u mnie czkawka (tzn u małej 🙂) jest na porządku dziennym i to od bardzo dawna. nie wiem od czego to zalezy, ale pierwsa córcia ciągle w ciąży miała czkawkę i po urodzeniu też 🙂)
Evelina kurczę, współczuję Ci z tą ręką. Mnie czasami w nocy noga rwie i jeżeli Ty masz tak cały czas z ręką to naprawdę współczuję 😞 jo-aneczka pytałaś o filmy. Ja jestem takim kinomaniakiem i mogłabym Ci kilka polecić, ale musisz mi napisać jakie rodzaje filmów oglądasz. Czy komedie? Jakieś thrillery? Bardziej obyczajowe, życiowe? Może jakieś fantasy typu ''Harry Potter' albo '' Władca Pierścieni''?A może bajki? 🙂 jola jakie śliczne zdjęcie. Dziewczyny Wy w ogóle wyglądacie tak ładnie i zgrabnie. Ja czuję się jak słoń. A rękę to mam taką, że jakbym się zamachnęła to chyba bym zabiła ☺️ aniołek pewnie tego nie przeczytasz, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dużo zdrówka życzę 🙂 p0xia GRATULUJĘ zaręczyn. Na pewno jesteś bardzo szczęśliwa 😁 Ach...zaręczyny, chciałabym się cofnąć w czasie do swoich 🙂
My w sobotę byliśmy na zakupach. Kupiliśmy śliczną, białą komodę dla Synka. Poza tym materac, pościele, kołdrę, prześcieradła i inne. I dziwne, bo nigdzie nie mogę znaleźć wanienki 😮 Nawet nie chcę myśleć jak Norwedzy kąpią dzieci 😜 Poza tym kupiłam sobie krótkie spodenki ciążowe, takie do kolan i na upał jak znalazł 🙂 Było dużo do wyboru, ale niestety takie bardziej szorty, a ja nie pokażę swoich ud, bo cellulit mam straaaaaszny 🥴
poxia gratulacje! !!!! Duzo szczescia i milosci! !!!!
Co do pasow moja mama nosila zwykly bandaz elastyczny i ma brzuch jak 18nastka, ja mam zwykly fitnessowy pas i bede go nosic w domu bo wiecie jak te neoprenowe odstaja i na dwor to nie bardzo w takim wyjsc no chyba ze na fitness :-)ale.poki mleko w cycuszkach to chyba fitness opuszcze bo od tego skakania mi sie zwazy hehhea z tyki pasami to rozne opinie. Ja bede nosic ale wiem ze chyba jest wiecej przeciwnikow niz zwolennikow,jednak figura kojej mamy do mnie przemawia najbardziej
u nas w szpitalu jak ktos nie ma to tez daja koszule ale taka erotyczna z widokami :-):-):-) to ja wole swoja taka zuzyta co po wszystkim jak bedzie od krwi to nie bedzie mi szkoda wywalic
ide sobie jakis filmik obejrzec do jutra papapa
aniolek ja tez mam krazek tylko niech ci cos przeciwgrzybicznego zapisza. Ja mam pimafucin raz w tygodniu bo to jednak gume ci wsadza na pare tygodni w cialo. Dasz rade. Juz tak niewiele zostalo. Trzeba trzymac na sile te nasze bobasy w brzuszku bo sie spiesza za bardzo.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
monia321
Gość
Dobrze, że zwalniasz 😉
A mi dziś przyszła koszula do porodu 😎
monia321
Gość
u nas też dają ale jak je zobaczyłam to wolę swoją 😮
jolajola81
jolajola81
Ja mam termin podobnie jak ty 3 dni poźniej 🤨
jolajola81
Mi dzisiaj przyszły staniki do karmienia po 2 tygodniach masakra 😮 🤢
Inez
W końcu Was nadrobiłam 🙂
Evelina kurczę, współczuję Ci z tą ręką. Mnie czasami w nocy noga rwie i jeżeli Ty masz tak cały czas z ręką to naprawdę współczuję 😞
jo-aneczka pytałaś o filmy. Ja jestem takim kinomaniakiem i mogłabym Ci kilka polecić, ale musisz mi napisać jakie rodzaje filmów oglądasz. Czy komedie? Jakieś thrillery? Bardziej obyczajowe, życiowe? Może jakieś fantasy typu ''Harry Potter' albo '' Władca Pierścieni''?A może bajki? 🙂
jola jakie śliczne zdjęcie. Dziewczyny Wy w ogóle wyglądacie tak ładnie i zgrabnie. Ja czuję się jak słoń. A rękę to mam taką, że jakbym się zamachnęła to chyba bym zabiła ☺️
aniołek pewnie tego nie przeczytasz, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dużo zdrówka życzę 🙂
p0xia GRATULUJĘ zaręczyn. Na pewno jesteś bardzo szczęśliwa 😁 Ach...zaręczyny, chciałabym się cofnąć w czasie do swoich 🙂
My w sobotę byliśmy na zakupach. Kupiliśmy śliczną, białą komodę dla Synka. Poza tym materac, pościele, kołdrę, prześcieradła i inne. I dziwne, bo nigdzie nie mogę znaleźć wanienki 😮 Nawet nie chcę myśleć jak Norwedzy kąpią dzieci 😜
Poza tym kupiłam sobie krótkie spodenki ciążowe, takie do kolan i na upał jak znalazł 🙂 Było dużo do wyboru, ale niestety takie bardziej szorty, a ja nie pokażę swoich ud, bo cellulit mam straaaaaszny 🥴
Gość
Co do pasow moja mama nosila zwykly bandaz elastyczny i ma brzuch jak 18nastka, ja mam zwykly fitnessowy pas i bede go nosic w domu bo wiecie jak te neoprenowe odstaja i na dwor to nie bardzo w takim wyjsc no chyba ze na fitness :-)ale.poki mleko w cycuszkach to chyba fitness opuszcze bo od tego skakania mi sie zwazy hehhea z tyki pasami to rozne opinie. Ja bede nosic ale wiem ze chyba jest wiecej przeciwnikow niz zwolennikow,jednak figura kojej mamy do mnie przemawia najbardziej
u nas w szpitalu jak ktos nie ma to tez daja koszule ale taka erotyczna z widokami :-):-):-) to ja wole swoja taka zuzyta co po wszystkim jak bedzie od krwi to nie bedzie mi szkoda wywalic
ide sobie jakis filmik obejrzec do jutra papapa
Gość