A ja się czuję zawieszona w czasoprzestrzeni, bo mamusią jeszcze nie jestem a ciężaróweczką też już niby być nie powinnam i tak mi jakoś smutno (hormony) 😞
Kochana już jesteś 100% Mamusią 🙂 Choć rozumiem, że to czekanie już musi męczyć...ale dziś już piątek 🙂 Może wyrzuć sobie ten drugi suwaczek 😉
Paninka, ale jakas dziura musi byc zeby je karmic.
Zreszta nie wierze, zeby twoj maz czasem nie wzial jakiegos na reke, zeby polazil sobie i wtedy uciekanie i zlapie go za kilka dni brrrr, az mi ciarki przechodza.
🤢🤢🤢
Coś mi się ostatnio humor zmienia jak sinusoida....
Baldachim wyprany i powieszony ale nie wiem czy mi się podoba, zresztą ostatnio nic mi się dla Niuńki nie podoba, do wszystkiego mam jakieś zastrzeżenia 🤢🤢 Stwierdzam, że niepotrzebnie kupiłam to, bo mogłam coś innego albo w innym kolorze i tak w kółko.
To chyba przez to czekanie 🤢 Przesadne kompletowanie wyprawki i całej tej materialnej otoczki było substytutem czekania na Maluszka.
A teraz już bym chciała, żeby Liwcia była z nami. Mimo, że cały czas się boję czy sobie poradzę 😞 W pewnym sensie boję się porodu, ale zupełnie nie myślę o bólu, który mnie czeka, tylko czy Maluszkowi nic się nie stanie podczas porodu i czy dam radę ją urodzić mimo moich zdrowotnych "ograniczeń" . Dlatego tak liczę na moją położną, bo mamy obgadany temat i kilka "opcji" i potencjalnych scenariuszy 🙂 Na szczęście powinna już być na miejscu i za chwilkę będę do niej dzwonić 🙂
Co do pająków mój kuzyn ma takowego. Ma takie wypasione terrarium, a siedzi na górze w rogu zwinięty w pajęczynę. Jak jest głodny to schodzi tylko na dół żeby zjeść szarańczę. Nie miałam okazji widzieć go takiego "rozwiniętego" ale podobno jest duży 😮
Zaś mój kolega ma węża i on ciągle mu z terrarium ucieka, raz wchodziliśmy do niego do pokoju a on sobie leżał na parapecie, bo grzało mu od grzejnika. Potrzaskał lampkę która tam stała. Albo ucieka i leży w skrzyni łóżka. 😮😮 Ja się panicznie boję węży 🥴🥴
Pati ja swojego próbowałam przekonać do ''przytulania'', ale podobnie jak Twój mówi, że nie chce potem aby synek pacnął go w czoło z pytaniem ''fajnie tak?''. 😜
Zreszta nie wierze, zeby twoj maz czasem nie wzial jakiegos na reke, zeby polazil sobie i wtedy uciekanie i zlapie go za kilka dni brrrr, az mi ciarki przechodza.
🤢🤢🤢
nie bierze ich na rece...zdejmowane pokrywy terrariow sa ale ona sa powolne i nie skacza po szybie tez srednio chodza...nie ma mozliwosci zeby wyszly...ale rozumiem obawy ja np. nie wyobrazam sobie w domu szczura hodowlanego czy myszek trzymac 🤢
🤢🤢🤢
nie bierze ich na rece...zdejmowane pokrywy terrariow sa ale ona sa powolne i nie skacza po szybie tez srednio chodza...nie ma mozliwosci zeby wyszly...ale rozumiem obawy ja np. nie wyobrazam sobie w domu szczura hodowlanego czy myszek trzymac 🤢
Ja wogole niczego 🙂 ale kiedys mialam chomika w podstawowce.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ulala
Nie ma sprawy
Gość
Kochana już jesteś 100% Mamusią 🙂
Choć rozumiem, że to czekanie już musi męczyć...ale dziś już piątek 🙂
Może wyrzuć sobie ten drugi suwaczek 😉
I pochwal się baldachimem 🙂 Zamontowany już?
ann5353
jolajola81
🤢 🤢 🤢
Gość
5 cm i strasznie mnie boli a gdzie drugie 5 i reszta bólu 😞 😞 już się poryczałam.
Eleeza
Coś mi się ostatnio humor zmienia jak sinusoida....
Baldachim wyprany i powieszony ale nie wiem czy mi się podoba, zresztą ostatnio nic mi się dla Niuńki nie podoba, do wszystkiego mam jakieś zastrzeżenia 🤢 🤢
Stwierdzam, że niepotrzebnie kupiłam to, bo mogłam coś innego albo w innym kolorze i tak w kółko.
To chyba przez to czekanie 🤢 Przesadne kompletowanie wyprawki i całej tej materialnej otoczki było substytutem czekania na Maluszka.
A teraz już bym chciała, żeby Liwcia była z nami. Mimo, że cały czas się boję czy sobie poradzę 😞
W pewnym sensie boję się porodu, ale zupełnie nie myślę o bólu, który mnie czeka, tylko czy Maluszkowi nic się nie stanie podczas porodu i czy dam radę ją urodzić mimo moich zdrowotnych "ograniczeń" . Dlatego tak liczę na moją położną, bo mamy obgadany temat i kilka "opcji" i potencjalnych scenariuszy 🙂 Na szczęście powinna już być na miejscu i za chwilkę będę do niej dzwonić 🙂
Gość
Co do pająków mój kuzyn ma takowego. Ma takie wypasione terrarium, a siedzi na górze w rogu zwinięty w pajęczynę. Jak jest głodny to schodzi tylko na dół żeby zjeść szarańczę. Nie miałam okazji widzieć go takiego "rozwiniętego" ale podobno jest duży 😮
Zaś mój kolega ma węża i on ciągle mu z terrarium ucieka, raz wchodziliśmy do niego do pokoju a on sobie leżał na parapecie, bo grzało mu od grzejnika. Potrzaskał lampkę która tam stała. Albo ucieka i leży w skrzyni łóżka. 😮 😮 Ja się panicznie boję węży 🥴 🥴
Inez
moniq dasz radę, nie ma innego wyjścia 🙂 😘
Pati ja swojego próbowałam przekonać do ''przytulania'', ale podobnie jak Twój mówi, że nie chce potem aby synek pacnął go w czoło z pytaniem ''fajnie tak?''. 😜
A mnie od dwóch dni strasznie boli lewa łopatka 😮
p0xia
Gość
Paninka
jolajola81
Trzymam mocno kciuki, zeby szybko poszlo.
aniolek82
jolajola81
Ja wogole niczego 🙂
ale kiedys mialam chomika w podstawowce.
Gość
ojejjj rzeczywiście hehehe 🤪 🤪 🤪
Gość