Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
No ale wiesz Siehankowa reguły nie ma 🙂 🙂 🙂

wiem marta 🙂 ja wychodzę z założenia, że Ksawier wyjdzie wtedy, gdy poczuje że to jest ten moment 😁
Co prawda to prawda i wcale te dzieciaki nas nie słuchają hihi 🙂 🙂 🙂

to fakt 🙂 jeszcze dobrze na świat nie przyjdą, a juz robią co chcą 😁 i jak tu się pózniej dziwić, że są takie uparte i robią wszystko na przekór 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
ogląda któraś ze mną polsat cafe?
FACECI POWINNI SOBIE TO OBEJRZEĆ

ja nie musze oglądac takich programów - poznałam takiego w realu - były mąż mojej siostry zostawił ją w ciąży, a do tego narobił mega długów, o których ona nie miała pojęcia 😮 więc wiem, jacy beznadziejni potrafią być faceci.........
Ja niestety też nie muszę i nie ogladam. Znam z autopsji ....

moniq1984 napisał(a):
moniczek napisał(a):
bo większość facetów nigdy nie dorasta 😮 🤪

NIESTETY 😞 A MY BIEDNE CZY CHCEMY CZY NIE TO MUSIMY 🙂
Ja tam nie uważam się w tej kwestii za biedną.
Biedni to są ci wszyscy "byli" właśnie.
Nie mają szansy na to co my, na pierwszy krzyk, płacz, ząb, krok, słowo własnego dziecka 🙂

A szczęście i miłość i tak nas znajdzie. jestem tego żywym przykladem 🤪 🤪 🤪

marta-lion napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
moniczek napisał(a):

Nie mają szansy na to co my, na pierwszy krzyk, płacz, ząb, krok, słowo własnego dziecka 🙂

nic dodać nic ująć !!!! Dobrze napisane 🙂

marta-lion napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
moniczek napisał(a):

zgadzam się w 100% z martą 🙂 moja siostra w sumie jest sama, ale ma 2 wspaniałych dzieci i jakoś sobie radzi 🙂 i też mam nadzieje, że kiedys pozna tego jedynego normalnego faceta, który doceni co to prawdziwe życie 🙂

Mi dziś kuzynka pokazała, jak mam sobie powróżyć pierścionkiem co od Kuby dostałam. I wyszło mi, że teraz będę miała syna, potem dziewczynkę i na tym się skończy moja przygoda z dziećmi. 😁 Mojej mamie wyszły dzieci jakie ma, a jej zaś że będzie miała jeszcze syna. No ciekawe czy się sprawdzi 😁 😁

Andzelika napisał(a):
Mi dziś kuzynka pokazała, jak mam sobie powróżyć pierścionkiem co od Kuby dostałam. I wyszło mi, że teraz będę miała syna, potem dziewczynkę i na tym się skończy moja przygoda z dziećmi. 😁 Mojej mamie wyszły dzieci jakie ma, a jej zaś że będzie miała jeszcze syna. No ciekawe czy się sprawdzi 😁 😁

etammmmm mi miała też córka się urodzić z tej wróżby i co będzie Szymek 🙂

madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

co do wróżb, to ja kiedys byłam u wróżki, i wiele rzeczy które mi powiedziała sprawdziło się - ale co do dzieci to mówiła że będzie dziewczynka i co? będzie chłopczyk 🙂 no chyba że miała na myśli moją kotkę, którą traktuję jako córkę, to w sumie by się zgadzało 😁

madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Wg tej wrózby moja Julia miała byc synkiem teraz 🙂 🙂 🙂

Ale Wy mówicie o tym co się tak 3 razy w górę i w dół, potem nad rękę i jak się kręci to chłopak, jak się waha to dziewczynka, a jak staje to nic? 😜 😁 🙂 Bo mi coś takiego pokazała, to niby nie jest na płeć tylko liczbę dzieci, tak mi mówiła. 😁 😁

A co do wróżek to moja mama była u takowej i wszystko jej się sprawdziło, nie wiadomo czy to zbieg okoliczności czy faktycznie wróżba 🙂

• Mamusia
mamusie czy wam też w każdej pozycji jest nie wygodnie??siedzenie mnie męczy leżenie na lewym jaki i prawym czy na wznak też- no normalnie nie ma dla mnie wygodnej pozycji 😞 a malutka(ALBO MALUTKI MOJEMU SIĘ ŚNIŁ PORÓD I JAK WSZEDŁ NA SALE PO USŁYSZENIU PŁACZU TO POWIEDZIAŁ O CHŁOPCZYK SIĘ URODZIŁ 🙂) się super wierci 🙂 a jak się rozszalała jak zjadłam arbuza no normalnie miodzio 🙂

• Mamusia
ale się tu wesoło zrobiło
siehankowa- gina masz super. A ten odbyt to jak słoneczko wygląda hahah.
co do facetów to przypomniał mi się kawał faceci dojrzewają do 7 roku życia potem już tylko rosną :P

Dziś zakończyłam przygodę ze szkołą rodzenia więc teraz nic tylko czekać aż mała zdecyduje się wyjść. Byle po weekendzie (bo torby nie mam)

Dziewczyny jak by któraś z was robiła zakupy w sklepie internetowym www.sklep.bondodo.eu to piszcie, bo dostałam kupon rabatowy -20%

• Mamusia
Hej 🙂
Siehankowa gratuluje wspaniałych wiadomości z wizyty 🙂 Mały super waży, a talent malarski masz niesamowity 🤪 🤪 🤪
Moniczek szkoda, ze ten twój lekarz tak lajtowo do wszystkiego podchodzi 😞
No i muszę przyznać, że się dzisiaj uśmiałam czytając wasze posty 🤪 🤪 🤪

ann5353 napisał(a):
No i gina masz Siehankowa niesamowitego 😁

ann, ale on dzisiaj był jakis taki inny 😁 bo zawsze był powazny i konkretny 😉 a dzisiaj żartowniś mu się włączył 😉

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
ann5353 napisał(a):
No i gina masz Siehankowa niesamowitego 😁

ann, ale on dzisiaj był jakis taki inny 😁 bo zawsze był powazny i konkretny 😉 a dzisiaj żartowniś mu się włączył 😉

Widocznie coś go wprowadziło w dobry humor, albo to ty tak na niego podziałałaś 😜