fotki 😞 możesz spróbować jeszcze raz?
[email protected]

Moze tak jak ja, za pierwszym razem pomyliłam adres i poszly do kogos innego 😜 😜 😜 😜 😜

😞 kurcze a tak mnie korciło, żeby zobaczyć w całej okazałości naszą Paninkę 🙂

nie ma co ogladac 😉 😉 😉 ( a moze powinnam napisac ze jest duzo do ogladania ale nikoniecznie ciekawego 😁 😁 ) wyslalam jeszcze raz mam nadzieje ze teraz skutecznie...

a jesli chodzi o wage to mi dzisiaj sie plakac zachcialo 🤢 ja 18 na plusie....jak tak dalej pojdzie to do 30 dobije...zaczynam sie martwic...w poniedzialek mam wizyte musze pogadac z lekarzam czy to normalne 🤢

Hej! Już po wizycie 🙂 Nadal nie wiem co z cytologią bo jutro dopiero będą wyniki 😞 Mam dzwonić. Jeżeli chodzi o Małą, to wszystko jest dobrze 🙂 Bytuje sobie już główką do dołu i nawet nie dała sobie zmierzyć jej obwodu, bo schowała ją za kość łonową........ 😮 🤢 Ale wg dzisiejszego usg wychodzi 24 tydzień 🙂
Pan doktor chciał mi dać czekoladę w prezencie, bo w końcu (jak to określił) po 5 miesiącach przytyłam 2 kg...odmówiłam oczywiście tej słodkości, bo puściłabym mu pawia na środku gabinetu 🙂
Nie mam żadnego zdjęcia Małej, bo buźki nie pokazała... a z drugiej strony nie chciałam specjalnie dla zobaczenia buźki naświetlać jej tym usg dłużej... w końcu i tak co miesiąc mi robi usg....
Mam tak jak podejrzewałam jakąś małą infekcję w pochwie i dostałam globulki Gynalgin oraz coś jeszcze, ogólnie mam 3 globulki naraz 🤪 😮 🤢sobie wieczorem aplikować.....masakra...

Paninka a czemu taka smutna na tym zdjęciu??? Powinnaś się cieszyć że tak kwitnąco
wyglądasz 🙂

Ps. jesteś podobna to taty. Córeczka tatusia 🙂

Paninka....... tak miałam wielki nalot któregoś dnia chrabąszczy na balkonie......... masowo popełniały samobójstwo waląc z wielką siłą swoimi cielskami o szybę 😮 🤢 Wpadłam na pomysł, co by Twojemu M te zdechlaki, które zamiatałam rano z balkonu wysłać, jako deser dla ptaszników 🙂