Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

aneczkare22 napisał(a):
Daniela napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
daniela jak mąz złozy kanape to się na pewno pochwale,a co do ubranek
http://allegro.pl/wyprawka-niemowleca-6-czesciowa-roz-62-i1577864607.html
wzięłam te białe z zielonym 🙂

ładna wyprawka 🙂

dziekuje,wzięłma rozmiar 62,nie wiem czy nie za duża,bo ten spiszek wydaje mi sie taki wielki 🥴

będziesz miała na dłużej 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzięki Marta, ale właśnie, to nie jest ten odcień fioletu.......... no chyba, że na zdjęciu aż tak moga sie barwy zmieniać........... tamten był taki lekko metaliczny i miał dużo żywszy odcień fioletu, ten wydaje się być taki...... przydymiony.....
Muszę podjechać do jakieś dużej hurtowni, tak, by kolor na żywo zobaczyć, a w sklepach raczej tylko od ręki jeden kolor, po to, by bardziej zobaczyć bryłę, wagę i inne walory wózka a nie kolor....

No teraz żałuję, że nie zapytałam, ale jakoś głupio mi było ludzi na ulicy zatrzymywać i pytać, gdzie wózek kupili....... No nic, będę szukać.... Choć jak patrzę na zdjęcie tego fioletu, to wydaje mi się o 200% inny, niż ten, co widziałam na żywo 🤢

• Mamusia
a ja wlasnie wrocilam ze sklepu...i auto mi odpalilo!!! masakra jakas bo jak rano bardziej bylo potrzebne to nie chcialo 🤪 🤪zlosliwosc rzeczy martwych 😮 i kupilam sobie lody ktore wczoraj odkrylam... zielonej budki w kubeczku sorbet malinowo - ananasowy!!! PYCHA kwasior taki ze szok!!
a na obiad mam spaghetti z tunczykiem (zanim tunczuka do sosu dodalam to pol zjadlam ☺️ i musialam dokupic) 😁 😁

dzień dobry po weekendzie 🤪
czeka mnie 100 stron do nadrobienia 🙃 😮 no szok hihi
my się "wycieczkowaliśmy i dopiero teraz zasiadłam do kompa
serdecznie pozdrawiam i przesyłam buziaki 😘 😘 😘

karolcia12345i się nie odezwała. Miała mi wysłać numer kontaktowy na wypadek jak by się coś złego z nią stało ale tego nie zrobiła wiec mam nadzieje, że jest ok. Ale kurcze mogła by się odezwać i nie trzymać nas w niepewności. Ciągle o niej myślę i się zamartwiam.

• Mamusia
Witajcie Mamusie

Ale miałam pracowity weekend...kupiliśmy wielgachną szafę i mąż się uparł, że sam ją złoży...a efekt był taki, że musieliśmy w kilku sytuacjach prosić teściów o pomoc, bo okazało się, że rąk nam brakuje 😁 😁
Jeszcze dziś muszę nas do końca "przeprowadzić" do nowej szafy, bo będziemy demontować starą i oddamy ją kuzynowi męża.
Mój m. uparł się, żeby dziś zmontować przewijak i łóżeczko, żeby się porządnie wywietrzyło....

Dobrze, że udało się namierzyć Pati 🙂 i że z nią i Malutką wszystko ok 🙂

Karolcia- mam nadzieję, że wszystko dobrze!!! Trzymam bardzo mocno za Was kciuki!!!!

Hej Marta Twój nastrój mi się udziela!!!! Chce mi się jeść ale już żeby coś zrobić to masakra ale nie 😞 Idę chyba placków ziemniaczanych z młodych ziemniaczków na smarze. Ale weź tu stój przy patelni i pilnuj. 🥴 🥴

• Mamusia
Mój mąż wczoraj zrobił półkę 🙂 więc widze że prace remontowe wrą 🙂
A ja w pracy jakoś źle się dziś czuję, chyba się przemęczyłam po weekendzie 🤨
Coś serducho mnie kuje i tak duszno mi cały czas i głowa boli, dobrze, że jutro idę do lekarza to dopytam.

Kurcze, normalnie nie chce mi się nic... tu coś przeniosę, tam przełożę i co chwila siadam 🤢 🤢 🤢
Nie ma to, jak zapał do pracy.........