Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Anya napisał(a):
agusiakowalczyk napisał(a):
Anya napisał(a):
madalena wiem co czujesz mam podobną sytuację 🤢 synka nie mam ale mam psa który co chwilę wszystkie zabawki rozrzuca po całym mieszkaniu i przetłumacz to takiemu by zbierał po sobie 😜 do tego m 🤢
Ja mam takiego kota 🙂 i też jakoś nie chce po sobie sprzątać 😜 a w dodatku teraz zaczął ziemię z kwiatków mi wywalać! 😠 😉

ja jak miałam kota to wszystkie doniczki miałam pozaklejane taśmą klejącą tylko był mały otwór by można było podlać kwatki 😜

A mój wychowany, kwiatków nie rusza 😉
Grzebie sobie na podwórku, i w kuwecie 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anya napisał(a):
ja jak miałam kota to wszystkie doniczki miałam pozaklejane taśmą klejącą tylko był mały otwór by można było podlać kwatki 😜
hehehehe dobry patent! Może wypróbuję 😜 Chociaż jak się nie uspokoi, to po prostu kupię kamienie i powsypuję do doniczek - podobno to pomaga 🙂 🙃

u mnie kamyczki się nie sprawdzały bo moja kotka wybierała z doniczki i się nimi bawiła lubiła wszystko co okragłe i się turla 😁

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Anya napisał(a):
Anya napisał(a):
madalena wiem co czujesz mam podobną sytuację 🤢 synka nie mam ale mam psa który co chwilę wszystkie zabawki rozrzuca po całym mieszkaniu i przetłumacz to takiemu by zbierał po sobie 😜 do tego m 🤢
Ja mam takiego kota 🙂 i też jakoś nie chce po sobie sprzątać 😜 a w dodatku teraz zaczął ziemię z kwiatków mi wywalać! 😠 😉

A mój wychowany, kwiatków nie rusza 😉
Grzebie sobie na podwórku, i w kuwecie 🙂

twój to ma poprostu wypas 😜 możliwość biegania po dworze 🙂

moniczek napisał(a):
ja z trójką dzieci i mężem też mam niemały sajgon do sprzątania 😮 wystarczy że każde zostawi po sobie ubranie,do tego zabawki najmłodszego 🤔 tyle że moje starszaki potrafią duzo mi pomóc...córka pozmywa,syn pościeli łóżka i zbierze zabawki i chociaż czasami im się nie chce to nie mogę narzekać 🙃
WOW! No to super! To dobrze ich wychowałaś! 🙂 Trzeba pogratulować! 🙂
A moja mama mi powtarza, że mieszkanie służy do mieszkania, a nie ciągłego sprzątania 🙂

• Mamusia
moja kotka to była wychowana jak na wakacje jechaliśmy do turawy to braliśmy ją ze sobą i ją puszczaliśmy by się wybiegała. Na szczęście zawsze trzymała się domu ale raz przyniosła mi ją babka pytając mnie czy to mój kot bo codziennie przychodziła do nich przez okno i kładła się na łóżko ale jak nie pościelili to się zdenerwowała bo bałaganu nie lubiła i im nasikała 😁

moniczek napisał(a):
ja z trójką dzieci i mężem też mam niemały sajgon do sprzątania 😮 wystarczy że każde zostawi po sobie ubranie,do tego zabawki najmłodszego 🤔 tyle że moje starszaki potrafią duzo mi pomóc...córka pozmywa,syn pościeli łóżka i zbierze zabawki i chociaż czasami im się nie chce to nie mogę narzekać 🙃
A moja mama mi powtarza, że mieszkanie służy do mieszkania, a nie ciągłego sprzątania 🙂

masz bardzo mądrą mamę 🤪 🙃 🤪

jo-aneczka No to Twój kot ma raj! 🙂 I przytulny domek i możliwość wyszalenia się 🙂
I jakie słodkie zdjęcie w avatarze! Słodziaczek malutki! Taki ładniutki buziaczek 🙂
Anya właśnie mój kot też lubi wszystko, co okrągłe... Dlatego ja będe musiała kupić jakies duże i ciężkie kamyki 😜 hehe w ostateczności będe nimi w niego rzucać! hehehehe 🙃

moniczek napisał(a):
moniczek napisał(a):

No niby słuszne stwierdzenie ale przy moim bałaganie to nie idzie mieszkać hihihih 🤪 🤪

Anya napisał(a):
moja kotka to była wychowana jak na wakacje jechaliśmy do turawy to braliśmy ją ze sobą i ją puszczaliśmy by się wybiegała. Na szczęście zawsze trzymała się domu ale raz przyniosła mi ją babka pytając mnie czy to mój kot bo codziennie przychodziła do nich przez okno i kładła się na łóżko ale jak nie pościelili to się zdenerwowała bo bałaganu nie lubiła i im nasikała 😁
🤪 🤪 🤪 hahahahahhahaha
DOBRE! 🤪
Porządna kocica! 🙃

Fajnie macie z tymi spacerkami...
Ja jeszcze godzinę gniję w pracy... 🤨
Na szczęście w tym tyg szefowa nie przychodzi do biura, więc mam więcej luzu 🙃

• Mamusia
ja w końcu uciekam do domciu wyjść z kundelkiem 🙂 pewnie nie omieszkam zahaczyć o lodziarnie bo takiego smaka mi narobiłyście że na samą myśl ślina mi cieknie ☺️ 😁 dziś pewnie już się nie pojawię bo mam ostatnio manię sprzątaia i dziś ciąg dalszy balkon i duży pokój więc wszystkim mamusiom i ich brzusiom życzę miłego popołudnia 😘

Daniela karolciakam nam pisała po wyjściu ze szpitala,
że ogarnia mieszkanie i spędza czas z Córciami 😉

A to karolcia1234i miała te ostatnie przeboje, o których nic nie wiemy... 😞

Anya ja planowałam pracować do połowy lub do końca czerwca,
ale ma zakaz od poniedziałku....

A dziś szal na zdjęcia- chyba sobie sama zrobię 😁

cała jestem okrąglutka 😉 😜 🙃
do wiadomości wszystkich chudych mam 😉 🙃 😉 ważę już 85 kg 😮 😮 😮 ale zaczęłam od 80 więc i tak uważam że nie jest źle
a jak przestanę już karmić to się zawezmę i wrócę do swojego rozmiaru 38 🤪 ( już raz mi się udało hehe) także swoją wagą sie nie przejmuję w ogóle 😎