Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Andzelika do mnie tez jeszcze chyba nie do konca dociera ze bede mama 🙃 wiem ze mala jest w brzuszku ( zreszta nie daje mi o tym zapomniec) wiekszosc potrzebnych rzeczy juz mam, ciesze sie z kazdego drobiazgu dla malej ale fakt ze za kilka tygodni pojawi sie nowy czlowieczek w domu jest nie do ogarniecia momentami 🤪 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj mi też zleciało jak nie wiem. Ledwo co się dowiedziałam a tu już tyle czasu. Czasami się tak cieszę, jak głupia a potem mam chwilę namysłu, czy wolno mi się tak cieszyć, żebym czasem czegoś nie zapeszyła. Modlę się tylko, żeby dzidzia była zdrowa. Bo to najważniejsze. A potem już jakoś musi być 🙂 🙂 😜

Lydzia 8 miesiąc zaczyna się w 32 tygodniu? Bo skoro tak to ja też już mam 8 🤪

A co do kupowania, to mi się włączył syndrom kompletownia, nie mam wszystkiego jeszcze i czuję się jakaś niespełniona 😁 😁 A jak coś kupię to oglądam i wyciągam to kilka razy dziennie 😁 😁 😁

• Mamusia
Mi tez jeszcze ciężko uwierzyć w to, że mam w brzuszku Nasze Kochane maleństwo, które juz nie długo powita Nas swoim słodziutkim krzykiem 🤪 🤪 🤪 🤪 Juz normalnie nie mogę sie doczekac choc momentami strasznie się boje że sobie nie poradzę 🤔 Czy zapewnię mojej Oliwce wszystko czego bedzie potrzebować????????? 🤨 🤨 🤨 🥴

• Mamusia
Ja mam tak właśnie aniołek od kilku dni.......w ogóle smutna jestem, nic mnie jakoś nie cieszy, zaczynam się zastanawiać jak to będzie i też już nie mogę się doczekać 😉 a w nocy jak dziś wstawałam po raz pierwszy nie mogłam się podnieść z łóżka 🤢 😮 😮 😮 moja mała tak się jakoś dziwnie ułożyła, że za każdym razem jak zmieniałam sobie bok do spania to czułam jak mi przestawia wnętrzności 😲 😲 😲

Dzien dobry brzuszki. Dawno mnie nie bylo 😉 bede powoli nadrabiac 🙂 ja juz po slubie,w nowym mieszkanku i przygotowujemy sie na przyjscie naszego bobaska 🙂 buziaki dla was 😘 😘
ps.stesknilam sie za wami 😁

• Mamusia
Justyna891 wszystkiego najlepszego na nawej drodze zycia!!! 😘 😘 😘 opowiadaj jak sie impreza udala!

a z tym martwieniem sie to obstawiam ze kazda tak ma, przeciez to ogromna zmiana w zyciu!!! ale pocieszam sie ze gorsze pierdoly i roztrzepance dawaly sobie rade to czemu ja mam nie podolac! ale czasem mam dola i tez sie boje!

m. wkoncu wstal ja biore sie za obiadek i moze wyciagne go na jakis spacer...

• Mamusia
Justynka faktycznie baaaaaaaaardzo dlugo Cie nie było 😠
Wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego na nowej drodze zycia 😉 😉 😉 😉 😉 😉 Czekamy na ładne zdjęcia slubne 😁 😁 😁 😁
Dobrze, że u Ciebie i maleństwa wszystko w porządku 😁 🙂 😉

• Mamusia
Patusia na pewno damy radę a te obawy to tak jak piszesz raczej rzecz normalna w Naszej sytuacji 😉 😉 😉 😉 swego czasu poznałam klientkę która w wieku 20 lat miała juz trójkę dzieci w wieku 4 latek, 2 latek i maleństwo 4 miesięczne 😲 😲 😲 😲 😲, mieszkała sama i jakos sobie radziła, choc do tej pory nie wiem jak bo to raczej był taki element społeczny 🤨 🤨 🤨

a wszystko fajnie,impreza super 🙂 nawet sie skusilam na lyczek szampana ☺️ 😁 mieszkam z tesciowa i naprawde nie jest zle 😉 no zobaczymy z czasem 🙂 a dzialo sie cos szczegolnego? ominelo mnie cos?

