Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Foga napisał(a):
No teraz żałuję, że nie zapytałam, ale jakoś głupio mi było ludzi na ulicy zatrzymywać i pytać, gdzie wózek kupili....... No nic, będę szukać.... Choć jak patrzę na zdjęcie tego fioletu, to wydaje mi się o 200% inny, niż ten, co widziałam na żywo 🤢

Foga a moze ten KOLOR 187 Ciemny fiolet z różowymi małymi kwadracikami oraz lamówkami, wnętrze szare we wzorki zobacz na tej aukcji http://all.../3w1-fyn-4ds 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale numer.... kiedyś taka daleka znajoma coś tam panęła, że wyszyje mi krzyżykiem obrazek dla Małej a ja puściłam to mimo uszu... już nawet o tym zapomniałam.... a przed chwilą dostałam list polecony z obrazkiem i............ liścikiem z nr konta... i adnotacją, że.... 35 zł, to chyba niewygórowana cena za to..........
Jeny, ja nawet nie myślałam, że ona to na sprzedaż chciała zrobić 🤢 Przecież za 35 zł, to tez bym sobie wyszyła.....
Zostałam postawiona przed faktem dokonanym 😮

Marta, też na to patrzyłam, ale na tamtym wózku nie było kwadracików.... Ten kolor nawet przyjemny, ale właśnie kwadraciki mi tam nie pasują, wolałabym, żeby to były jednolite kolory....
To nie to.......... Nie wiem już sama....
Może to jakaś wersja limitowana była??? Kiedyś na all widziałam kolor inny niż Jedo mają, taki róż... i to też była seria limitowana... więc może ten fiolet też gdzieś się w unikatach załapał???

• Mamusia
Foga no to znajoma ma niezłe pomysły na zarabianie pieniędzy 🙂 nie wpadłabym na to, ale faktycznie kiepska sprawa tak kogoś przed faktem dokonanym postawić. Ja myślałam żeby brzuszkom porobić takie broszki czerwone kokardki z małym aniołkiem, ale to jak już będę na zwolnieniu w lipcu i będę wam wysyłać ale bez rachunku 🙂 tylko na szczęście

Foga napisał(a):
Marta, też na to patrzyłam, ale na tamtym wózku nie było kwadracików.... Ten kolor nawet przyjemny, ale właśnie kwadraciki mi tam nie pasują, wolałabym, żeby to były jednolite kolory....
To nie to.......... Nie wiem już sama....
Może to jakaś wersja limitowana była??? Kiedyś na all widziałam kolor inny niż Jedo mają, taki róż... i to też była seria limitowana... więc może ten fiolet też gdzieś się w unikatach załapał???
Nio może 🙂 Ale jeszcze poszukamy 🙂 🙂 🙂

Diviana napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Diviana ja bardzo lubię aniołki 🙂 Mam ich taką swoją kolekcję 🙂

W takim razie dostaniesz broszkę 🙂 tzn nie Ty tylko maluszek na szczęście to sie przypina do wózka 🙂
Hehe nio jeszcze nie dostałam ale już dziękuję.

A ty nie leżankę w pracy, tylko nogi do góry na leżance w domu 🙂 🙂 🙂

Emilka ze szkoły wróciła, Majka wstała i koniec laby 🙂

_Evelina_ napisał(a):
Marta slodkie te twoje male kobitki.
Niezla znajoma ludzie to maja pomysly......
Hehe no dokładnie. Niezły sposób na biznes 🙂

Dziękuję Evelina, rosną rosną, ale jak ja to mówię tak sam słodkie jak nieznośne 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Paninka napisał(a):
_Evelina_ napisał(a):
Wiesz co Paulina niektorzy to serca nie maja.

serca jak serca ale wyobrazni zero...wiedza ze wiocha dojechac nie ma czym a o 10 rano to trudno o kogos w domu zeby podwiozl...bez wlasnego auta to masakra...i siedza przez sciane i jedna drugiej zaprzecza 😮 😮 😮kazda co innego gada...jeszcze jakby to faceci byli to jakos bym zrozumiala ze nie mysla ale kobity???!!!

poxia nmoj lekarz tylko w poniedzialki przyjmuje wiec za tydzien dopiero pojde...ale odpukac nic sie nie dzieje 🙂

To tak jak moj 🙂 wiec idziemy razem na wizyte 🙂

Marta, to witaj w klubie... ja też zbieram aniołki 🙂
Diviana... ty od czerwca na l4 a nie od lipca 🤪
A ja jestem mistrzem świata.......... powiesiłam pranie i.......znowu leżę........... no strasznie dziś leniwy dzień mam.... na obiad to chyba suchy chleb zjem...
A tego koloru jeszcze będę szukać bo strasznie mi się spodobał 🙂

Foga kurcze to ci znajoma zrobiła "niespodziankę " 🤢 🤢 🤢
Diviana pracujesz do lipca?? Zwolnij kobieto 😜 Ja tam na zwolnienie nie idę bo mi się nie opłaca na własnej działalności.... A kiedy przeprowadzkę planujecie??

Marta, tak, szkoda że nr niema, bo tak jak napisali... zdjęcie nie oddaje koloru fioletu..... ja tam widzę szaro - niebieski.... no chyba że przestałam barwy odróżniać... ale może napiszę do tego sprzedawcy o podanie nr koloru??

Foga napisał(a):
Marta, tak, szkoda że nr niema, bo tak jak napisali... zdjęcie nie oddaje koloru fioletu..... ja tam widzę szaro - niebieski.... no chyba że przestałam barwy odróżniać... ale może napiszę do tego sprzedawcy o podanie nr koloru??
No dobry pomysł.

Z tym fioletem może byc tak jak z moim wózkiem dla Majki, miałam wtedy tez Jedo, ale juz pół roku po zakupie nie produkowali tego koloru. Poprostu raz wypuścili i tyle. Hehe moze dlatego udało mi się go tak okazyjnie wtedy sprzedać. A zdjęcie faktycznie może nie oddawac prawdziwego koloru.