Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniolek82 ładniutki brzuszek 🙂
ja byłam na zakupach i udało mi sie kupic sukienke,mysle ze na ta komunie bedzie dobra i wynosze ja jeszcze po ciązy
A teraz meczy mnie zgaga,ostanio wieczorem mam tak non stop 😞
A co do pasztetów,to nie wiedziałam,że nie mozna ich jeśc,bo ja ostatnio mam ochote,ale jak takie w pudełeczku i nie wiem czy to moze dzidzi zaszkodzić??
A co do golenia,dziewczyny uzywacie kremów do depilacji,czy maszynki??Bo ja przed ciąża to staosowałam krem,a teraz sie jakos boje ze małemu to może zszkodzic

jo-aneczka napisał(a):
Pora na jajka odpowiednia, gdyby tylko twoja Emilka rozwinęła sie artystycznie mogłoby być... JAJKO - NIESPODZIANKA, a raczej JULKA - NIESPODZIANKA 🤪
Hehe pozwolę sobie wstawić zdjęcie z ciąży z Majką jak znajdę 🙂 A Emilka rozwinie się w weekend 🙂 🙂 🙂

kasia1984 napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
kasia1984 napisał(a):
Witajcie :-)
Czekam na pierwsze kopnięcie :-) a to już tuż,tuż :-)

kasia1984 to ty wczoraj pytałas o doktora Wandelta??

Tak to ja 😉

to polecam,wczoraj o nim pisałam oraz o badaniu 🙂

marta-lion napisał(a):
jo-aneczka napisał(a):
Pora na jajka odpowiednia, gdyby tylko twoja Emilka rozwinęła sie artystycznie mogłoby być... JAJKO - NIESPODZIANKA, a raczej JULKA - NIESPODZIANKA 🤪
Hehe pozwolę sobie wstawić zdjęcie z ciąży z Majką jak znajdę 🙂 A Emilka rozwinie się w weekend 🙂 🙂 🙂

BARDZO PROSZĘ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dziewczyny uciekam bo mi Bartoś myszkę wrywa z ręki hihihi 🤪

dobrej nocy brzuszki kochane

o jejuuu jaki fajny brzuś Marta 🤪 🤪 🤪 🤪 a tak a propo malowanek - mi od wczoraj mazaki się nie zmyły i doktor w szpitalu miał zdziwioną minę jak brzuch zobaczył hehe

Marta a czym miałaś malowany brzusio?? dodam pięknie pomalowany-kto taki zdolny??
Chciałabym żeby Gabi mi też coś namalowała ale nie wiem czym żeby się później łatwo zmyło 😜

Daniela napisał(a):
Marta a czym miałaś malowany brzusio?? dodam pięknie pomalowany-kto taki zdolny??
Chciałabym żeby Gabi mi też coś namalowała ale nie wiem czym żeby się później łatwo zmyło 😜
Kupiliśmy specjalne farby do ciała i twarzy. Mąż malował 🙂 🙂 🙂 Zmywają sie super pod wodą normalnie bez problemu.

PS. Jak znajdę podam ci nazwę 🙂

• Mamusia
aneczkare22 napisał(a):
kasia1984 napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
kasia1984 napisał(a):
Witajcie :-)
Czekam na pierwsze kopnięcie :-) a to już tuż,tuż :-)

kasia1984 to ty wczoraj pytałas o doktora Wandelta??

Tak to ja 😉

to polecam,wczoraj o nim pisałam oraz o badaniu 🙂

gdzieś w twoim poście rozumiem pisałaś tak?

kasia1984 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
O przepraszam witaj Kasia1984 🙂

a za co mnie przepraszasz? 🙂
ładne picasso masz na brzuszku 🤪
Nio ze się nie przywitałam od razu 🙂 🙂 🙂

Wróciłam !!! Gdzie Pati ??? Chyba jej nie zatrzymali w szpitalu. Spakowała laptopa to jakby co to pewnie da znać.
malstep mnie dzisiaj też pędziło na kibelek, ale to chyba stres że będę prowadzić z tym dużym brzusiem i to po Śródmieściu a Bydgoszcz jest trochę dziwna tu zakaz , tam zakaz i nakaz heheh do tego o parking można się modlić 2 godziny przed wyruszeniem w drogę to moze się coś znajdzie 🙂 🙂
Ja w strefie płatnej nie znalazłam miejsca i pojechałam za strefę i od razu miałam miejsce 🙂 🙂 ktoś u góry czuwał nad ciężarną 🙂 🙂 Doszłam na spotkanie i widzę że kumpela płacze i wiecie co się stało, cyganki ukradły jej 400 zł 😮 😮 masakra, trzeba od nich uciekać jak najdalej.
Crazzzyyy Na pewno nic dzidzi nie będzie, trzymam kciuki za szybkie gojenie. Ale Ci się przytrafiło, a dostaniesz zwolnienie z pracy, zeby dojść do siebie,bo z tego co pamiętam to w Irlandii jesteś.
marta-lion Super jajko-niespodzianka 🙂 🙂 🙂
kamonik Gratuluję synka !!!

Wracając do golenia, ja używam maszynki, niestety kremy nie dają rady hehehe 🙂 ale czytałam ze można kremami do depilacji robić. Ja to robię z lusterkiem bo nic nie widzę już i to też niezłe akrobacje wyprawiam. jak nie będę mogła już dosięgnąć to meża poproszę, ale on się boi że mnie zatnie i tak odwleka ten moment jak może 🙂 🙂