Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Paninka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Foga przeslij to muche dla Paninki kota hahaha on juz bedzie wiedzial co z nia zrobic..
jak sie rozpedzi....

albo dla pajakow...one tez lubia takie tlusciutkie muszki 😉 😉 😉

Czy dobrze rozmumiem, ze masz w domu pajaki? 😮

m. hoduje ptaszniki 😉 ma dwa takie jak dlon, jednego okolo 4cm i 4 malenkie

• Mamusia
Paninka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Paninka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Foga przeslij to muche dla Paninki kota hahaha on juz bedzie wiedzial co z nia zrobic..
jak sie rozpedzi....

albo dla pajakow...one tez lubia takie tlusciutkie muszki 😉 😉 😉

Czy dobrze rozmumiem, ze masz w domu pajaki? 😮

m. hoduje ptaszniki 😉 ma dwa takie jak dlon, jednego okolo 4cm i 3 malenkie

o rany, 😮 😮 😮
az zobaczylam jak to wyglada na google 🤢 🥴
i juz sie boje 😲
jak by tak wyszly
oj

ann5353 napisał(a):
Foga napisał(a):
AAA i prawa stopa jest cały czas napuchnięta.........

A może dzieciątko naciska ci na jakiś nerw i stąd ta opuchlizna.

Mi też jedna kostka puchła, w lewej nodze. Położna powiedziała, że albo woda, albo własnie nerw. Ale teraz już spoko.

• Mamusia
jolajola81 nie ma opcji zeby wyszly, kazdy jest w zamknietym terrarium i za witryna...i to sa odmiany ktore jad maja identyczny jak pszczoly wiec nie sa grozne dla czlowieka, na poczatku tez jakies dziwne uczucia mialam ale teraz sie przyzwyczailam i chyba nawet je polubilam 😉 😉

• Mamusia
mapa napisał(a)

Eleeza już blisko celu 🙂
A podpis pod suwaczkiem Twoim mnie wzrusza ☺️

A ja się czuję zawieszona w czasoprzestrzeni, bo mamusią jeszcze nie jestem a ciężaróweczką też już niby być nie powinnam i tak mi jakoś smutno (hormony) 😞

Eleeza napisał(a):

A ja się czuję zawieszona w czasoprzestrzeni, bo mamusią jeszcze nie jestem a ciężaróweczką też już niby być nie powinnam i tak mi jakoś smutno (hormony) 😞

Kochana już jesteś 100% Mamusią 🙂
Choć rozumiem, że to czekanie już musi męczyć...ale dziś już piątek 🙂
Może wyrzuć sobie ten drugi suwaczek 😉

I pochwal się baldachimem 🙂 Zamontowany już?

• Mamusia
Mapa po raz tysięczny- dzięki 😘 😘

Coś mi się ostatnio humor zmienia jak sinusoida....

Baldachim wyprany i powieszony ale nie wiem czy mi się podoba, zresztą ostatnio nic mi się dla Niuńki nie podoba, do wszystkiego mam jakieś zastrzeżenia 🤢 🤢
Stwierdzam, że niepotrzebnie kupiłam to, bo mogłam coś innego albo w innym kolorze i tak w kółko.
To chyba przez to czekanie 🤢 Przesadne kompletowanie wyprawki i całej tej materialnej otoczki było substytutem czekania na Maluszka.
A teraz już bym chciała, żeby Liwcia była z nami. Mimo, że cały czas się boję czy sobie poradzę 😞
W pewnym sensie boję się porodu, ale zupełnie nie myślę o bólu, który mnie czeka, tylko czy Maluszkowi nic się nie stanie podczas porodu i czy dam radę ją urodzić mimo moich zdrowotnych "ograniczeń" . Dlatego tak liczę na moją położną, bo mamy obgadany temat i kilka "opcji" i potencjalnych scenariuszy 🙂 Na szczęście powinna już być na miejscu i za chwilkę będę do niej dzwonić 🙂

Biedna Moniq 😘 Trzymamy kciuki 🙂 🙂

Co do pająków mój kuzyn ma takowego. Ma takie wypasione terrarium, a siedzi na górze w rogu zwinięty w pajęczynę. Jak jest głodny to schodzi tylko na dół żeby zjeść szarańczę. Nie miałam okazji widzieć go takiego "rozwiniętego" ale podobno jest duży 😮

Zaś mój kolega ma węża i on ciągle mu z terrarium ucieka, raz wchodziliśmy do niego do pokoju a on sobie leżał na parapecie, bo grzało mu od grzejnika. Potrzaskał lampkę która tam stała. Albo ucieka i leży w skrzyni łóżka. 😮 😮 Ja się panicznie boję węży 🥴 🥴

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

moniq dasz radę, nie ma innego wyjścia 🙂 😘

Pati ja swojego próbowałam przekonać do ''przytulania'', ale podobnie jak Twój mówi, że nie chce potem aby synek pacnął go w czoło z pytaniem ''fajnie tak?''. 😜

A mnie od dwóch dni strasznie boli lewa łopatka 😮

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Paninka, ale jakas dziura musi byc zeby je karmic.
Zreszta nie wierze, zeby twoj maz czasem nie wzial jakiegos na reke, zeby polazil sobie i wtedy uciekanie i zlapie go za kilka dni brrrr, az mi ciarki przechodza.
🤢 🤢 🤢

nie bierze ich na rece...zdejmowane pokrywy terrariow sa ale ona sa powolne i nie skacza po szybie tez srednio chodza...nie ma mozliwosci zeby wyszly...ale rozumiem obawy ja np. nie wyobrazam sobie w domu szczura hodowlanego czy myszek trzymac 🤢

• Mamusia
Paninka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Paninka, ale jakas dziura musi byc zeby je karmic.
Zreszta nie wierze, zeby twoj maz czasem nie wzial jakiegos na reke, zeby polazil sobie i wtedy uciekanie i zlapie go za kilka dni brrrr, az mi ciarki przechodza.
🤢 🤢 🤢

nie bierze ich na rece...zdejmowane pokrywy terrariow sa ale ona sa powolne i nie skacza po szybie tez srednio chodza...nie ma mozliwosci zeby wyszly...ale rozumiem obawy ja np. nie wyobrazam sobie w domu szczura hodowlanego czy myszek trzymac 🤢

Ja wogole niczego 🙂
ale kiedys mialam chomika w podstawowce.