Cześć brzuchy,
a ja siedzę sobie w laboratorium. Poranny drink wypity 😁 więc teraz 2 godziny na tyłku.
Zabrałam sobie małego kompka, więc mogę z wami popisać teraz.
spryciara 😁 ja myślałam, że z nudów umre jak czekałam w laboratorium, na twardej drewnianej ławeczce 😜
Ja mam w planach zabrać ze sobą gazetkę bo 2godz to jednak długo.... 🤢
ja pojde za tydzien w poniedzialek na to obciazenie 50 jak wroce od meza. Bo w srode mam wizyte 18 maja wiec bede miala wyniki swieze. Ile sie czeka na wynik?Ze 2 dni?
Dziewczyny juz kiedys o to pytalam macie jakas sprawdzona liste co trzeba zabrac w torbie do szpital? Ile koszul w czym sie najlepiej rodzi itd?
Cześć brzuchy,
a ja siedzę sobie w laboratorium. Poranny drink wypity 😁 więc teraz 2 godziny na tyłku.
Zabrałam sobie małego kompka, więc mogę z wami popisać teraz.
spryciara 😁 ja myślałam, że z nudów umre jak czekałam w laboratorium, na twardej drewnianej ławeczce 😜
No, Daniela długo bardzo.
Powinni w laboratoriach bardziej sprzyjające warunki zapawniać.
A mi czas szybko płynie, za 20 minut idę na ostatnie pobranie krwi i w drogę.
Jest tu razem ze mną jeszcze jedna ciążóweczka - trochę plotkujemy przy okazji.
Mój komp najwyraźniej sobie poradzi i bateria mu nie padnie. Chyba nasze formum mało eksploatujące dla niego jest 🙂
Dzień dobry dziewczyny 😎 U mnie dziś piękna pogoda 🤪🤪 Zaraz się wybieram, gdzieś na miasto 😜 Evelina Ja badania miałam już na następny dzień. Jo-aneczka Ty też jesteś ze Śląska, prawda?
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
_Evelina_
Gość
_Evelina_
Dziewczyny juz kiedys o to pytalam macie jakas sprawdzona liste co trzeba zabrac w torbie do szpital? Ile koszul w czym sie najlepiej rodzi itd?
Gość
No, Daniela długo bardzo.
Powinni w laboratoriach bardziej sprzyjające warunki zapawniać.
A mi czas szybko płynie, za 20 minut idę na ostatnie pobranie krwi i w drogę.
Jest tu razem ze mną jeszcze jedna ciążóweczka - trochę plotkujemy przy okazji.
Mój komp najwyraźniej sobie poradzi i bateria mu nie padnie. Chyba nasze formum mało eksploatujące dla niego jest 🙂
Gość
U mnie dziś piękna pogoda 🤪 🤪 Zaraz się wybieram, gdzieś na miasto 😜
Evelina Ja badania miałam już na następny dzień. Jo-aneczka Ty też jesteś ze Śląska, prawda?
jolajola81
Daniela fajny masz brzusio....
Mi wczoraj powiedzieli ze jak na 6 miesiac to mam maly 😞 ale to jeszcze 3 miesiace wiec urosnie szybko