Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Znalazłam komplecik do wózia podunie ze wstąrzeczką i kocyk do tego kiedyś się nad tym zastanawiałam i teraz chyba się zdecyduję 🙂
http://allegro.pl/poduszeczka-do-wozka-z-kokardka-100-polska-jasiek-i1685475866.html

W ogóle to jakaś nienormalna jestem jak oglądam aukcje w poszukiwaniu konkretu to naznajduje ful innych rzeczy i wydawałoby się,że to co niezbędne mam, a jednak zawsze wynajde że jeszcze to by się zdało i to i to i to 😮 😮 😮 Nienormalna jestem, albo totalnie zbzikowałam na punkcie mojej Maleńkiej b sobie potrafię odmówić, ale jej już nie 🤨

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

brzucholki, ja tylko na chwilkę - dziś dzien biegania po urzędach miałam 🤢

właśnie na TVN lecą Rozmowy w Toku temat: przygody na porodówce 😁
a ja uciekam szykowac sie na wizyte do gina - jak wrócę to pochwalę się co i jak 😉
aaa, i jeszcze od razu pochwale sie, że wygrałam dzis aukcje na all - karuzela Symfonia w ruchu z Tiny Love za całe 22zł 🤪

jo-aneczka napisał(a):
A ja was poczytałam i się rozłączam. Powoli będę się szykować do lekarza. Bo te moje skurcze nie przeszły 😞
No i pakuję torbę do szpitala. 😞
Powodzenia! Też trzymam kciuki za Was!

I ja też się zbieram już powoli, bo dzisiaj znów szkoła rodzenia z ćwiczeniami... Chociaż mnie dzisiaj pobolewa dół brzucha... 😞 tak dziwnie... 😞 ...więc nie wiem, czy poćwiczę...
I ta zgaga mnie męczy...

Pa, Brzuszki! Do jutra!

Jo - aneczka, trzymam kciuki, na pewno będzie ok... czekamy na wieści 🙂

paninka - też zaczęłam oglądać te rozmowy w toku ale wyłączyłam tv... nie będę się niepotrzebnie nakręcać 🙃

Ogólnie znowu zaczyna mnie zgaga męczyć... blee, już mam dosyć.

Uciekam na jakiś spacer, chyba pomaszeruję do babci zobaczyć... do wieczorka kochane 😘

i ja juz po wizycie 🙂 dzis szybko poszło 😉 w sumie wszystko ok, tylko, że bakterie w moczu sie pokazały i gin przepisał mi jednorazowy lek, który mam dzisiaj łyknac i niby to ma załatwić sprawę 😉
pobrał mi tez wymaz na badanie paciorkowca - jutro muszę zanieść do laboratorium - orientujecie się jaka cena???
Ksawery nadal główką w dół, więc już raczej tak zostanie 🙂 szyjka ok, chociaz gin mówił, że główka juz całkiem nisko, ale nie ma się co martwić, na razie nie zapowiada się na wczesniejszy poród 😉
pokazał mi jak masować krocze i zalecił, żeby tak chociaz raz dziennie przez kilka minut - ale nie wiem, czy się zmusze 😁 szybko obejrzelismy maluszka, płeć potwierdzona po raz kolejny 😜 nie da się ukryć, że to facet 😁
noi kolejna wizyta juz za 2 tyg 🙂 a ja już 12 kg na plusie 😮 😜

• Mamusia
oj dziewczyny jesli chodzi o zgage to mnie meczy masakrycznie ... i to dzien w dzien.. niby pisza czego jesc nie wolno.. ale wiekszosci nie wolno z tego co lubie ;/ bez sensu, dlatego zaopatrzylam sie w Rannie 😁 przechytrzyłam Lady Zgage 😁

mi niestety nie robił dzisiaj pomiarów maluszka 😞 ale 3 tyg. temu wazył 2033 😉 brzuch na razie mam wysoko, więc nic nie zapowiada wczesniejszego porodu - oj, jak ja bym chciała dotrzymac do sierpnia 😁

marta-lion napisał(a):
Siehankowa gratuluję. A co to za lek?

Monural - wieczorem mam sie porządnie wysikać, rozpuścić lek w szklance wody i wypić ... jedna saszetka - koszt 38 zł na recepte 😮 myślałam, że padne w aptece 😮 😜

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Siehankowa gratuluję. A co to za lek?

Monural - wieczorem mam sie porządnie wysikać, rozpuścić lek w szklance wody i wypić ... jedna saszetka - koszt 38 zł na recepte 😮 myślałam, że padne w aptece 😮 😜
Wiesz mi też wyszły dość liczne bakterie w moczu, ale moja gin nic mi nie zaaplikowała.