Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siehankowa super wieści 🙂 A klocek nie ma co powala na łopatki hahaha 🤪 🤪 😁

Co do masażu to ja nie mam w ogóle pojęcia na czym to polega. 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Siehankowa no poziom humoru mi tak podkoczył ze.......... hahahahaha 😉)
no i ze włoski dorysował - ładny z niego figlarz 😮 🤔
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
zaraz - ale jak to? odbyt tylko owłosił? 😁 🙃 😮

Andzelika napisał(a):
Siehankowa super wieści 🙂 A klocek nie ma co powala na łopatki hahaha 🤪 🤪 😁

Co do masażu to ja nie mam w ogóle pojęcia na czym to polega. 😁

Siehankowa, skoro ty masz to na kartce, to puść może skana, co by Andżelice było łatwiej 😁 😁 😁
A K8 zaspokoi swoją ciekawość 😉

siehankowa super wieści 🤪 🤪 🤪
tekst lekarza niezły hihih 🙃
ech a ja to wściekła jestem aż mi się nic nie chce....mój lekarz to kretyn i aż się zastanawiam czy w ogóle się jeszcze do niego wybiorę - a kazał się zarejestrować za 3 tygodnie 😮
Odebrałam wyniki i sama widzę że mam anemię i do tego często mam zawroty głowy i mroczki przed oczami i do tego bakterie w moczu a on mi mówi że wyniki mam "rewelacyjne" 😮 😲 😮
ani mnie nie zbadał,ani nie dał skierowania na żadne badania a jak go poprosiłam o skierowanie na USG to stwierdził że nie potrzeba przecież 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
no ja pierniczę 😠 i co mi zostało?? zrobić odpłatnie badania i iść prywatnie na USG

ZAŁAMKA buuuuuuuu 😠 🥴
no i jak mu powiedziałam że byłam w szpitalu z bólem brzucha to on na to proszę sobie brać nospę i wytrzymać jeszcze 2 tygodnie 😠 😠

k8_online napisał(a):
no nie powiem bomba - skoro to jeszcze dystyngowany pan to tym bardziej hahahahha 😜

ale jak on Ci narysował ten masaż krocza to sie zastanawiam... 😮

jo-aneczka, kartki gin mi nie dał, pewnie posłuży innym pacjentkom 😉 ale wyglądało to mnie więcej tak, tylko dużo ładniej 😁

Ach miałam Wam napisać, moja mama ma koleżankę, która pracuję w ośrodku, gdzie zajmuje się dziećmi chorymi. Takie warsztaty. I powiedziała mi, że największy procent dzieci chorych u nich w ośrodku, to są to dzieciaczki nie, które się urodziły takie, tylko po prostu nabyły chorobę po szczepieniu na odrę bądź ospę, jak i dzieci, które po porodzie ważyły więcej niż 4 kg. i zostały urodzone SN. Wiadomo, że to dotyczy małostkowy procent, ale z zestawień tak to właśnie wygląda. I ona rodziła miała 2 dzieci ok. 5kg. i żądała cesarki i wszystkie matki, które pracują w tym ośrodku pisały jakąś prośbę czy odwołanie od tego, że nie zgadzają się na te szczepienia. I teraz się zastanawiam i myślę, że też napiszę. 🤨

k8_online napisał(a):
Siehankowa no poziom humoru mi tak podkoczył ze.......... hahahahaha 😉)
no i ze włoski dorysował - ładny z niego figlarz 😮 🤔
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
zaraz - ale jak to? odbyt tylko owłosił? 😁 🙃 😮

haha, tak k8, tylko odbyt 😁

siehankowa napisał(a):
a my juz po wizycie 🙂
maluszek nie spieszy sie na świat 😜 w sumie główka jest juz nisko, ale szyjka jest skierowana do tyłu i na razie nie zapowiada sie na wcześniejszy poród 😉

Hehe Siehankowa twój maluch jest jak moja Majka była. Jej waga na ten dzień to 3280g. Mi wtedy na wizycie dwa dni przed porodem (a 16 dni przed terminem) gin też powiedział że maluch nie śpieszy się na swiat i że nie ma szans na wcześniejszy poród 🙂 To był wtorek, w czwartek trzymałam już Majkę na rękach 🙂 🙂 🙂
Takze czasem dzieciaki nie dogadują się ginekologami 🤪 🤪 🤪