• Mamusia
Justyna Wszystkiego Dobrego 🙂 I oczywiscie czekamy na jakies zdjecia 🙂

Ja za chwilke wybywam do kosciolka .. no za godzinke i pozniej na maly festyn rodzinny 🙂 mam ochote dzis na jakiegos loda .. 😁

Jesli chodzi o obawy, to ja mam straszne .. ale zaraz przechodzi i mowie sobie ze sobie poradze w koncu musze 🙂 poza tym mam duze wsparcie wiec obawy jesli sie pojawiaja to szybko znikaja 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Justyna to super, że wesele się udało i, że wszystko się układa. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Diviana gratuluję przeprowadzki 🤪

Ja już drugi dzień bez mojego m., bo pojechał na południe Norwegii kupić samochód - w tej dziczy to ceny z kosmosu 😮 więc musiał polecieć po samochód. No i wraca teraz bidula a przed nim jakieś 1500km. Ale w końcu mamy samochód. Juhuuu 😁 😁 😁

Widzę, że na tapecie poród. Ja też się trochę boję, ale nic nie czytam i nie oglądam na ten temat, bo wolę nie wiedzieć 😜 Chciałabym aby synek był już z nami, bo ciężko mi już trochę. To chyba Kornelka pisała o tym bólu z lewej strony. Kochana,ja też tak mam. Tak mnie boli w lewej pachwinie jak wstaję, albo jak się przekręcam na łóżku i jak wstaję. Normalnie się jak staruszka czuję. Pytałam położnej i czytałam na necie, że to absolutnie normalne. Miednica się rozrasta i to powoduje te bóle, tak samo ból kości łonowej. Ostatnio nawet prawy pośladek mnie boli. Jak wstaje to taki prąd mnie przechodzi. Moja mama mówi, że miała tak samo i musiała przez to iść na zwolnienie 😲
Tak więc lepiej żeby synek jeszcze poczekał, ja się przemęczę a potem jak go dostanę w swoje ręce to zaściskam 😁

Dobra, spadam na kawkę do koleżanki. Miłego dnia mamusie 🙂 🙂 🙂

My mieliśmy gości 🙂
Mąż na budowie a ja robię obiadek: piersi w serze, frytki i kalafiorek z bułką. mmmmm pycha
Dostałam tez fajny przepis na ogóreczki do słoiczka i jeden słoiczek na spróbę pychotka

Diviana Gratuluję przeprowadzki 🙂 Jak się mieszka??
Justyna GRATULACJE, jak po przyjęciu? Udało się wszystko??
Co do obaw to ja tez mam duże i w sumie nie spieszy mi się do nocnego wstawania i zmieniania pieluch 😁 😜 bo widzę że niektóre z Was to się już doczekać nie mogą hihi A mi się taki leń włączłył bo Gabi już samodzielna a tu "od nowa polska ludowa" 😁 😁 😁 😜

Lydzia a o co chodzi z Twoim L4 to Ty kasy wogole nie dostałaś?? czy jak?

• Mamusia
a ja leze i wyje 😞 z m sie poklocilam...trzasnal drzwiami i sobie poszedl...moze nie tyle poklocilam co on znowu szukal pretekstu zeby sie obrazic...jak gowniarz jakis 😞 tylko ja nie moge sie zabrac i isc...a chetnie rzucilabym to wszystko...szkoda ze egoista nie pomysli ze mi tez nie jest latwo i jakbym mogla to wiele bym zmienila 😠ostatnio to tylko w Was mam wsparcie bo na niego to ciezko liczyc 😞 😞