Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
angelika ja byłam tydzień temu na glukozie i babki co mi podawały miksturkę dowiedziały się przy mnie że już nie ma 50g od miesiąca 🤢 zorientowane były 😮 a ta babka co im tą ifo przekazała powiedziała że te kobiety co miały 50g powinny powtórzyć badanie 😮 Mam nadzieję że żadna z nas nie będzie musiała chociaż dla mnie to nie było aż takie złe przeżycie bo ja lubię słodkie ☺️ 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniolek82 napisał(a):
Martusia a co to za kierowca z bombowca w Twoim avatarze????? 😁 😁 😁 😁

Hehe to Majka 🙂 🙂 🙂 Mój mąż twierdzi że na tym zdjeciu to cała mamusia (jak byłam mała) hihi 🤪 🤪 🤪

aniolek82 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
aniolek82 a jak Twoja Oliwka??? buszuje czy nieśmiało fika koziołki ??

Oj buszuje, czasami az sama jestem przerażona jej siłą 🤪 🤪 🤪 Momentami to brzuszek mi faluje 😁
Oj poczekaj jeszcze jak ci wsadzi gdzieś nogę albo rękę to aż łzy polecą 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
aniolek82 napisał(a):

Hehe to Majka 🙂 🙂 🙂 Mój mąż twierdzi że na tym zdjeciu to cała mamusia (jak byłam mała) hihi 🤪 🤪 🤪

hi hi hi 😁 Słodziutka ta Twoja Majeczka. I ma bardzo ładne imię. Ja chciałam tak nazwać nasza malutką ale Krzysiu powiedział, że jemu to imie się kojarzy z Pszczółką Mają. On w ogóle stwierdził, że ja to nadała bym naszym pociechom same bajkowe imiona bo przeciez synek miał byc Kacperkiem 😜

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
madalena20 napisał(a):

Oj buszuje, czasami az sama jestem przerażona jej siłą 🤪 🤪 🤪 Momentami to brzuszek mi faluje 😁

Dla mnie To Oliwka mogla by byc juz z Nami. 🙂 najgorzej to sie obawiam tych ostatnich tygodni. Znając mnie to po nocach nie będe spała i czekała na poród zniecierpliwiona żeby juz przytulic swoja niunię 🙂

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Jola mnie jak dopadaja takie słabosci to oznaka ze cukier spada, szybko jem cos slodkiego popijam woda mineralna gazowana i za chwilke jest oki. 😉

Ostatnio mniej jem słodkiego 😜 bo miałam tą glukoze na pograniczu normy 🙂

Anya napisał(a):
angelika ja byłam tydzień temu na glukozie i babki co mi podawały miksturkę dowiedziały się przy mnie że już nie ma 50g od miesiąca 🤢 zorientowane były 😮 a ta babka co im tą ifo przekazała powiedziała że te kobiety co miały 50g powinny powtórzyć badanie 😮 Mam nadzieję że żadna z nas nie będzie musiała chociaż dla mnie to nie było aż takie złe przeżycie bo ja lubię słodkie ☺️ 😁

Ja właśnie się pytałam tej kobietki czy nie czasem 75g bo słyszałam, że 50g już nie robią, to powiedziała że nie. Ale w razie czego jak by się myliła to mogę powtórzyć 😜, mi tam smakowało 😎 Gorzej z tym siedzeniem 😮 A słodkie to lubię tylko,musi mnie ochota dopaść 😜 Myślę, że dziś miałam farta hehe 😎

jolajola81 napisał(a):
madalena20 napisał(a):
A to mój słodziak :

Nie widziałam twojego meża ale podobny do ciebie 😆

Jak się urodził miał dużo włosków i do tego czarne po mężu ale z czasem zaczęły mu jaśnieć i teraz wykapana mamusia jak byłam mała to wyglądałam identycznie tylko miałam mniej włosków. 🙂

aniolek82 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
madalena20 napisał(a):

Dla mnie To Oliwka mogla by byc juz z Nami. 🙂 najgorzej to sie obawiam tych ostatnich tygodni. Znając mnie to po nocach nie będe spała i czekała na poród zniecierpliwiona żeby juz przytulic swoja niunię 🙂

też nie mogę się doczekać kiedy przytulę maleństwo 😆....a ostatnio jak pomyślałam o porodzie to zalała mnie fala gorąca ... ZE STRACHU !!! 😮 🙃 no ja nie wiem co sie ze mną dzieje hehe....
Jestem taka szczęśliwa że aż mnie rozpiera 🤪 a za chwilę ogarnia mnie strach czy ja sobie poradzę z moim "stadem" - już sama siebie nie rozumiem hehe....
Madalena Kubuś śliczny chłopczyk - jak aniołek 😜

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
aniolek82 a dlaczego ruda?
Hehe bo Aniołek ma schizę 🤪 🤪 🤪

he he he 😁 No własnie chyba Martusia ma rację, bo ja blondynka a krzysiu ciemny blondyn takze chyba rude nie powinno wyjść 🥴 A rude dzieci budza we mnie jakies takie dziwne uczucia 🥴