Bądź czujna hihi 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Ach miałam Wam napisać, moja mama ma koleżankę, która pracuję w ośrodku, gdzie zajmuje się dziećmi chorymi. Takie warsztaty. I powiedziała mi, że największy procent dzieci chorych u nich w ośrodku, to są to dzieciaczki nie, które się urodziły takie, tylko po prostu nabyły chorobę po szczepieniu na odrę bądź ospę, jak i dzieci, które po porodzie ważyły więcej niż 4 kg. i zostały urodzone SN. Wiadomo, że to dotyczy małostkowy procent, ale z zestawień tak to właśnie wygląda. I ona rodziła miała 2 dzieci ok. 5kg. i żądała cesarki i wszystkie matki, które pracują w tym ośrodku pisały jakąś prośbę czy odwołanie od tego, że nie zgadzają się na te szczepienia. I teraz się zastanawiam i myślę, że też napiszę. 🤨

ale co te szczepienia mają do chorób dzieciaczków bo nie bardzo rozumiem??

Andzelika napisał(a):
A może to nie są włosy tylko takie marszczenia odbytowe ? 🤪 😁 😁

andzelika, a wiesz, że na to nie wpadłam 😮 😁 haha, może faktycznie o to mu chodziło 😁 ale pozniej cos wspominał o goleniu odbytu, jak np. kobieta za bardzo pęknie i w sumie z owłosieniem mi sie to skojarzyło 😁

moniq1984 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

ale co te szczepienia mają do chorób dzieciaczków bo nie bardzo rozumiem??

Jakiś skutek uboczny, po którym następuje to upośledzenie bądź udar, że dziecko rodzi się zdrowe a po tym właśnie występują jakieś komplikacje. Tak mi tłumaczyła. No, ale podkreślam, że to jest z procentu już tych chorych dzieci, najczęstsze przyczyny.

W sensie, że po tych szczepieniach mogą wystąpić takie skutki uboczne.

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a my juz po wizycie 🙂
maluszek nie spieszy sie na świat 😜 w sumie główka jest juz nisko, ale szyjka jest skierowana do tyłu i na razie nie zapowiada sie na wcześniejszy poród 😉

Hehe Siehankowa twój maluch jest jak moja Majka była. Jej waga na ten dzień to 3280g. Mi wtedy na wizycie dwa dni przed porodem (a 16 dni przed terminem) gin też powiedział że maluch nie śpieszy się na swiat i że nie ma szans na wcześniejszy poród 🙂 To był wtorek, w czwartek trzymałam już Majkę na rękach 🙂 🙂 🙂
Takze czasem dzieciaki nie dogadują się ginekologami 🤪 🤪 🤪

Bądź czujna hihi 🤪 🤪 🤪

o kurde 🙂 to teraz będę mega czujna i żadnego sexu 😁 niech sobie chociaz z tydzień jeszcze w brzuszku posiedzi 😉

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

andzelika, a wiesz, że na to nie wpadłam 😮 😁 haha, może faktycznie o to mu chodziło 😁 ale pozniej cos wspominał o goleniu odbytu, jak np. kobieta za bardzo pęknie i w sumie z owłosieniem mi sie to skojarzyło 😁

Siehankowa na następnej wizycie zapytaj czy mógłby sprostować i wytłumaczyć czy były to włosy czy te marszczenia, bo bardzo Cię to trapi. 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 haha

marta-lion napisał(a):
No ale wiesz Siehankowa reguły nie ma 🙂 🙂 🙂

wiem marta 🙂 ja wychodzę z założenia, że Ksawier wyjdzie wtedy, gdy poczuje że to jest ten moment 😁

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Siehankowa na następnej wizycie zapytaj czy mógłby sprostować i wytłumaczyć czy były to włosy czy te marszczenia, bo bardzo Cię to trapi. 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 haha

haha, ciekawe jakby zareagował na moje pytanie 😁

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
No ale wiesz Siehankowa reguły nie ma 🙂 🙂 🙂

wiem marta 🙂 ja wychodzę z założenia, że Ksawier wyjdzie wtedy, gdy poczuje że to jest ten moment 😁
Co prawda to prawda i wcale te dzieciaki nas nie słuchają hihi 🙂 🙂 🙂

moniq1984 napisał(a):
ogląda któraś ze mną polsat cafe?
FACECI POWINNI SOBIE TO OBEJRZEĆ

ja nie musze oglądac takich programów - poznałam takiego w realu - były mąż mojej siostry zostawił ją w ciąży, a do tego narobił mega długów, o których ona nie miała pojęcia 😮 więc wiem, jacy beznadziejni potrafią być faceci.........